GOSPODARSTVO

Tko kaže da posla nema? Evo prilika!

Donosimo vam čak 10 prilika za radna mjesta... O čemu je riječ? Pročitajte u tekstu :)

    Objavljeno 20.02.2019
    Antonela Verković

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Lege Artis d.o.o. zapošljava općeg i vaskularnog kirurga (m/ž) u Osijeku.
    Po uzoru na europske centre, ova poliklinika objedinjuje profesionalizam, dugogodišnje iskustvo njenih liječnika i najmoderniju medicinsku opremu. Uvjeti za prijavu obuhvaćaju stečenu visoku stručnu spremu za doktora struke, najmanje tri godine radnog iskustva, poznavanje engleskog jezika te preciznost i fokusiranost. Ako se pronalazite u tom oglasu, ne oklijevajte s prijavom.

    Swiss Digital AG, tvrtka koja u posljednjih sedam godina razvija visoko kvalitetna softverska rješenja s fokusom na mobilne i web platforme, trenutno dodatno zapošljava. Traži se djelatnik za radno mjesto: Frontend/Angular developer (m/ž). Što ćete na ovoj poziciji raditi? Prvenstveno ćete  biti dio web i backend development tima koji usko surađuje s UX dizajnerima, mob apps, Java developerima i project managerima. Radit ćete na jednom većem i zanimljivom međunarodnom projektu. Novi izazovi vas čekaju, klik na prijavu.

    TÜV Croatia d.o.o. zapošljava auditora u odjelu hrane (m/ž) u Zagrebu i na području cijele Hrvatske. S više od 15 000 radnika, TÜV NORD GRUPA diljem svijeta prepoznata je kao jedan od najuspješnijih pružatelja usluga iz područja certifikacije sustava i tehničke inspekcije. Ako imate završenu visoku stručnu spremu, tj. diplomirani ste inženjer prehrambene tehnologije/biotehnologije, imate minimalno 5 godina radnog iskustva u proizvodnji prehrambenih proizvoda i krase vas organizacijske i komunikacijske vještine, prijavite se.

    Prima namještaj za Đakovo traži dostavljača/montera (m/ž). Glavne zadaće na ovom poslu uključuju montiranje namještaja, rukovanje alatima za montažu te brigu o istima, ali i točnost i ispravnost preuzete robe iz skladišta, kao i ispunjavanje evidencijskih formulara. Ako vas zanima više detalja, provjerite ih na linku.

    novo-systems d.o.o. za područje cijele Hrvatske zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) koji će aktivno prodavati i savjetovati kupce te nakon stručnog školovanja postati vanjski savjetnik voditeljima proizvodnje i održavanja u najvećim hrvatskim tvrtkama. Poželjna je profesionalna strukovna ili trgovačka naobrazba, godina iskustva u B2B prodaji, osnovno poznavanje Microsoft Office alata te bazno znanje engleskog jezika. Možete očekivati primanja od 6 000 kn, pa čak i više od toga. Sretno s prijavama!

    Helion group d.o.o. zapošljava 15 stručnjaka u Osijeku. Tvrtka se bavi projektiranjem, stručnim nadzorom na području država u okruženju.  Traže se djelatnici za pozicije: ovlašteni arhitekt-voditelj projekata (m/ž), projektant niskogradnje-voditelj projekata (m/ž), ovlašteni inženjer građevinarstva-kontrukter (m/ž) i ovlašteni inženjer elektrotehnike-projektant elektrotehničkih instalacija (m/ž). Provjerite uvjete natječaja na linku i aplicirajte do 01.03. Sretno.

    Graditelj svratišta d.o.o. na području cijele Hrvatske zapošljava na tri pozicije. Traženi djelatnici su: Ing./dipl.ing. graditeljstva (m/ž), građevinski radnik (m/ž), građevinski tehničar – poslovođa (m/ž). ‘Mi smo građevinari. To nam je jedini posao! Kao što se trudimo i s velikom zalaganjem gradimo Vaša nova dobra, mi ih i čuvamo  –  održavamo i upravljamo njihovom pričuvom’, ključne su poruke ovog poslodavca. Ako dijelite ove ideale, svakako provjerite sve natječaje i prijavite se na vrijeme.

    Ipsos d.o.o., agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja, zapošljava terenskog anketara (m/ž) u Brodsko-posavskoj županiji. Anketiranje se vrši po kućanstvima, na području ovisno o mjestu stanovanja ili željenom području rada, a svu potrebnu opremu za rad osigurava agencija. Prijavite se brzom prijavom.

    LPP S.A., vodeći modni poljski brend, zapošljava na poziciji: prodavač(m/f). Mjesto rada su Zagreb, Varaždin i Osijek i brojni drugi gradovi. Ako imate iskustvo u tekstilnoj industriji, kao i interes za modu, a krase vas izvrsne komunikacijske vještine, nastavite čitati ovaj oglas… Glavni uvjeti za prijavu su usmjerenost na kupca i rezultate, komunikativnost te marljivost. Ljubitelji mode, ovo je prilika koja se ne propušta – prijavite se.

    DEKRA Event & Logistic Services ima raspisan natječaj za tajnog kupca (m/ž), za rad na području cijele Hrvatske. Uvjeti za prijavu su posjedovanje automobila (ne starijeg od 7 godina), poznavanje rada na računalu, organiziranost, odgovornost i točnost. Prijavite se na natječaj klikom na link.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    FOTO: Pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ