GOSPODARSTVO

Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

  Objavljeno 07.02.2020
  Ivona Amidžić

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

  Volteks d.o.o. zapošljava direktora (m/ž) u Osijeku. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, a obavezno je poznavanje njemačkog jezika. Glavne odgovornosti su upravljanje administrativnim radom, traženje radnika, zapošljavanje novih zaposlenika i organiziranje svih potrebnih dokumenata tvrtke. Rok prijave je 10.2. Prijavite se.

  NTH Mobile d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama u Osijeku: Customer care agent za mađarski jezik (m/ž) i Angular frontend developer (m/ž). Prijave su otvorene do 11.2. Očekuju se napredne komunikacijske vještine. Provjerite detalje i aplicirajte na željeni posao ovdje.

  KA Centar j.d.o.o. traži kozemtičara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 29.2. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo za poslove njega lica i tijela, masaže, manikura i depilacije. Više o prijavi na linku.

  Perfetto j.d.o.o. u Osijeku zapošljava na poziciji konobar (m/ž). Potrebno je više izvršitelja s minimalnim iskustvom od šest mjeseci. Posao obuhvaća posluživanje u Palačinkarnici Rocher. Potražite kako aplicirati ovdje.

  Mafrado traži više dostavljača (m/ž) u Osijeku. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od dostave hrane na području grada Osijeka službenim vozilom tvrtke. Potražite kako se prijaviti na linku.

  Net-ing traži pomoćnog montera (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Poželjno je poznavanje rada na rezačici betona. Pogledajte kako aplicirati putem linka.

  Vodovod-hidrogeološki radovi d.o.o. traže u Osijeku diplomiranog inženjera (m/ž) geologije/ hidrogeologije. Rok prijave je 14.2. Posao obuhvaća poslove bušenja zdenaca i istražnih bušotina, revitalizacije zdenaca te drugih hidrogeoloških radova u domeni poslovanja tvrtke. Radno iskustvo i položen stručni ispit poželjni su, ali ne i nužni. Uvjeti su vozački ispit B kategorije, rad na računalu i aktivno korištenje engleskog jezika. Doznajte više ovdje.

  Arhitekton zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.3. Traži se minimalno dvogodišnje iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac osigurava službeni automobil. Posao se sastoji od tehničkog crtanja, izrade i razrade projekata. Nužna su i informatička pismenost, poznavanje Autocad-a i MS Office-a. Provjerite više ovdje.

  Sinonim d.o.o. zapošljava prevoditelja (m/ž) slovenskog jezika u Osijeku. Rok prijave je 18.2. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo. Za kandidate koji nisu iz Osijeka nudi se pomoć pri pronalasku smještaja. Traži se visoka stručna sprema jezičnog usmjerenja, izvrsno znanje hrvatskog i slovenskog jezika te osjećaj za jezik i prevođenje u duhu jezika. Potrebne su najmanje dvije godine iskustva i poznavanje CAT alata. Više o poslu pronađite ovdje.

  Ordinacija dentalne medicine Lidija Prpić u potrazi je za dentalnima asistentom (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 14.2. Traži se srednja stručna sprema i jednogodišnje radno iskustvo. Posao se sastoji od upravljanja medicinskom dokumentacijom, prijema pacijenata i pripreme za dentalne zahvate, pripreme instrumenata, lijekova i materijala, asistriranje i ostalo. Više o prijavi na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Zapošljavaju: NTH Mobile, Mamut Fortis, Ljekarne Prima Pharme, Autoprijevoznik Tomislav Mauerman, Skripta tisak...

  Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Gari Cappelli: "Turistički djelatnici su prvi ljudi turizma – njihov profesionalizam, osmijeh i gostoljubivost po kojoj smo poznati"

  Osijek ponovno domaćin Dana poslova u turizmu

  U nastavno-športskoj dvorani „Gradski vrt“ danas u 10.00 sati započeli su Dani poslova u turizmu koji uobičajeno pobuđuju veliki interes Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ime je osnovno obilježje tvrtke, ali zaposlenici su oni koji jamče njen uspješan rast" - izjavio je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević

  Nema više Peveca – odsada idemo u Pevex!

  Trogodišnji Ugovor o sufinanciranju Programa izgradnje Sustava navodnjavanja Puškaš, vrijedan je 17 milijuna kuna, a prema današnjem ugovoru koji su potpisali župan Ivan Anušić i generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković

  Potpisani novi ugovori za izgradnju sustava navodnjavanja

  Prostor je opremljen najmodernijom IT opremom za jednostavnije i efikasnije obavljanje svakodnevnih zadataka te potpuno novom konferencijskom dvoranom

  Novi pozivni centar u Osijeku – inspirativan radni prostor za djelatnike Hrvatskog Telekoma