SPORT

Transfer bivšeg osječkog igrača!? Roma želi Domagoja Vidu

Kako pišu mediji na 'Čizmi', Roma želi do konca zimskog prijelaznog roka pojačati obranu, a prvi izbor trenera Eusebia Di Francesca je Vida

    Objavljeno 29.01.2019
    Alan Srčnik

    Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida (29) korak je do prelaska u redove talijanskog velikana Rome, prenose talijanski mediji – piše Nacionalniportal.hr, prenoseći Hina-u.

    Kako pišu mediji na ‘Čizmi’, Roma želi do konca zimskog prijelaznog roka pojačati obranu, a prvi izbor trenera Eusebia Di Francesca je Vida.

    Hrvatski reprezentativac je od siječnja prošle godine član Bešiktaša, no u Turskoj se nije previše naigrao. Kako klub iz Istanbula ima velikih financijskih problema čini se kako nemaju ništa protiv prodaje hrvatskog reprezentativca.

    Prije dolaska u Bešiktaš, Vida je pet godina proveo u kijevskom Dynamo, dvije sezone u njegovom zagrebačkom imenjaku, jednu sezonu u Bayer Leverkusenu, te četiri godine u Osijeku.

    Vida je za hrvatsku reprezentaciju sakupio 71 nastup postigavši četiri gola i bio je jedan od naših najboljih igrača na svjetskom prvenstvu u Rusiji na kojem su ‘vatreni’ osvojili srebro.

    Roma se trenutačno se nalazi na petom mjestu Serie A sa 34 boda, čak 25 manje od lidera Juventusa.

    foto HINA/ Damir SENČAR

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    'Bijelo-plavi' su jučer svladali momčad moldavskog Petrocuba s 2-1 i ukupno 3-2 ostvarili plasman u 2. pretkolo Europske lige

    Osijek u 2. pretkolu Europske lige – navijao i Domagoj Vida

    Osijek za 7 dana igra protiv škotskog Rangersa. Stiže nam Steven Gerrard u Gradski vrt, a pošto su ‘bijelo-plavi’ jučer Više…

    Temelji koje je naš junak izgradio u Osijeku doveli su ga do možda i najboljeg igrača jučerašnje utakmice, ali kontroverzni video možda ga izbaci iz polufinala?!

    Naš Domagoj Vida – junak pobjede protiv ‘Zbornaje’, ali možda ne i junak sljedeće utakmice?

    Domagoj Vida je nogometaš od malih nogu, podrijetlom iz Donjeg Miholjca gdje je igrao do 1996. Nakon toga potpisuje prvi Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.