GOSPODARSTVO

Traže se radnici! Otvorena nova radna mjesta

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu poslova

    Objavljeno 06.03.2020
    Ivona Amidžić

    Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

    Tekstilpromet d.d. traži prodavača (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebni uvjeti su srednja stručna sprema ekonomskog, trgovačkog ili tekstilnog smjera, godinu dana iskustva u poslovima prodaje, ljubav prema modi i praćenje modnih trendova, poznavanje MS Office paketa i ostalo. Poslodavac nudi popust za zaposlenike i stimulativna mjesečna primanja. Aplicirajte.

    Emmezeta zapošljava na pozicijama skladištar (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž), blagajnik (m/ž), dekorater (m/ž) i prodavač (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se.

    Zubak Grupa d.o.o. zapošljava automehaničara/ automehatroničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 13.3. Potrebna je srednja stručna sprema zvanja automehaničar/ automehatroničar (m/ž), poželjno je radno iskustvo na istim poslovima, komunikativnost te sklonost timskom radu. Prednost donosi položen majstorski ispit. Prijavite se putem linka.

    NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Glavne odgovornosti su komunikacija s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, dokumentiranje dogovorenh uvjeta i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u radu. Traže se izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Prijavite se ovdje.

    Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Traži se radno iskustvo u komercijali i na administrativnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i inicijativa, visoka razina odgovornosti. Poslodavac uvodi u posao. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

    Terrapromo d.o.o. traži prodavača u specijaliziranoj prodavaonici medicinskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijavite se najkasnije do 11.3. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema iz područja medicine. Poželjno je radno iskustvo u poslovima prodaje medicinskih proizvoda, ali nije uvjet. Traže se razvijene komunikacijske vještine i strpljivost u radu s osobama s posebnim potrebama. Detalje potražite ovdje.

    Generali osiguranje d.d. zapošljava na poziciji savjetnik u prodaji (m/ž) i savjetnik u osiguranju (m/ž) u Osijeku. Glavne odgovornosti su posredovanje pri sklapanju osigurateljnih proizvoda, savjetovanje i izrada ponuda osiguranicima, te uspostavljanje, razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s klijentima. Više na linku.

    Mono d.o.o. traži web dizajner (m/ž), programer mobilnih aplikacija (mobile developer) (m/ž), programera (junior web developer) (m/ž), programera (senior web developer) (m/ž), programera (front end developer) (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.3. Potrebno je više izvršitelja. Radno iskustvo nije uvjet, već želja za učenjem i usavršavanjem, osnovna znanja o razvoju softvera, web tehnologijama i protokolima. Prijavite se ovdje.

    Organicos zapošljava masera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 10.3. Posao obuhvaća klasične, antistres, hot-stone i masaže stopala. Detalje potražite na linku.

    Vul – Pid traži komercijalnog službenika (m/ž) u mjestu Donji Miholjac. Rok prijave je 27.3. Posao obuhvaća prodaju svih vrsti guma i komunikaciju s domaćim i inozemnim kupcima. Više na linku.

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI