GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

Donosimo vam tjedni pregled slobodnih radnih mjesta u OBŽ. Ako ste u potrazi za poslom, ovo je pravo mjesto za vas!

    Objavljeno 24.05.2023
    Matija Ivanković

    Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

    CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

    Pro-Monting d.o.o. traži Head Huntera (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Traže se kandidati s vrlo dobrim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja i stimulacije. Možete se prijaviti do 08.06.2023. putem portala.

    Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

    Scalable Global Solutions d.d. traži kandidata za poziciju Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 11.06.2023. Traže se samostalni i pouzdani kandidati sa razvijenim analitičkim vještinama. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

    ARENA ugostiteljstvo traži kandidate za poziciju Poslužitelj hrane i pića (m/ž). Za ovaj je posao potrebna srednja stručna sprema, ali nije važno radno iskustvo. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 02.06.2023. putem brze prijave.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

    Collective mind development d.o.o. zapošljava Referenta u računovodstvu (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, minimalno 1 godina radnog iskustva, poznavanje engleskog jezika i poznavanje rada u MS Office paketu. Možete se prijaviti do 02.06.2023. putem brze prijave.

    ATT & AT d.o.o. traži kandidata za poziciju Inženjer elektrotehnike (m/ž). Traže se kandidati s višom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Mjesto rada je Kneževi Vinogradi, a prijaviti se možete do 31.05.2023. putem linka.

    Papuk d.o.o.  zapošljava Pomoćnog radnika (m/ž) u silosu i sjemenarstvu. Mjesto rada je Našice. Prijave se zaprimaju do 06.06.2023. Posao uključuje prijem i otpremu robe u silosu i pogonu sjemenarstva, čišćenje prostora silosa i sjemenarstva i ostale pomoćne poslove. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

    NOCTURNO j.d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u caffe-u. Mjesto rada je Đakovo, a prijave se zaprimaju do 20.06.2023. Potreban je 1 kandidat sa srednjom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja