GOSPODARSTVO

Traže se radnici! Otvorena nova radna mjesta

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu poslova

  Objavljeno 06.03.2020
  Ivona Amidžić

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

  Tekstilpromet d.d. traži prodavača (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebni uvjeti su srednja stručna sprema ekonomskog, trgovačkog ili tekstilnog smjera, godinu dana iskustva u poslovima prodaje, ljubav prema modi i praćenje modnih trendova, poznavanje MS Office paketa i ostalo. Poslodavac nudi popust za zaposlenike i stimulativna mjesečna primanja. Aplicirajte.

  Emmezeta zapošljava na pozicijama skladištar (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž), blagajnik (m/ž), dekorater (m/ž) i prodavač (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se.

  Zubak Grupa d.o.o. zapošljava automehaničara/ automehatroničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 13.3. Potrebna je srednja stručna sprema zvanja automehaničar/ automehatroničar (m/ž), poželjno je radno iskustvo na istim poslovima, komunikativnost te sklonost timskom radu. Prednost donosi položen majstorski ispit. Prijavite se putem linka.

  NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Glavne odgovornosti su komunikacija s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, dokumentiranje dogovorenh uvjeta i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u radu. Traže se izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Prijavite se ovdje.

  Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Traži se radno iskustvo u komercijali i na administrativnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i inicijativa, visoka razina odgovornosti. Poslodavac uvodi u posao. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

  Terrapromo d.o.o. traži prodavača u specijaliziranoj prodavaonici medicinskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijavite se najkasnije do 11.3. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema iz područja medicine. Poželjno je radno iskustvo u poslovima prodaje medicinskih proizvoda, ali nije uvjet. Traže se razvijene komunikacijske vještine i strpljivost u radu s osobama s posebnim potrebama. Detalje potražite ovdje.

  Generali osiguranje d.d. zapošljava na poziciji savjetnik u prodaji (m/ž) i savjetnik u osiguranju (m/ž) u Osijeku. Glavne odgovornosti su posredovanje pri sklapanju osigurateljnih proizvoda, savjetovanje i izrada ponuda osiguranicima, te uspostavljanje, razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s klijentima. Više na linku.

  Mono d.o.o. traži web dizajner (m/ž), programer mobilnih aplikacija (mobile developer) (m/ž), programera (junior web developer) (m/ž), programera (senior web developer) (m/ž), programera (front end developer) (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.3. Potrebno je više izvršitelja. Radno iskustvo nije uvjet, već želja za učenjem i usavršavanjem, osnovna znanja o razvoju softvera, web tehnologijama i protokolima. Prijavite se ovdje.

  Organicos zapošljava masera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 10.3. Posao obuhvaća klasične, antistres, hot-stone i masaže stopala. Detalje potražite na linku.

  Vul – Pid traži komercijalnog službenika (m/ž) u mjestu Donji Miholjac. Rok prijave je 27.3. Posao obuhvaća prodaju svih vrsti guma i komunikaciju s domaćim i inozemnim kupcima. Više na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Top 10 novih prilika za posao

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Top 10 novih prilika za posao

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Niste zadovoljni poslom, uvijek negdje trčite, ponedjeljkom se osjećate kao da je već petak? Imamo pravu stvar za vas!

  Kada život postane mutan, prilagodite svoj fokus

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Nije sve tako crno... Ovakve nam vijesti dođu kao dašak svježeg zraka :D

  Završena energetska obnova devet zgrada škola Osječko-baranjske županije

  "Svim dućanima i trgovačkim lancima koji i dalje budu dizali marže javno će se navesti nazivi kako bi građani znali o kome je riječ"

  Mikulić: Zbog kršenja samoizolacije naplaćeno 130.000 kuna kazni

  Radi se o obustavi naplate parkiranja u razdoblju 30 dana, počevši od 23. ožujka 2020.

  Elektromodul ipak odlučio uvažiti preporuku Stožera o obustavi naplate parkiranja