ŽIVOT

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Ovaj tjedan poslove nude Konzum, Studenac, Adecco, Kokor d.o.o., Vetti Group, Hervis, opcija ima puno a pogledajte koja odgovara baš vama.

Objavljeno 13.03.2024
Matija Ivanković

Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko klikova dalje!

Vital Group d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Osijeka, Đakova, Našica, Vukovara i Vinkovaca. Potrebne su izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine, sposobnost terenskog rada te spremnost na putovanje unutar zadanog područja. Nude se atraktivna fiksna primanja, stimulativni bonusi, potpuna naknada putnih troškova i smještaja te sveobuhvatan inicijalni trening. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača (m/ž) u sportskoj trgovini u Osijeku, Gacka Park. Nudi se rad na nepuno radno vrijeme s mogućnošću zarade do 1.000 EUR neto mjesečno, fleksibilni radni raspored, isplata regresa za godišnji odmor i naknade za prijevoz, te mogućnost zaposlenja bez obzira na struku i iskustvo. Prijavite se putem linka do 21.3.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Osijeku. Poslodavac nudi naknadu za prijevoz, ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Vetti Group d.o.o. traži Specijalista u računovodstvu (m/ž) za rad u Đakovu. Poslodavac, najveća veterinarska grupacija u Hrvatskoj, nudi priliku za knjiženje računa, praćenje obveza i potraživanja te izradu završnih izvještaja. Uvjeti uključuju VŠS/VSS obrazovanje ekonomskog usmjerenja, 5 godina radnog iskustva na sličnim poslovima te dobro poznavanje MS Office paketa. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Osijeku, a za drugu poziciju na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te redovita primanja. Prijavite se putem linka do 12.4.2024., a za drugu poziciju do 11.4.2024.

Tvrtka Kokor d.o.o. traži Izolatera (m/ž) za rad u Rijeci. Posao uključuje demontažu i montažu toplinske i hladne izolacije. Nudi se stalni radni odnos s primanjima od 1 800 € do 2 500 € neto, uz dodatne pogodnosti poput organiziranog smještaja, internih obuka te dinamičnog radnog okruženja. Prijavite se putem linka do 29.3.2024.

Trgovački lanac Studenac traži Prodavača (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Potrebna je razina obrazovanja SSS, poželjno radno iskustvo u trgovini, komunikativnost, sklonost timskom radu, urednost i pouzdanost. Nude se stimulativna primanja, plaćeni troškovi prijevoza, svi dodaci za rad nedjeljom i blagdanima, mogućnost dodatnih financijskih nagrada te mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 5.4.2024.

Adecco Hrvatska traži Savjetnika u telefonskoj prodaji (m/ž) za A1, vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj, s lokacijama u Zagrebu i Osijeku. Traži se minimalno SSS, poželjno radno iskustvo u telekomunikacijama ili prodaji, razvijene komunikacijske vještine, poznavanje rada na računalu i engleskog jezika. Nude se stimulativne dodatne mjesečne nagrade, fiksne financijske pogodnosti, mobilni telefon s tarifom, rad od kuće i iz ureda, MultiSport kartica, božićnica i poklon bonovi, te rad iz modernog kampusa s restoranom i sobama za odmor. Prijavite se putem linka do 18.3.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Radna mjesta ovaj tjedan nude; Gi Group Staffing Solutions, Konzum, Tvrtka "From Sarajevo To Red Africa, Kristal... provjerite, možda se u ovim ponudama nalazi vaše buduće radno mjesto!

Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ – pogledajte!

Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada Više…

Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi novih 10 poslovnih prilika za prijavu s njihovom mogućnosti brze prijave. Sretno!

Tjedna ponuda poslova u Osječko-baranjskoj županiji

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom i željom za stjecanje novih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

B2Run Osijek okupio je 842 sudionika iz preko 80 tvrtki što je porast od 20% u odnosu na godinu ranije

B2Run Osijek: 20% više poslovnjaka na najvećem afterwork druženju

Otvoren je RuralFoto - izbor za najbolje ruralne fotografije u 2024. godini, kojeg i ove godine putem Interneta organizira Agroklub

Otvoren izbor za najbolje ruralne fotografije u 2024. godini – nominirajte svoju

Danas nas čeka vrhunac toplinskog vala i vrlo visoke temperature te je nužno paziti na svoje zdravlje i zaštititi se od vrućina

[OPREZ] Vrhunac toplinskog vala, temperature idu do 37c