Arhiva

Tko je zagospodario gradskim ulicama?

  Objavljeno 07.11.2017
  OsijekNews redakcija

  Ako ste bili u gradu danas (utorak) popodne, veoma je mala vjerojatnost da niste vidjeli 27 modernih Škoda automobila i čuli zvukove truba. Navedena flota automobila su vozila nove taxi službe u gradu Osijeku, Osječki taxi.

  Iako su svojom aktivnom kampanjom na društvenim mrežama došli do velikog broja građana te su informirali iste o svojim aktivnostima, svoj dolazak htjeli su pokazati svima, mladima, starijima i svima onima koji ne zalaze na društvene mreže.

  U udarnom terminu vozili su se od svog sjedišta u Mallu Osijek do Tvrđe te su obišli i ostatak grada duž Vukovarske ulice do Portanove. Kako kažu u Osječkom taxi prijevozniku kampanja na društvenim mrežama, portalima i vožnja gradom rezultirali su velikim uspjehom jer im telefoni ne prestaju zvoniti.

  osjecki_taxi_01

  Važna je obavijest da s radom i vožnjama kreću ipak od četvrtak u 6:00 ujutro.

  Ovu priliku također žele iskoristili i kako bi se ispričali svim građanima ako su zbog njih upali u malu gužvu i ako su stvorili određenu dozu nervoze. Za navedeno odužiti će se građanima korektnim cijenama i kvalitetnom uslugom.

  Ako još niste upoznati s pričom, Osječki taxi potpuno je lokalna, osječka priča iza koje stoje godine iskustva i godine truda, milijuni prijeđenih kilometara i brojne uspješne vožnje. Kako su htjeli pružiti građanima bolju i kvalitetniju uslugu, ali i bolje radne uvjete, nekolicina iskusnih taxi vozača odlučila je zajedno ući u projekt nove taxi službe.

  Iako na sve strane čujemo priče o odlasku mladih i starih sugrađana, ova priča pruža sasvim suprotnu stranu grada. U cijeli poslovni poduhvat uključeno je više od 70 zaposlenih, a u cijeli projekt su također uključili i brojne lokalne tvrtke kojima su veoma zahvalni na ostvarenoj suradnji.

  osjecki_taxi_03

  Osječki taxi će kako najavljuju pomaknuti granice taxi usluge u gradu, a opisivat će ih brzina, pouzdanost i profesionalnost. Koliko su ozbiljni govori i sama činjenica da je ovo jedna od najvećih investicija u gradu Osijeku u 2017. godini po pitanju privatnih tvrtki. Pratite ih na društvenim mrežama i budite prvi koji će saznati najnovije informacije, a vjerujte nam, spremaju spektakl!

  Do tada, sve što trebate zapamtiti jest 031 200 200 te njihova Facebook stranica Osječki Taxi

  osjecki_taxi_cover

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  VIP Smartica – pametno iskustvo prijevoza

  Jedna od zanimljivih i korisnih novosti za naše građane je VIP SMARTICA, mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih Više…

  Crtalica u Mallu

  Još jedan vikend kada Mall Osijek ostvaruje dječje snove. Ako želite na jedno poslijepodne postati omiljena životinjica, super heroj, princeza Više…

  Đorđe Balašević u Osijeku – još jedan koncert za pamćenje! [Najava koncerta 2017 + poklanjamo ulaznice]

  Đorđe Balašević, jedan od najvećih pjesnika u glazbi u cijeloj regiji, najavio je ponovni dolazak u Hrvatsku i to u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  U glasovanju su sudjelovali svi zaljubljenici u tenis iz 120 zemalja

  Goran Ivanišević dobio najviše glasova teniskih fanova za Tenisku kuću slavnih

  Boris Piližota je prvi dogradonačelnik, ali nije prva dama ;)

  ‘Selfie’ prve dame Hrvatske i prve dame Osijeka! Anušić im ‘ispao iz kadra’

  U vojarni u Požegi počela obuka vrhunskih sportaša Mateja Vidovića i Eliasa Kolege na dragovoljnom vojnom osposobljavanju

  Vrhunski sportaši na dragovoljnom vojnom osposobljavanju