GOSPODARSTVO

Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Objavljeno 27.03.2020
  Ivona Amidžić

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

  Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Aplicirajte.

  Wienerberger d.o.o. zapošljava referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, poznavanje MS Office paketa, SAP-a i aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ključne odgovornosti na poslu su izrada ponuda, predračuna, otpremnih dokumenata i računa u SAP-u, praćenje stanja skladišta, izrada različitih izvješća i analiza u SAP-u i ostalo. Rok prijave je 20.4. Prijavite se.

  NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u redu, izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte.

  Palma d.o.o. zapošljava drvoprerađivačke radnike (m/ž) u mjestu Vladislavci. Rok prijave je 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od rada u primarnoj preradi drva. Potražite detalje na linku.

  ZL Media d.o.o. traži električara (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 31.3. Traži se minimalno radno iskustvo od pola godine. Poželjno je predznanje na sličnim ili istim poslovima, ali nije uvjet. Očekuje se samostalnost i odgovornost u obavljanju poslova. Više o poslu pronađite ovdje.

  Ewi Jt Team d.o.o. zapošljava mesare (m/ž) u mjestu Petrijevci. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 20.4. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao se odnosi na mesarske poslove u klaonici. Pogledajte više na linku.

  Energos d.o.o. zapošljava električare (m/ž). Traži se više izvršitelja. Prijave su otvorene do 19.4. Posao se obavlja na području Osijeka i bliže okolice. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stalno zaposlenje i odlične uvjete rada. Detalje pronađite ovdje.

  Rabo d.o.o. zapošljava na pozicijama: voćarski radnik (m/ž) i radnik za pakiranje i sortiranje voća (m/ž). Mjesto rada su Kneževi Vinogradi. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više osoba za rad. Više o poslovima pročitajte na linku.

  Gedžić gradnja traži pojačanje na pozicijama: pomoćni građevinski radnik (m/ž) i zidar (m/ž) u Đakovu. Traži se više osoba za rad. Rok prijave je 30.4. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Detalje o poslovima pronađite ovdje.

  Angelo d.o.o. traži prodavača kućnog tekstila (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.4. Potrebno je više osoba za rad s radnim iskustvom od tri godine. Poželjno je znanje stranog jezika. Provjerite više na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Radi se o društvu s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije

  Poslodavac nudi stan u Zagrebu, plaću do 15.000 kuna, automobil i mobitel

  Bubanj-Niskogradnja je društvo s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije. Iz poduzeća trenutno šire postojeći Više…

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

  Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

  Ostali ste bez posla ili razmišljate o mijenjanju starog? Imamo priliku za vas!

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno. Špedicija Devetak d.o.o. iz Osijeka Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  "Ovo je važan korak u procesu donošenja odluke - Treba učiniti sve da dođemo do dogovora prije ljetne stanke"

  Predsjednik Europskog vijeća Charles Michel najavio fizički samit čelnika EU

  Hrvatska je kao tema pretraživanja prestigla čak i Španjolsku, Italiju i Grčku

  Nijemci u zadnja 3 mjeseca najviše pretražuju Hrvatske destinacije za odmor

  Radi se na promociji domaće i tradicionalne kuhinje te namirnica

  Turističke zajednice deset županija surađuju na projektu “Okusi hrvatske tradicije”