GOSPODARSTVO

Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Objavljeno 20.03.2020
  Ivona Amidžić

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

  Ustanova za zdravstvenu njegu Katica Milišić Zečević zapošljava na poziciji medicinska sestra ili medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Belišće. Prijave su otvorene do 16.4. Posao obuhvaća medicinsku skrb i njegu. Uvjeti su završena medicinska srednja škola, položen stručni ispit te odobrenje za samostalan rad. Provjerite kako aplicirati putem linka.

  Bra.Pag zapošljava šivača (m/ž) u Antunovcu. Prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac osigurava prijevoz. Posao se sastoji od šivanja odjevnih predmeta od trikotaže na industrijskim šivaćim strojevima. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

  Stribor oprema traži bravara – zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Bilje. Rok prijave je 8.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od varenja i montaže. Poželjno je radno iskustvo na odgovarajućim poslovima. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

  Staklo-dom d.o.o. zapošljava radnika u pvc proizvodnji (m/ž), rukovoditelja cnc strojem (m/ž), roletara (m/ž), majstora u izradi aluminijske bravarije (m/ž), građevinskog tehničara (m/ž) i inženjera graditeljstva (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

  Masterplast d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Duboševici. Rok prijave je 25.3. Potreban je položen ispit za rukovanje viličarem, radno iskustvo s viličarem, a prednost je poznavanje građevinskog materijala. Pogledajte detalje i prijavite se ovdje.

  Solaris Pons zapošljava bravara (m/ž) i strojarskog tehničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.4. Za poslove je potrebno jednogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite uvjete i kako ostvariti prijavu putem linka.

  Krešimir Futura traži punitelja samouslužnih aparata na terenu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.4. Posao se sastoji od punjenja, čišćenja i servisiranja samouslužnih aparata na terenu. Poželjno je iskustvo rada u elektrostruci, ali nije uvjet za zapošljavanje. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

  Predstavnica obiteljskog doma Mirela Grubić zapošljava njegovatelja u obiteljskom domu (m/ž). Mjesto rada je Tvrđavica. Prijave su otvorene do 11.4. Potrebno je šestomjesečno radno iskustvo. Posao se sastoji od njegovateljskih poslova u obiteljskom domu, a poželjno je iskustvo na istom poslu. Detalje potražite na linku.

  Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Rok prijave je 31.3. Poslodavac nudi uvođenje u posao, a potrebni su proaktivnost, motiviranost, ambicioznost i visoka razina odgovornosti. Očekuju se organizacijske, komunikacijske, koordinacijske i pregovaračke sposobnosti. Provjerite kako aplicirati.

  Miconic dizala d.o.o. zapošljava montera dizala (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Traži se srednjoškolska razina obrazovanja. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od montaže i održavanja dizala. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Top 10 novih prilika za posao

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Niste zadovoljni poslom, uvijek negdje trčite, ponedjeljkom se osjećate kao da je već petak? Imamo pravu stvar za vas!

  Kada život postane mutan, prilagodite svoj fokus

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu poslova

  Traže se radnici! Otvorena nova radna mjesta

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek nalazi se trenutno 13 bolesnika od kojih je 9 u stacionaru, a 4 osobe su na respiratoru no njihovo je stanje stabilno

  Troje novooboljelih u OBŽ, do sada ukupno 44 osobe s područja OBŽ oboljele od koronavirusa

  Izdano je 700 propusnica koje se odnose na skrb za djecu i starije, odnosno za nabavku osnovnih potrepština. Tržnica će raditi prvi puta u povijesti od 8 do 17 sati. Crveni križ svakodnevno dostavlja 220 obroka

  O epidemiološkoj situaciji, propusnicama, otvaranju Tržnice i djelovanju GD Crvenoga križa Osijek

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Top 10 novih prilika za posao