GOSPODARSTVO

Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

  Objavljeno 07.02.2020
  Ivona Amidžić

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

  Volteks d.o.o. zapošljava direktora (m/ž) u Osijeku. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, a obavezno je poznavanje njemačkog jezika. Glavne odgovornosti su upravljanje administrativnim radom, traženje radnika, zapošljavanje novih zaposlenika i organiziranje svih potrebnih dokumenata tvrtke. Rok prijave je 10.2. Prijavite se.

  NTH Mobile d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama u Osijeku: Customer care agent za mađarski jezik (m/ž) i Angular frontend developer (m/ž). Prijave su otvorene do 11.2. Očekuju se napredne komunikacijske vještine. Provjerite detalje i aplicirajte na željeni posao ovdje.

  KA Centar j.d.o.o. traži kozemtičara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 29.2. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo za poslove njega lica i tijela, masaže, manikura i depilacije. Više o prijavi na linku.

  Perfetto j.d.o.o. u Osijeku zapošljava na poziciji konobar (m/ž). Potrebno je više izvršitelja s minimalnim iskustvom od šest mjeseci. Posao obuhvaća posluživanje u Palačinkarnici Rocher. Potražite kako aplicirati ovdje.

  Mafrado traži više dostavljača (m/ž) u Osijeku. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od dostave hrane na području grada Osijeka službenim vozilom tvrtke. Potražite kako se prijaviti na linku.

  Net-ing traži pomoćnog montera (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Poželjno je poznavanje rada na rezačici betona. Pogledajte kako aplicirati putem linka.

  Vodovod-hidrogeološki radovi d.o.o. traže u Osijeku diplomiranog inženjera (m/ž) geologije/ hidrogeologije. Rok prijave je 14.2. Posao obuhvaća poslove bušenja zdenaca i istražnih bušotina, revitalizacije zdenaca te drugih hidrogeoloških radova u domeni poslovanja tvrtke. Radno iskustvo i položen stručni ispit poželjni su, ali ne i nužni. Uvjeti su vozački ispit B kategorije, rad na računalu i aktivno korištenje engleskog jezika. Doznajte više ovdje.

  Arhitekton zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.3. Traži se minimalno dvogodišnje iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac osigurava službeni automobil. Posao se sastoji od tehničkog crtanja, izrade i razrade projekata. Nužna su i informatička pismenost, poznavanje Autocad-a i MS Office-a. Provjerite više ovdje.

  Sinonim d.o.o. zapošljava prevoditelja (m/ž) slovenskog jezika u Osijeku. Rok prijave je 18.2. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo. Za kandidate koji nisu iz Osijeka nudi se pomoć pri pronalasku smještaja. Traži se visoka stručna sprema jezičnog usmjerenja, izvrsno znanje hrvatskog i slovenskog jezika te osjećaj za jezik i prevođenje u duhu jezika. Potrebne su najmanje dvije godine iskustva i poznavanje CAT alata. Više o poslu pronađite ovdje.

  Ordinacija dentalne medicine Lidija Prpić u potrazi je za dentalnima asistentom (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 14.2. Traži se srednja stručna sprema i jednogodišnje radno iskustvo. Posao se sastoji od upravljanja medicinskom dokumentacijom, prijema pacijenata i pripreme za dentalne zahvate, pripreme instrumenata, lijekova i materijala, asistriranje i ostalo. Više o prijavi na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Tražite posao? Imamo nekoliko zanimljivih ponuda za vas…

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova. Prijavite Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

  Iako su im iz resornog ministvarstva poručili da nemaju razloga za strah, neki od njih boje se za svoju budućnost...

  Mljekari strahuju: Tko će nakon Megglea otkupljivati njihovo mlijeko?

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike