GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo 10 noviteta s portala posao.hr

Vrijeme nikoga ne čeka, ne čekajte ni vi! Zgrabite svoj idealan posao odmah!

    Objavljeno 05.09.2019
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu”, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Osijeku i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme.

    Great Media d.o.o. traži čistača/icu za obavljanje posla u poslovnoj zgradi u osiguravajućoj kući u Osijeku. Radi se 5 dana u tjednu po 8 sati, a vikendi i praznici su slobodni. Prijašnje iskustvo je poželjno, no ne presudno pri izboru. Sve detalje možete pronaći u oglasu za posao.

    SOS Dječje selo Hrvatska, koje brine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, trenutno nudi posao „sa srcem“ i zapošljava SOS predstavnika u Osijeku. Od kandidata se očekuje pozitivan stav i motiviranost, odgovornost, komunikativnost i otvorenost prema ljudima, rad na terenu s kolegama te sklonost timskom radu. Ako se pronalazite u ovom humanom zanimanju, javite se.

    Dekra, za svog klijenta, traži više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji: radnik na radnom stroju (m/ž). Nude vam se stimulativna primanja s početkom rada od rujna 2019. godine. Mjesto rada je Osijek, pa ukoliko ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.  

    Gromela Centar d.o.o. traži dva izvršitelja za poziciju dipl. ing. građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske, tj. na terenu i u uredu. Od budućeg djelatnika traži se položen stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo u organizaciji gradilišta i na poslovima poslovođe gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu, kao i minimalno četiri godine iskustva rada u visokogradnji. Uklapate li se u ovaj opis, svakako provjerite detalje na linku.

    Sanac d.o.o. ima raspisan natječaj za vozača motornih vozila (m/ž), za terenski posao na području cijele Hrvatske. Ako imate srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B, C, E kategorije, dvogodišnje radno iskustvo te poznajete osnove rada na građevinskim strojevima – aplicirajte.

    Workforce, regionalna HR tvrtka za svog klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava na poziciji: agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslovi koji vas očekuju obuhvaćaju proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima i odrađivanje trenutnih akcija (Excel baze). Ako vas zanima stimulativno i dinamično radno okruženje, provjerite uvjete natječaja na linku. 

    comcross croatia d.o.o., tvrtka je koja se bavi projektiranjem i izgradnjom telekomunikacijskih mreža u Hrvatskoj i Njemačkoj. Trenutno traži asistenta na projektu (m/ž) u Osijeku. Temeljna djelatnost tvrtke tehničko je pružanje usluga teleoperaterima u osiguranju većih mrežnih kapaciteta i modernizacije sustava. Ako želite biti dio ovog dinamičnog tima, provjerite što sve trebate da biste se uklopili u ovaj natječaj.

    TRIGLAV SAVJETOVANJE d.o.o. zapošljava pet zastupnika u osiguranju (m/ž) za prezentaciju i prodaju osobnih i zdravstvenih osiguranja. Osoba koja se idealno uklapa u opis ovog radnog mjesta ima završenu srednju školu, i zanima je rad na neodređeno vrijeme. Provjerite kako se možete prijaviti u oglasu za posao.

    MetailCon j.d.o.o. traži 9 građevinskih radnika (m/ž) za rad na terenu. Radovi koji se obavljaju na ovoj poziciji uključuju montaže panela, fasadnih i krovnih, kao i montaže limenih pokrova te čeličnih konstrukcija i podkonstrukcija. Više se informirajte klikom na link.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

    Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!