GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Ovoga tjedna poslove nude: Scalable Global Solutions, Thermo Stone d.o.o., SoundOn Management d.o.o., Gi Group Staffing Solutions, FEEL CROATIA... provjerite odgovara li koja ponuda baš vama!

    Objavljeno 17.05.2023
    Darija Kovačić

    TJEDNA PONUDA POSLOVA – posao.hr 

    Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam najbrži i najlakši način da se prijavite na željeni natječaj putem njihove brze prijave! U nastavku pogledajte i njihovu ovotjednu ponudu od top 10 poslova. Sretno u potrazi!

    Scalable Global Solutions d.d. traži kandidata za poziciju Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 11.06.2023. Traže se samostalni i pouzdani kandidati sa razvijenim analitičkim vještinama. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

    Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada je Slavonija te prijave traju do 25.05.2023. Traži se osoba koja će se brinuti o zadovoljstvu klijenata, praćenju trendova u građevinskoj industriji i koja će voditi analizu poslovanja. Prijaviti se možete putem linka.

    SoundOn Management d.o.o. zapošljava Dostavljača hrane (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, samostalnu organizaciju radnog vremena i isplatu plaće dvaput mjesečno. Prijavite se putem linka.

    Gi Group Staffing Solutions traži kandidate za poziciju Agent u call centru (m/ž). Posao uključuje rad u području telekomunikacija Traži se kandidat s razvijenim komunikacijskim vještinama, koji nema strah od telefona. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijaviti se možete do 24.05.2023. putem brze prijave.

    Konzum Plus d.o.o. traži Mesara (m/ž), Studenta za posao sa smještajem (m/ž) i Studenta za posao bez smještaja (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te rad u ugodnim i prijateljskim uvjetima. Možete se prijaviti do 24.05.2023. putem brze prijave.

    FEEL CROATIA zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Karancu. U opisu posla nalazi se priprema doručka i večere. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza u cjelosti i plaću po dogovoru. Možete se prijaviti do 16.06.2023. putem brze prijave.

    ZL MEDIA d.o.o. traži kandidata za poziciju Građevinski radnik (m/ž). U opisu je posla nošenje materijala, priprema gradilišta i čišćenje. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem linka.

    RC CONSULTING d.o.o.  zapošljava Projektanta (m/ž) u mjestu rada Osijek. Prijave se zaprimaju do 15.08.2023. Posao uključuje projektiranje građevinskih konstrukcija (mostova, cesta, tunela, upravnih zgrada). Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

    LASLOVO KONFEKCIJA d.o.o. zapošljava Proizvodnog radnika – šivača (m/ž). Mjesto rada je Laslovo, a prijave se zaprimaju do 31.05.2023. Traži se 15 djelatnika za rad na industrijskim šivačim strojevima po pojedinim operacijama. Prijavite se putem linka. 

    Kako biste vidjeli mnoštvo raznovrsnih oglasa, zavirite na portal posao.hr. Garantiramo da ćete pronaći pravi posao za vas!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja