GOSPODARSTVO

Tjedna slobodna radna mjesta u OBŽ

Tražite li posao? Ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 aktualnih poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

    Objavljeno 02.08.2023
    Darija Kovačić

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta, farmaceutsku tvrtku, zapošljava Operatera u proizvodnji (m/ž) u Našicama. Posao uključuje pripremu stroja i primarne ambalaže te provjeru proizvoda prije punjenja. Poslodavac nudi plaćen prijevoz, bonuse na plaću i mogućnost napredovanja. Prijavite se do 24.08.2023. putem brze prijave.

    CHEP zapošljava na poziciji Business Solutions Specialist (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće. Od kandidata se očekuje tečno poznavanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu te razvijene komunikacijske vještine. Poslodavac nudi atraktivna primanja uz godišnji bonus. Prijaviti se možete do 28.08.2023. putem linka.

    CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 07.08.2023. U opisu posla nalazi se aktivna prodaja i promocija proizvoda kompanije na hrvatskom tržištu putem telefona. Pogodnosti ovog posla su atraktivni bonusi s obzirom na prodajne rezultate i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se putem linka.                                                                                                                                                         

    Manpower traži kandidata za poziciju Voditelj performance marketinga (m/ž). Poslodavac nudi rad u renomiranoj internacionalnoj kompaniji, stimulativno i izazovno radno okruženje te rad na uzbudljivim projektima i bonuse u skladu s ostvarenim rezultatima. Mjesto rada je Poreč, ali moguće je raditi od kuće. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

    Adecco Hrvatska d.o.o. traži kandidate za poziciju Savjetnik u telefonskoj prodaji (m/ž). Poslodavac nudi stimulativne dodatne mjesečne nagrade ovisno o ostvarenim ciljevima te dodatne fiksne mjesečne financijske pogodnosti u iznosu od 180 €. Mjesto rada je Zagreb ili Osijek. Prijaviti se možete do 07.08.2023. putem linka.

    Deltron d.o.o. traži Suradnika u odjelu kontaktne podrške (m/ž). Osoba na ovoj poziciji će obilaziti i komunicirati sa strojarskim projektantima. Poslodavac nudi nagrade za poslovne uspjehe i trud, plaćen vrtić za djecu i multisport karticu. Mjesto rada je Osijek, Rijeka, Zagreb ili Split, a prijaviti se možete do 23.08.2023. putem linka.

    EUROKAMEN d.o.o. traži kandidata za poziciju Rukovatelj toranjskom dizalicom (m/ž). U opisu posla nalazi se rukovanje dizalicom i transportno manipulativnim jedinicama za dizanje, spuštanje i premještanje tereta. Poslodavac nudi  zajednički smještaj te u potpunosti pokriva troškove prijevoza. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 01.09.2023. putem linka.

    BALSAMICO d.o.o. traži Pomoćnog kuhara (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalaze se pomoćni poslovi kod pripreme jela u restoranu „Gondola“. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Možete se prijaviti do 01.09.2023. putem portala.

    Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava na poziciji Stručni suradnik na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Radi se o ugodnoj poslovnoj telefonskoj komunikaciji na izvornom njemačkom jeziku. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i fleksibilan broj radnih sati te satnicu od 10€. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 24.08.2023. putem brze prijave.

    Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač / Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je kontinentalna Hrvatska. Prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza, mogućnost dodatnih financijskih nagrada za ostvarene rezultate te mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja unutar firme. Prijavite se putem linka.

    Zavirite na službene stranice portala posao.hr kako biste vidjeli ostatak ponude. Sretno!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za sugovornika smo odabrali čovjeka koji građevinske radove ima u malom prstu. Saša Perko je magistar inženjer građevinarstva te direktor u DOMinvest grupi.

    Otkrivamo što je glavni razlog visokih cijena nekretnina! Ovako detaljno još vam nitko nije objasnio!

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte u našoj objavi

    Danas je Portastična srijeda u Portanovi