GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo 10 noviteta s portala posao.hr

Vrijeme nikoga ne čeka, ne čekajte ni vi! Zgrabite svoj idealan posao odmah!

  Objavljeno 05.09.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu”, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Osijeku i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme.

  Great Media d.o.o. traži čistača/icu za obavljanje posla u poslovnoj zgradi u osiguravajućoj kući u Osijeku. Radi se 5 dana u tjednu po 8 sati, a vikendi i praznici su slobodni. Prijašnje iskustvo je poželjno, no ne presudno pri izboru. Sve detalje možete pronaći u oglasu za posao.

  SOS Dječje selo Hrvatska, koje brine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, trenutno nudi posao „sa srcem“ i zapošljava SOS predstavnika u Osijeku. Od kandidata se očekuje pozitivan stav i motiviranost, odgovornost, komunikativnost i otvorenost prema ljudima, rad na terenu s kolegama te sklonost timskom radu. Ako se pronalazite u ovom humanom zanimanju, javite se.

  Dekra, za svog klijenta, traži više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji: radnik na radnom stroju (m/ž). Nude vam se stimulativna primanja s početkom rada od rujna 2019. godine. Mjesto rada je Osijek, pa ukoliko ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.  

  Gromela Centar d.o.o. traži dva izvršitelja za poziciju dipl. ing. građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske, tj. na terenu i u uredu. Od budućeg djelatnika traži se položen stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo u organizaciji gradilišta i na poslovima poslovođe gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu, kao i minimalno četiri godine iskustva rada u visokogradnji. Uklapate li se u ovaj opis, svakako provjerite detalje na linku.

  Sanac d.o.o. ima raspisan natječaj za vozača motornih vozila (m/ž), za terenski posao na području cijele Hrvatske. Ako imate srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B, C, E kategorije, dvogodišnje radno iskustvo te poznajete osnove rada na građevinskim strojevima – aplicirajte.

  Workforce, regionalna HR tvrtka za svog klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava na poziciji: agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslovi koji vas očekuju obuhvaćaju proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima i odrađivanje trenutnih akcija (Excel baze). Ako vas zanima stimulativno i dinamično radno okruženje, provjerite uvjete natječaja na linku. 

  comcross croatia d.o.o., tvrtka je koja se bavi projektiranjem i izgradnjom telekomunikacijskih mreža u Hrvatskoj i Njemačkoj. Trenutno traži asistenta na projektu (m/ž) u Osijeku. Temeljna djelatnost tvrtke tehničko je pružanje usluga teleoperaterima u osiguranju većih mrežnih kapaciteta i modernizacije sustava. Ako želite biti dio ovog dinamičnog tima, provjerite što sve trebate da biste se uklopili u ovaj natječaj.

  TRIGLAV SAVJETOVANJE d.o.o. zapošljava pet zastupnika u osiguranju (m/ž) za prezentaciju i prodaju osobnih i zdravstvenih osiguranja. Osoba koja se idealno uklapa u opis ovog radnog mjesta ima završenu srednju školu, i zanima je rad na neodređeno vrijeme. Provjerite kako se možete prijaviti u oglasu za posao.

  MetailCon j.d.o.o. traži 9 građevinskih radnika (m/ž) za rad na terenu. Radovi koji se obavljaju na ovoj poziciji uključuju montaže panela, fasadnih i krovnih, kao i montaže limenih pokrova te čeličnih konstrukcija i podkonstrukcija. Više se informirajte klikom na link.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

  Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Stiže 10 novih prilika za posao!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Stiže 10 novih prilika za posao!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr ‘kuhinje’

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Rekonstrukcijom školske zgrade omogućeno je nesmetano odvijanje nastave za 16 razrednih odjeljenja

  Područna škola Briješće u novom ruhu

  Privremeno zaustavljanje u planu je zbog Miholjske regate

  Privremeno zaustavljanje prometovanja kompom

  Iako je prošlo skoro dva mjeseca, Turistička zajednica primila je samo jednu ponudu za organizaciju ovog događanja

  Ove godine ništa od Adventa u Tvrđi?