GOSPODARSTVO

Top 10 ovotjednih ponuda za zapošljavanje u OBŽ

Donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada te vam predstavljamo ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

    Objavljeno 09.08.2023
    Matija Ivanković

    TJEDNA PONUDA POSLOVA – posao.hr

     Stribor oprema d.o.o. zapošljava na Razvojnog inženjera (m/ž) i Stolara (m/ž) u Bilju. Prijave se zaprimaju do 28.08.2023. Radi se o svakodnevnoj realizaciji projekata tematskih parkova i urbane opreme prema zahtjevima klijenata. Poslodavac osigurava plaćene putne troškove, stimulaciju za radnu uspješnost, mogućnost napredovanja i mogućnost zaposlenja na neodređeno. Prijavite se putem linka.

    Manpower traži Agenta korisničke podrške (m/ž). Osoba na ovoj poziciji odgovara na upite korisnika o A1 uslugama putem različitih komunikacijskih kanala. Poslodavac nudi mjesečne nagrade ovisno o ostvarenim ciljevima, božićnicu te poklon bonove za djecu. Mjesto rada je Osijek ili Zagreb. Prijaviti se možete do 14.08.2023. putem linka.

    Vital Group d.o.o. traži Agenta / promotora u call centru (m/ž). U opisu posla nalazi se svakodnevna komunikacija s privatnim korisnicima te pozivanje korisnika na prezentacije proizvoda. Poslodavac nudi  mogućnost stalnog zaposlenja, bonuse na mjesečnoj bazi i mnoge druge benefite. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 22.08.2023. putem linka.

    Astellas traži kandidata za poziciji Key Account Manager (m/ž). Glavne odgovornosti ove pozicije su održavanje odnosa s grupama doktora i HC profesionalcima te razvijanje strategija za popularizaciju farmaceutskih proizvoda kompanije. Mjesto rada uključuje Više lokacija u Hrvatskoj. Prijaviti se možete do 02.09.2023. putem linka.

    Ad Management Services zapošljava na poziciji TikTok Media Buyer – entry level (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće. U opisu posla nalazi se upravljanje TikTok kampanjama kako bi se postigli ciljevi klijenata te suradnja s timom u osmišljavanju marketinških strategija. Prijaviti se možete do 22.08.2023. putem linka.

    Deltron d.o.o. traži Suradnika u odjelu kontaktne podrške (m/ž). Osoba na ovoj poziciji će obilaziti i komunicirati sa strojarskim projektantima. Poslodavac nudi nagrade za poslovne uspjehe i trud, plaćen vrtić za djecu i multisport karticu. Mjesto rada je Osijek, Rijeka, Zagreb ili Split, a prijaviti se možete do 23.08.2023. putem linka.

    Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača / Blagajnika (m/ž) u kontinentalnoj Hrvatskoj. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Možete se prijaviti do 31.08.2023. putem brze prijave.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Monter / Serviser (m/ž). Radi se o servisiranju rashladnih i klima uređaja. Poslodavac nudi stimulativnu plaću uz dodatke na plaću te mogućnost osobnog razvoja i napretka. Možete se prijaviti do popune radne pozicije. putem brze prijave.

    CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji Quality Control Specialist with Croatian language (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. U opisu posla nalazi se verifikacija interakcija s klijentima te kontrola kvalitete razgovora na njemačkom jeziku. Pogodnosti ovog posla su poduka za uvođenje u posao te 100% rad od kuće. Prijavite se putem linka.                                                                                                                                                         

    CHEP zapošljava na poziciji Business Solutions Specialist (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće. Od kandidata se očekuje tečno poznavanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu te razvijene komunikacijske vještine. Poslodavac nudi atraktivna primanja uz godišnji bonus. Prijaviti se možete do 28.08.2023. putem linka.

    Pogledajte i na posao.hr web-stranicama. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike