GOSPODARSTVO

Tjedni pregled slobodnih radnih mjesta za OBŽ

U nastavku vam donosimo izdvojena slobodna radna mjesta za Osječko-baranjsku županiju

    Objavljeno 31.05.2023
    Darija Kovačić

    Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr najbrži je put do posla! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

    Scalable Global Solutions d.d. zapošljava Full-Stack Developera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave se zaprimaju do 11.06.2023. Potreban je kandidat s iznimno razvijenim analitičkim vještinama koji je neovisan i pouzdan u poslu te je spreman raditi u timu. Prijavite se putem linka. 

    ALFA OPREMANJE d.o.o.  zapošljava Stolara (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 12.06.2023. Posao uključuje montažu i izradu konstrukcije za drveni namještaj. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i djelomično pokrivene troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

    BOKUN poljoprivredni obrt traži kandidata za poziciju Veterinarski tehničar (m/ž). Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Hrastovac, a prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

    RICARDO d.o.o. zapošljava Profesionalnog vozača teretnih motornih vozila (m/ž) u Darda. Potrebni su kandidati s položenom vozačkom kategorijom C i E, za prijevoz robe u domaćem i međunarodnom transportu. Možete se prijaviti do 31.07.2023. putem brze prijave.

    LACTIS d.o.o. traži kandidate za poziciju Muzač (m/ž). U opisu posla nalazi se mužnja na farmi krava. Poslodavac nudi plaćene troš’kove prijevoza u potpunosti te puno radno vrijeme. Mjesto rada je Budrovci, a prijaviti se možete do 30.06.2023. putem brze prijave.

    CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

    Pro-Monting d.o.o. traži Head Huntera (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Traže se kandidati s vrlo dobrim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja i stimulacije. Možete se prijaviti do 08.06.2023. putem portala.

    Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

    ALBATROS GRUPA d.o.o. traži Konobara (m/ž). Mjesto rada je Čepin te prijave traju do 18.06.2023. Traže se 2 radnika za posluživanje pića i napitaka u caffe bar-u „CLUB B“. Prijaviti se možete putem linka.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI