GOSPODARSTVO

Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Objavljeno 20.03.2020
  Ivona Amidžić

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

  Ustanova za zdravstvenu njegu Katica Milišić Zečević zapošljava na poziciji medicinska sestra ili medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Belišće. Prijave su otvorene do 16.4. Posao obuhvaća medicinsku skrb i njegu. Uvjeti su završena medicinska srednja škola, položen stručni ispit te odobrenje za samostalan rad. Provjerite kako aplicirati putem linka.

  Bra.Pag zapošljava šivača (m/ž) u Antunovcu. Prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac osigurava prijevoz. Posao se sastoji od šivanja odjevnih predmeta od trikotaže na industrijskim šivaćim strojevima. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

  Stribor oprema traži bravara – zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Bilje. Rok prijave je 8.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od varenja i montaže. Poželjno je radno iskustvo na odgovarajućim poslovima. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

  Staklo-dom d.o.o. zapošljava radnika u pvc proizvodnji (m/ž), rukovoditelja cnc strojem (m/ž), roletara (m/ž), majstora u izradi aluminijske bravarije (m/ž), građevinskog tehničara (m/ž) i inženjera graditeljstva (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

  Masterplast d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Duboševici. Rok prijave je 25.3. Potreban je položen ispit za rukovanje viličarem, radno iskustvo s viličarem, a prednost je poznavanje građevinskog materijala. Pogledajte detalje i prijavite se ovdje.

  Solaris Pons zapošljava bravara (m/ž) i strojarskog tehničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.4. Za poslove je potrebno jednogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite uvjete i kako ostvariti prijavu putem linka.

  Krešimir Futura traži punitelja samouslužnih aparata na terenu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.4. Posao se sastoji od punjenja, čišćenja i servisiranja samouslužnih aparata na terenu. Poželjno je iskustvo rada u elektrostruci, ali nije uvjet za zapošljavanje. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

  Predstavnica obiteljskog doma Mirela Grubić zapošljava njegovatelja u obiteljskom domu (m/ž). Mjesto rada je Tvrđavica. Prijave su otvorene do 11.4. Potrebno je šestomjesečno radno iskustvo. Posao se sastoji od njegovateljskih poslova u obiteljskom domu, a poželjno je iskustvo na istom poslu. Detalje potražite na linku.

  Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Rok prijave je 31.3. Poslodavac nudi uvođenje u posao, a potrebni su proaktivnost, motiviranost, ambicioznost i visoka razina odgovornosti. Očekuju se organizacijske, komunikacijske, koordinacijske i pregovaračke sposobnosti. Provjerite kako aplicirati.

  Miconic dizala d.o.o. zapošljava montera dizala (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Traži se srednjoškolska razina obrazovanja. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od montaže i održavanja dizala. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Radi se o društvu s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije

  Poslodavac nudi stan u Zagrebu, plaću do 15.000 kuna, automobil i mobitel

  Bubanj-Niskogradnja je društvo s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije. Iz poduzeća trenutno šire postojeći Više…

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

  Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

  Ostali ste bez posla ili razmišljate o mijenjanju starog? Imamo priliku za vas!

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno. Špedicija Devetak d.o.o. iz Osijeka Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  "Austrija je uvijek spremna pregovarati ali ovom paketu nećemo dati zeleno svjetlo", izjavio je Bluemel za javni servis

  Austrija protiv prijedloga Europske komisije o fondu za oporavak europskog gospodarstva

  Obećao je toplu dobrodošlicu stranim turistima ovoga ljeta i upozorio druge članice EU-a da ne isključuju Talijane

  Talijanski ministar Luigi Di Maio poziva turiste i teatralno naglašava: Italija nije kolonija gubavaca

  To je najsporije u posljednjih šest godina, što je posljedica negativnog utjecaja koronakrize

  Hrvatsko gospodarstvo u prvom tromjesečju poraslo 0,4% u odnosu na lanjsko razdoblje