GOSPODARSTVO

Tko kaže da posla nema?! Što kažete na posao u Zvečevu? Mmm! Ili pak predviđanje rizika na putovanjima?

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

    Objavljeno 11.12.2018
    Antonela Verković

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske. Traže se dva izvršitelja za sve poslove visokogradnje u uredu i na terenu. Ako imate četverogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, prijavite se klikom na link.

    Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na poziciji: Overseas Risk & Safety Manager,  za područje Hrvatske, Turske, Bugarske. Vaši zadaci na ovoj poziciji uključuju procjenu i predviđanje rizika na brojnim destinacijama te izvještavanje nadređenih o istima. Provjerite natječaj i pravovremeno se prijavite. Sretno.

    Grawe zapošljava Predstavnike prodaje (m/ž) na brojnim lokacijama u Slavoniji: Osijek, Beli Manastir, Vukovar, Nova Gradiška, Našice, Slatina, Županja, Gunja, Cerna, Babina Greda. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, zanima vas izradnja vlastite baze kontakata i suradnika, a prodajne vještine vam nisu nepoznanica, prijavite se klikom na brzu prijavu.

    Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapoš. ima raspisan natječaj za Radnika/cu na montaži opreme za ventilaciju (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ako ste vrijedni, te želite posao u renomiranoj firmi, za primanja u rasponu od 4000 kn do 6000 kn, prijavite se klikom na brzu prijavu.

    Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine (m/ž), Zubotehničar (m/ž), Dentalni asistent (m/ž). Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31.12., pa zakoračite u Novu godinu s novim poslom. Sretno s prijavama.

    Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada vrlo poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.

    LPP Croatia d.o.o., jedan od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu, trenutno zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se brzom prijavom.

    Zvečevo, prehrambena industrija d.d. zapošljava Diplomiranog inženjera prehrambene tehnologije (m/ž). Riječ je o tvrtki s gotovo stogodišnjom tradicijom i ugledom u proizvodnji slatkih proizvoda. Razvijajući poslovanje svoj uspješni tim želi osnažiti i što kvalitetnije se pozicionirati na tržištu te iz tog razloga zapošljava 2 djelatnika na gore pomenutoj poziciji. Kliknite na link za više info. i prijavite se na vrijeme. Mjesto rada: Požega.

    TELEOPTIMA d.o.o. za usluge zapošljava Telefonsko-terenskog agenta (m/ž) za rad u Požegi. Želite svoj prvi pravi posao? Dosta vam je povremenih i sezonskih poslova? Ambiciozna ste, komunikativna i društvena osoba, koja se kvalitetno snalazi u timskom okruženju i komunikaciji? Pridružite se ovom timu klikom na brzu prijavu. Sretno!

    Oranjegroep services d.o.o. zapošljava na 7 pozicija u Nizozemskoj i Belgiji. Riječ je o specijaliziranoj tvrtki koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte klijenata iz Hrvatske, Nizozemske i Belgije. Armirač (m/ž), Električar (m/ž), Građevinski radnik (m/ž), samo su dio radnih pozicija koje imate na raspolaganju. Provjerite ih sve na linku i na vrijeme se prijavite.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    FOTO: Pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja