GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

Donosimo vam tjedni pregled slobodnih radnih mjesta u OBŽ. Ako ste u potrazi za poslom, ovo je pravo mjesto za vas!

  Objavljeno 24.05.2023
  Matija Ivanković

  Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

  CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

  Pro-Monting d.o.o. traži Head Huntera (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Traže se kandidati s vrlo dobrim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja i stimulacije. Možete se prijaviti do 08.06.2023. putem portala.

  Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

  Scalable Global Solutions d.d. traži kandidata za poziciju Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 11.06.2023. Traže se samostalni i pouzdani kandidati sa razvijenim analitičkim vještinama. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

  ARENA ugostiteljstvo traži kandidate za poziciju Poslužitelj hrane i pića (m/ž). Za ovaj je posao potrebna srednja stručna sprema, ali nije važno radno iskustvo. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 02.06.2023. putem brze prijave.

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

  Collective mind development d.o.o. zapošljava Referenta u računovodstvu (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, minimalno 1 godina radnog iskustva, poznavanje engleskog jezika i poznavanje rada u MS Office paketu. Možete se prijaviti do 02.06.2023. putem brze prijave.

  ATT & AT d.o.o. traži kandidata za poziciju Inženjer elektrotehnike (m/ž). Traže se kandidati s višom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Mjesto rada je Kneževi Vinogradi, a prijaviti se možete do 31.05.2023. putem linka.

  Papuk d.o.o.  zapošljava Pomoćnog radnika (m/ž) u silosu i sjemenarstvu. Mjesto rada je Našice. Prijave se zaprimaju do 06.06.2023. Posao uključuje prijem i otpremu robe u silosu i pogonu sjemenarstva, čišćenje prostora silosa i sjemenarstva i ostale pomoćne poslove. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

  NOCTURNO j.d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u caffe-u. Mjesto rada je Đakovo, a prijave se zaprimaju do 20.06.2023. Potreban je 1 kandidat sa srednjom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ovoga tjedna poslove nude: Scalable Global Solutions, Thermo Stone d.o.o., SoundOn Management d.o.o., Gi Group Staffing Solutions, FEEL CROATIA... provjerite odgovara li koja ponuda baš vama!

  Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

  TJEDNA PONUDA POSLOVA – posao.hr  Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug! U suradnji s portalom posao.hr, Više…

  U potrazi ste za poslom? Donosimo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna, uz mogućnost brze prijave putem web stranice! Sretno!

  Tražite posao? Imamo nekoliko prijedloga za ovaj tjedan

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Agenta u call centru (m/ž). Mjesto rada uključuje Osijek, Zagreb, Split i Rijeku, a prijave Više…

  U Ministarstvu unutarnjih poslova u sjedištu raspisan je natječaj za 13 radnih mjesta u Upravi za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove i 3 mjesta putem oglasa na određeno u Upravi za materijalno-financijske poslove, dok se u 13 policijskih uprava za prijam u službu traži još 79 kandidata na neodređeno vrijeme i 9 kandidata na određeno vrijeme

  Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo natječaj za prijam u državnu službu

  Ministarstvo unutarnjih poslova je 3. svibnja 2023. godine objavilo natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme i oglas Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Tijekom tri dana ovog sajma predstavit će se preko 35 vodećih zastupnika poljoprivrednih strojeva. Organizirana je i utrka traktora, a autobusima stižu i posjetitelji iz susjednih zemalja.

  Uskoro najveći FarmShow u Osijeku!

  Jedan od najatraktivnijih prostora za zakup se nalazi u pješačkoj zoni oko osječke konkatedrale. Poslovni prostori u zakup se daju u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina, a pogledati se mogu u terminima objavljenima uz natječaj

  Državne nekretnine daju u zakup poslovne prostore u osam gradova unutar sedam županija

  Spektakularan uspjeh hrvatskog branda Wise Grus. Iako se radi o debitantskoj destileriji, ona je zapravo velikim koracima ušla u visoko društvo!

  Hrvatska rakija prvi put na zlatnom i srebrnom postolju u San Franciscu