GOSPODARSTVO

Traže se radnici! Otvorena nova radna mjesta

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu poslova

  Objavljeno 06.03.2020
  Ivona Amidžić

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

  Tekstilpromet d.d. traži prodavača (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebni uvjeti su srednja stručna sprema ekonomskog, trgovačkog ili tekstilnog smjera, godinu dana iskustva u poslovima prodaje, ljubav prema modi i praćenje modnih trendova, poznavanje MS Office paketa i ostalo. Poslodavac nudi popust za zaposlenike i stimulativna mjesečna primanja. Aplicirajte.

  Emmezeta zapošljava na pozicijama skladištar (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž), blagajnik (m/ž), dekorater (m/ž) i prodavač (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se.

  Zubak Grupa d.o.o. zapošljava automehaničara/ automehatroničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 13.3. Potrebna je srednja stručna sprema zvanja automehaničar/ automehatroničar (m/ž), poželjno je radno iskustvo na istim poslovima, komunikativnost te sklonost timskom radu. Prednost donosi položen majstorski ispit. Prijavite se putem linka.

  NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Glavne odgovornosti su komunikacija s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, dokumentiranje dogovorenh uvjeta i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u radu. Traže se izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Prijavite se ovdje.

  Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Traži se radno iskustvo u komercijali i na administrativnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i inicijativa, visoka razina odgovornosti. Poslodavac uvodi u posao. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

  Terrapromo d.o.o. traži prodavača u specijaliziranoj prodavaonici medicinskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijavite se najkasnije do 11.3. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema iz područja medicine. Poželjno je radno iskustvo u poslovima prodaje medicinskih proizvoda, ali nije uvjet. Traže se razvijene komunikacijske vještine i strpljivost u radu s osobama s posebnim potrebama. Detalje potražite ovdje.

  Generali osiguranje d.d. zapošljava na poziciji savjetnik u prodaji (m/ž) i savjetnik u osiguranju (m/ž) u Osijeku. Glavne odgovornosti su posredovanje pri sklapanju osigurateljnih proizvoda, savjetovanje i izrada ponuda osiguranicima, te uspostavljanje, razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s klijentima. Više na linku.

  Mono d.o.o. traži web dizajner (m/ž), programer mobilnih aplikacija (mobile developer) (m/ž), programera (junior web developer) (m/ž), programera (senior web developer) (m/ž), programera (front end developer) (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.3. Potrebno je više izvršitelja. Radno iskustvo nije uvjet, već želja za učenjem i usavršavanjem, osnovna znanja o razvoju softvera, web tehnologijama i protokolima. Prijavite se ovdje.

  Organicos zapošljava masera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 10.3. Posao obuhvaća klasične, antistres, hot-stone i masaže stopala. Detalje potražite na linku.

  Vul – Pid traži komercijalnog službenika (m/ž) u mjestu Donji Miholjac. Rok prijave je 27.3. Posao obuhvaća prodaju svih vrsti guma i komunikaciju s domaćim i inozemnim kupcima. Više na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

  Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

  Ostali ste bez posla ili razmišljate o mijenjanju starog? Imamo priliku za vas!

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno. Špedicija Devetak d.o.o. iz Osijeka Više…

  Tržište se polako oporavlja, a nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti...

  Dobre vijesti: U posljednja dva tjedna zabilježen značajan rast potražnje za radnicima

  Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

  Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika

  Dezinfekcija ruku pri ulasku ostaje na snazi, a edukacija i proslave rođendana se do daljnjega ne održavaju

  Akvarij i terarij ZOO vrta otvoreni, mjere na kompi ostaju…

  Mediji i relevantni stručnjaci upozoravaju da nakon zdravstvene krize slijedi svjetska ekonomska kriza koja će zahvatiti i Hrvatsku

  Okrugli stol pod nazivom „Što s mladima? – Utjecaj COVID-19 na mlade u Hrvatskoj”