GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Ubrzajte svoju potragu za poslom! Posjetite posao.hr i istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

    Objavljeno 16.08.2024
    Darija Kovačić

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost napredovanja i dodatno plaćen rad nedjeljom. Prijavite se putem linka do 20.8.2024.

    Manpower traži Customer Service Specialist-a za skandinavsko tržište (švedski jezik) (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Kandidati trebaju biti izvrsni u švedskom jeziku te pozitivno pristupati potrebama kupaca. Nudi se konkurentna plaća uz mjesečne bonuse, fleksibilno radno vrijeme (puno ili nepuno), te mogućnost rada iz ureda u Zagrebu ili potpuno od kuće. Prijavite se putem linka do 30.8.2024.

    Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Đakovu. Idealni kandidat ima završenu srednju školu, iskustvo u trgovini (prednost, ali nije uvjet) i voli raditi s ljudima. Nudi se redovna primanja, naknada za obrok, bonusi za ostvarene prodajne ciljeve te popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 20.08.2024.

    Electus DGS d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u A1 shopu. Nudi se osnovna plaća uz mogućnost bonusa, smartphone s A1 tarifom, dodatne financijske pogodnosti, MultiSport kartica, i prilika za napredovanje. Prijavite se putem linka do 2.9.2024.

    Stomatološka ordinacija Pollak Darko traži Dentalnog asistenta (m/ž) za rad u Osijeku. Potrebna je srednja škola i osnovno informatičko znanje. Nudi se rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom. Prijavite se putem linka do 24.8.2024.

    Transcom WorldWide d.o.o. traži Agenta (m/ž) za korisničku podršku na hrvatskom jeziku za rad u Osijeku. Posao uključuje pružanje bankarske podrške korisnicima putem telefona, uz rad od ponedjeljka do petka. Nudi se ugovor o radu (puno ili nepuno radno vrijeme), plaćenu obuku, mogućnost napredovanja, i dodatne benefite poput bonusa za preporuke i opremljene kuhinje. Prijavite se putem linka do 6.9.2024.

    AURA BEAUTY traži Nail tehničara i Pedikera (m/ž) za rad u Osijeku. Potrebno je najmanje godinu dana iskustva i srednja škola. Nudi se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, dvije neradne subote mjesečno i naknada za prijevoz. Prijavite se putem linka do 6.9.2024.

    Hervis d.o.o. traži Prodavače (m/ž) u sportskoj trgovini (m/ž) za nepuno radno vrijeme u Zagrebu, Sisku, Varaždinu i Osijeku. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja, edukacije, te pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 23.8.2024

    Soldered Electronics d.o.o. traži Administrativnog asistenta (m/ž) za rad u Osijeku. Tražimo osobu s najmanje 3 godine iskustva, dobrom organizacijom i tečnim engleskim jezikom. Nudi se ugovor na određeno s mogućnošću produženja, rad na pola radnog vremena, konkurentnu plaću i mogućnost rada od kuće. Prijavite se putem linka do 21.8.2024. 

    BALSAMICO d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad u Osijeku. Posao uključuje dostavu hrane za restoran “Gondola”. Nije potrebno prethodno iskustvo. Nudi se stalni radni odnos, puno radno vrijeme, bez smještaja i naknade za prijevoz. Prijavite se putem linka do 20.8.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

    Tražite posao? Imamo odlične ponude novih radnih mjesta za vas!

    Leistritz turbinske komponente Belišće d.o.o. traži Brusača (m/ž) za rad u Belišću. Poželjna je stručna sprema strojarske struke ili iskustvo Više…

    Posjetite posao.hr. i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

    Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ovog tjedna!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta ovoga tjedna. Pogledajte gdje se možete zaposliti!

    Bauhaus-Zagreb traži Operatera korisničke podrške (m/ž) za rad od kuće. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, dodatke na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Uzmemo li u obzir da se naknade nisu mijenjale punih 10 godina, ova odluka ne iznenađuje. Cijena tehničkih pregleda varira o nizu faktora: veličini vozila, vrsti, pogonu i slično.

    Sada je i službeno – 17.09. poskupljuju tehnički pregledi

    Na sjednici Skupštine Osječko-baranjske županije vijećnici dali svoju suglasnost za ovu vrijednu investiciju, a time su stvoreni svi preduvjeti za današnje potpisivanje ugovora između predstavnika Muzeja i izvođača radova

    Potpisan ugovor za energetsku obnovu Muzeja likovnih umjetnosti

    U pozivu se nalaze tri poslovna prostora (dva površine 62,40 m² i jedan površine 61,76 m²) s iznosom mjesečne najamnine i režijskih troškova, a koji su opremljeni osnovnim uredskim namještajem uključenim u cijenu najma

    Javni poziv za prikupljanje ponuda za najam poslovnih prostora u Gospodarskom centru OBŽ