GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Objavljeno 18.01.2023
    Matija Ivanković

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune prijave poslati putem linka do 12.02.2023.

    Gotlib Cattle Trade Srl zapošljava osobu na radnom mjestu Personal Assistant (m/f). Mjesto rada Home. Potpune prijave poslati putem linka do 22.01.2023.

    OMNIA SLEEP društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava osobu na radnom mjestu Komercijalist/komercijalistica. Mjesto rada Osijek. Potpune prijave poslati putem linka do 17.02.2023.

    ANCONA GRUPA d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i inženjering zapošljava osobu na radnom mjestu Kontrolor/ka kvalitete. Mjesto rada Đakovo. Potpune prijave poslati putem linka do 31.01.2023.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Agent za dolazne pozive na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada Cijela Hrvatska (home office). Potpune prijave poslati putem linka do 01.03.2023.

    Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava osobu na radnom mjestu Student/ica za rad u restoranu. Mjesto rada više lokacija. Potpune prijave poslati putem linka do 29.01.2023.

    CCPORTER Sp. z.o.o. zapošljava na poziciji Sales Advsor with Croatian (m/ž) za remote rad u Hrvatskoj. Za prijavu potrebno je poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, a svi detalji dostupni su na linku. Prijavite se do 24.1.2023.

    Mamut Fortis d.o.o., poznatiji kao Arena sportska kladionica u Čepinu zapošljavaju Operatera / Blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Poslodavac nudi obuku za kandidate bez prethodnog iskustva, dodatne za noćni rad, blagdane i nedjelju, stalni radni odnos, te priliku za dodatnim stimulativnim primanjima. Prijavite se putem linka do 31.1.2023.

    ŠKOJO d.o.o. zapošljava Autoelektričara / Autoelektričarku – Automehaničara / Automehaničarku za rad u Osijeku. Prethodno iskustvo na istim ili sličnim radnim mjestima je poželjno, ali nije uvjet. Kako se prijaviti provjerite na linku ovdje, a natječaj je otvoren do 22.1.2023.

    Obrt Aura Beauty u potrezi je za Nail tehničarom / Tehničarkom – Manikerom / Manikerkom – Pedikerom / Pedikerkom u Osijeku. Poslodavac nudi naknadu troškova za prijevoz, ugovor na neodređeno s punim radnim vremenom, stimulativna primanja na početku mjeseca i mnogo drugih pogodnosti. Sve detalje provjerite klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 27.1.2023.

    Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ