GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Ovoga tjedna poslove nude: Scalable Global Solutions, Thermo Stone d.o.o., SoundOn Management d.o.o., Gi Group Staffing Solutions, FEEL CROATIA... provjerite odgovara li koja ponuda baš vama!

  Objavljeno 17.05.2023
  Darija Kovačić

  TJEDNA PONUDA POSLOVA – posao.hr 

  Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam najbrži i najlakši način da se prijavite na željeni natječaj putem njihove brze prijave! U nastavku pogledajte i njihovu ovotjednu ponudu od top 10 poslova. Sretno u potrazi!

  Scalable Global Solutions d.d. traži kandidata za poziciju Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 11.06.2023. Traže se samostalni i pouzdani kandidati sa razvijenim analitičkim vještinama. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

  Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada je Slavonija te prijave traju do 25.05.2023. Traži se osoba koja će se brinuti o zadovoljstvu klijenata, praćenju trendova u građevinskoj industriji i koja će voditi analizu poslovanja. Prijaviti se možete putem linka.

  SoundOn Management d.o.o. zapošljava Dostavljača hrane (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, samostalnu organizaciju radnog vremena i isplatu plaće dvaput mjesečno. Prijavite se putem linka.

  Gi Group Staffing Solutions traži kandidate za poziciju Agent u call centru (m/ž). Posao uključuje rad u području telekomunikacija Traži se kandidat s razvijenim komunikacijskim vještinama, koji nema strah od telefona. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijaviti se možete do 24.05.2023. putem brze prijave.

  Konzum Plus d.o.o. traži Mesara (m/ž), Studenta za posao sa smještajem (m/ž) i Studenta za posao bez smještaja (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te rad u ugodnim i prijateljskim uvjetima. Možete se prijaviti do 24.05.2023. putem brze prijave.

  FEEL CROATIA zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Karancu. U opisu posla nalazi se priprema doručka i večere. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza u cjelosti i plaću po dogovoru. Možete se prijaviti do 16.06.2023. putem brze prijave.

  ZL MEDIA d.o.o. traži kandidata za poziciju Građevinski radnik (m/ž). U opisu je posla nošenje materijala, priprema gradilišta i čišćenje. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem linka.

  RC CONSULTING d.o.o.  zapošljava Projektanta (m/ž) u mjestu rada Osijek. Prijave se zaprimaju do 15.08.2023. Posao uključuje projektiranje građevinskih konstrukcija (mostova, cesta, tunela, upravnih zgrada). Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

  LASLOVO KONFEKCIJA d.o.o. zapošljava Proizvodnog radnika – šivača (m/ž). Mjesto rada je Laslovo, a prijave se zaprimaju do 31.05.2023. Traži se 15 djelatnika za rad na industrijskim šivačim strojevima po pojedinim operacijama. Prijavite se putem linka. 

  Kako biste vidjeli mnoštvo raznovrsnih oglasa, zavirite na portal posao.hr. Garantiramo da ćete pronaći pravi posao za vas!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Donosimo vam tjedni pregled slobodnih radnih mjesta u OBŽ. Ako ste u potrazi za poslom, ovo je pravo mjesto za vas!

  Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Više…

  U potrazi ste za poslom? Donosimo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna, uz mogućnost brze prijave putem web stranice! Sretno!

  Tražite posao? Imamo nekoliko prijedloga za ovaj tjedan

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Agenta u call centru (m/ž). Mjesto rada uključuje Osijek, Zagreb, Split i Rijeku, a prijave Više…

  U Ministarstvu unutarnjih poslova u sjedištu raspisan je natječaj za 13 radnih mjesta u Upravi za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove i 3 mjesta putem oglasa na određeno u Upravi za materijalno-financijske poslove, dok se u 13 policijskih uprava za prijam u službu traži još 79 kandidata na neodređeno vrijeme i 9 kandidata na određeno vrijeme

  Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo natječaj za prijam u državnu službu

  Ministarstvo unutarnjih poslova je 3. svibnja 2023. godine objavilo natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme i oglas Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Tijekom tri dana ovog sajma predstavit će se preko 35 vodećih zastupnika poljoprivrednih strojeva. Organizirana je i utrka traktora, a autobusima stižu i posjetitelji iz susjednih zemalja.

  Uskoro najveći FarmShow u Osijeku!

  Jedan od najatraktivnijih prostora za zakup se nalazi u pješačkoj zoni oko osječke konkatedrale. Poslovni prostori u zakup se daju u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina, a pogledati se mogu u terminima objavljenima uz natječaj

  Državne nekretnine daju u zakup poslovne prostore u osam gradova unutar sedam županija

  Spektakularan uspjeh hrvatskog branda Wise Grus. Iako se radi o debitantskoj destileriji, ona je zapravo velikim koracima ušla u visoko društvo!

  Hrvatska rakija prvi put na zlatnom i srebrnom postolju u San Franciscu