GOSPODARSTVO

Tko kaže da nema posla? Provjerite deset novih poslova koji se nude

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 30.04.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Hands on Server Support d.o.o. u Rijeci zapošljava na 3 pozicije. Traže se Customer Service Representative (m/ž), Linux Support Technician (m/ž) i Project Management Assistant (m/ž) . Touch Support tvrtka je sa sjedištem u SAD-u koja je strateški partner raznim tehnološkim tvrtkama. Članovi ovog tima podržavaju širok raspon tehnologija, uključujući Linux, Windows poslužitelje, razne Cloud platforme i SaaS. Detaljnije o ponuđenim radnim mjestima možete doznati klikom na link.

    Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) u osijeku, Slavonskom Brodu i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa, pokrivenih troškova i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

    Ustanova za zdravstvenu njegu u kuci Slanovic bavi se zdravstvenom njegom i fizikalnom terapijom u kuci bolesnika već 22 godine. Ugovorna je Ustanova s HZZO-om i trenutno zapošljava medicinsku sestru (m/ž) u Osijeku. Glavna poslovna zadaća predstavlja provođenje zdravstvene njege na terenu. Prijaviti se možete brzom prijavom, najkasnije do 07.05.

    Mamut Fortis društvo je s ograničenom odgovornošću za djelatnost igara na sreću na automatima koje djeluje pod brendom Arena, a unutar grupacije koja broji više od 200 djelatnika. Trenutno u Našicama zapošljava operatera/blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Više o natječaju i uvjetima potražite u oglasu.

    West obrt za logistiku i usluge traži vozača/dostavljača (m/ž) za područje Hrvatske. Potrebna vam je vozačka dozvola C kategorije, a kako se možete prijaviti lako možete doznati u oglasu.

    Dekra za svog klijenta zapošljava više radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a očekuju vas pomoćni poslovi u pogonu, sudjelovanje u procesu proizvodnje, pripremanje, vaganje i paletiranje sirovine u proizvodnji. Prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu, a sve ostale bitne detalje doznajte na linku.

    Workforce, regionalna HR tvrtka, za Optimu telekom zapošljava dva izvršitelja na poziciji: Prodajni zastupnik za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima. Uvjeti za prijavu obuhvaćaju:  SSS/VŠS/VSS, godinu dana radnog iskustva, znanje engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije te motivaciju za ostvarenje ciljeva. Ako ste uz sve navedeno komunikativni, pristupačni, otvoreni i ljubazni, kliknite na brzu prijavu.

    Agroprojekt Grupa d.o.o., zbog povećanog obujma posla traži radnika u proizvodnji i na montaži metalnih konstrukcija i strojeva (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a plaća koju možete očekivati kreće se u rasponu od  7 000 kn do 8 000 kn. Prijavu možete izvršiti klikom na istaknuti gumb ‘brza prijava’. 

    Labomar d.o.o., tvrtka koja za osnovnu djelatnost ima prodaju i servis visoko kvalitetne laboratorijske i medicinske opreme i potrošnog materijala, trenutno dodatno zapošljava. Traži servisnog inženjera medicinske i laboratorijske dijagnostike (m/ž) u Osijeku s tehničkim obrazovanjem i dvogodišnjim iskustvom. Detaljnije doznajte na linku i pravovremeno se prijavite.

    Adria Oil d.o.o., respektabilna tvrtka iz područja maloprodaje i veleprodaje naftnih derivata, zapošljava trgovca-blagajnika (m/ž) u Osječko-baranjskoj županiji. Očekuje vas prodaja goriva i trgovačke robe kupcima, a rad u motivirajućem i korektnom okruženju, uredna i stabilna primanja, kao i ugovor na neodređeno vrijeme, samo su dodatni motivi za klik i prijavu.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Zbog nastavka radova na rekonstrukciji vodoopskrbne i kanalizacijske mreže u Kolodvorskoj ulici, u sklopu Projekta Osijek 4, uspostavlja se nova regulacija prometa

    Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Kolodvorskoj ulici

    Cilj sajma je potaknuti interes kod djece i mladih za bavljenje tehničkom kulturom i znanošću iz STEM područja

    [NAJAVA] Tehnicoolum u Gospodarskom centru 25. i 26. listopada – PROGRAM

    Posjetitelji su imali priliku degustirati lokalne proizvode, a cilj sajma je bio promovirati trud OPG-ova te potaknuti razmjenu znanja i iskustva

    [FOTO] Održan Sajam OPG-ova pod nazivom “Zemlja nas treba”