GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

Donosimo vam tjedni pregled slobodnih radnih mjesta u OBŽ. Ako ste u potrazi za poslom, ovo je pravo mjesto za vas!

  Objavljeno 24.05.2023
  Matija Ivanković

  Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

  CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

  Pro-Monting d.o.o. traži Head Huntera (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Traže se kandidati s vrlo dobrim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja i stimulacije. Možete se prijaviti do 08.06.2023. putem portala.

  Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

  Scalable Global Solutions d.d. traži kandidata za poziciju Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 11.06.2023. Traže se samostalni i pouzdani kandidati sa razvijenim analitičkim vještinama. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

  ARENA ugostiteljstvo traži kandidate za poziciju Poslužitelj hrane i pića (m/ž). Za ovaj je posao potrebna srednja stručna sprema, ali nije važno radno iskustvo. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 02.06.2023. putem brze prijave.

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

  Collective mind development d.o.o. zapošljava Referenta u računovodstvu (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, minimalno 1 godina radnog iskustva, poznavanje engleskog jezika i poznavanje rada u MS Office paketu. Možete se prijaviti do 02.06.2023. putem brze prijave.

  ATT & AT d.o.o. traži kandidata za poziciju Inženjer elektrotehnike (m/ž). Traže se kandidati s višom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Mjesto rada je Kneževi Vinogradi, a prijaviti se možete do 31.05.2023. putem linka.

  Papuk d.o.o.  zapošljava Pomoćnog radnika (m/ž) u silosu i sjemenarstvu. Mjesto rada je Našice. Prijave se zaprimaju do 06.06.2023. Posao uključuje prijem i otpremu robe u silosu i pogonu sjemenarstva, čišćenje prostora silosa i sjemenarstva i ostale pomoćne poslove. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

  NOCTURNO j.d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u caffe-u. Mjesto rada je Đakovo, a prijave se zaprimaju do 20.06.2023. Potreban je 1 kandidat sa srednjom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

  Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

  Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

  Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

  Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

  Poslodavci traže radnike, javite se!

  Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Europa se ujedinjuje radi potpore zdravlju bilja, bioraznolikosti i gospodarstvu. Hrvatska se pridružuje kampanji u kojoj sudjeluju 22 zemlje, uključite se i vi!

  Znate li kad vam treba biljna putovnica? Hrvatska prvi put u kampanji #PlantHealth4Life!

  Cijena zlata obara rekorde! Od početka veljače do danas porasla je za ogromnih 15%, a u zadnjih nekoliko godina gotovo se udvostručila!

  Vrijednost plemenitih metala nikad nije bila veća: Sada je idealno vrijeme za otkup zlata!

  Djelatnici Društva Vodovod Osijek d.o.o. izvest će radove hitne sanacije kanalizacijskog kolektora u Ulici Sv. Roka, na križanjima sa Ružinom i Ilirskom ulicom

  Vodovod – hitna sanacija kanalizacijskog kolektora u ulici Svetog Roka – zatvara se dionica ulice