GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Želite li brzo pronaći zaposlenje? Posjetite posao.hr., i istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

    Objavljeno 25.09.2024
    Matija Ivanković

    Electus DGS d.o.o. traži Agenta za teleprodaju privatnim korisnicima i telefonskog prodajnog Savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Nudi se ugovor na određeno vrijeme s mogućnošću dugoročnog zaposlenja, slobodni vikendi, naknada za topli obrok i prijevoz. Prijavite se putem linka do 20.9.2024. a za telefonskog prodajnog Savjetnika do 2.10.2024.

    Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) na području Hrvatske. Hervis nudi fleksibilan radni raspored (40, 30 ili 20 sati tjedno), besplatno sudjelovanje na sportskim događanjima pod njihovim pokroviteljstvom te mogućnost testiranja sportske opreme u prirodi. Prijavite se putem linka do 02.10.2024.

    Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera – Blagajnika (m/ž) u automat klubu u Čepinu. Prethodno iskustvo nije neophodno. Poslodavac nudi obuku, stimulacije, bonuse te priliku za napredovanje. Prijavite se putem linka do 15.10.2024.

    PrimeShop360 d.o.o. traži Agente na odjelu telemarketinga (m/ž) za rad u Osijeku. Tvrtka posluje u 15 zemalja diljem Europe. Nudi se stalni ili rad na određeno vrijeme, uz mogućnost stimulativnih primanja, obuku, rad iz modernih ureda i opciju rada od kuće.  Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

    Wax d.o.o. zapošljava Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Od kandidata se očekuje spremnost za rad na terenu, pouzdanost i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, uz rad na terenu od 11 dana. Prijavite se putem linka do 08.10.2024.

    TEHNO FILTER d.o.o. traži Konstruktora (m/ž) za rad u Belom Manastiru. Kandidati trebaju imati srednju školu (4 godine) i obvezno poznavanje rada u Solidworksu. Radno mjesto je na neodređeno.  Prijevoz je u cijelosti pokriven. Prijavite se putem linka do 30.09.2024.

    Promo Top d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Od kandidata se očekuje spremnost za rad na terenu (11 dana), pouzdanost, odlučnost i vozačka dozvola B kategorije. Posao je na stalni radni odnos ili na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 08.10.2024.

    Vital Group d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na području Republike Hrvatske sa sjedištem u Osijeku. Od kandidata se očekuje prodaja i predstavljanje proizvoda. Poslodavac nudi službeno vozilo, putne troškove, ugovor na neodređeno, fiksnu plaću i bonuse. Radno vrijeme je pet dana tjedno na unaprijed određenom području države. Prijavite se putem linka do 8.10.2024.

    TEHNO FILTER d.o.o. traži Arhitekta (m/ž) za rad u Belom Manastiru. Potrebno je imati višu ili prvostupanjsku razinu obrazovanja, najmanje 1 godinu radnog iskustva, te poznavanje engleskog jezika i relevantnih informatičkih programa. Poslodavac nudi neodređen ugovor s punim radnim vremenom. Prijavite se putem linka do 6.10.2024.

    NIPPON-CAR d.o.o. traži Vozača/icu teretnog vozila C + E za rad u Osijeku. Potrebna je srednja škola (3 ili 4 godine). Poslodavac nudi neodređeni ugovor s punim radnim vremenom i početnu neto plaću od 1.500,00 €. prijavite se putem linka do 4.10.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

    Tražite posao? Imamo odlične ponude novih radnih mjesta za vas!

    Leistritz turbinske komponente Belišće d.o.o. traži Brusača (m/ž) za rad u Belišću. Poželjna je stručna sprema strojarske struke ili iskustvo Više…

    Ubrzajte svoju potragu za poslom! Posjetite posao.hr i istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

    Posjetite posao.hr. i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Svi su spremni, počev od vatrogasaca kojima treba posebno zahvaliti. Od jučer je 300 pripadnika Hrvatske vojske u stalnoj pripravnosti i bit će tako do opoziva ove situacije

    Sustav obrane od poplava spreman za vrhunac vodenog vala na Dunavu

    Obavite kupovinu, sačuvajte račun, na Info pultu preuzmite kupon, ispunite ga i ubacite u za to predviđenu kutiju na Info pultu i čekajte izvlačenje!

    Nagradna igra Portanove još nije gotova – Sakupljajte račune od svake kupovine i na Info pultu preuzmite kupone za sudjelovanje