GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr ‘kuhinje’

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 31.08.2019
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Integral Edukacijski Programi d.o.o., tvrtka je koja se bavi obrazovnim savjetovanjem i koja je izgrađena na snažnim vrijednostima te strastvenom, profesionalnom pristupu pronalaska najboljeg obrazovnog programa za svakog klijenta. Trenutno zapošljava obrazovnog savjetnika (m/ž). Nudi priliku za rad u mladom, dinamičnom i izazovnom okruženju, kao i bonuse za ostvarene rezultate te česte treninge u području prodaje, marketinga i sektora obrazovanja. Prijavite se.

    Žito d.o.o., vodeća poljoprivredna i prehrambena industrija u Slavoniji koja broji više od 1.500 zaposlenika, dodatno zapošljava 5 pozicija u Čepinu, te na više lokacija na području Slavonije i Baranje. Traže se: voditelj poslovanja (m/ž), radnik u sanaciji (m/ž), stočarski radnik (m/ž), konobar (m/ž) i kuhar (m/ž). Provjerite sve pozicije i aplicirajte do 04.09.

    Sanac d.o.o. ima raspisan natječaj za vozača motornih vozila (m/ž), za terenski posao na području cijele Hrvatske. Ako imate srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B, C, E kategorije, dvogodišnje radno iskustvo te poznajete osnove rada na građevinskim strojevima – aplicirajte.

    Workforce, za svog klijenta – Optimu Telekom, zapošljava na poziciji: agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž). Ako s lakoćom odgovarate na korisničke upite i zahtjeve, zanima vas proaktivna prodaja i poznajte tematiku telekomunikacijskog poslovanja, onda ni slučajno nemojte zaobići priliku koju vam nudimo. Provjerite detalje i aplicirajte.

    Profesio d.o.o., za svog klijenta – uspješno domaće poduzeće koje se bavi završnim radovima u graditeljstvu, zapošljava fasadera / molera (m/ž) u Osijeku. Poželjno je prijašnje radno iskustvo, a odabranog kandidata ili kandidatkinju očekuju radno vrijeme od 7-16 h, redovita primanja i osiguran smještaj. Priključite se ovom timu u svega nekoliko klikova…

    Belje, hrvatska tvrtka koja se bavi poljodjelstvom, prerađivačkom industrijom i prometom roba iz Darde s oko 1.800 zaposlenih, dodatno upotpunjuje svoj tim i zapošljava diplomiranog inženjera/diplomiranu inženjersku stočarstva. Potreban vam je fakultet iz navedenog područja, a poslodavca posebno zanimaju pripravnici. Ako ste to baš vi, prijavite se.

    Banka Kovanica d.d. traži stručnog suradnika/stručnu suradnicu u odjelu poslovanja s pravnim osobama. Stručni prvostupnik/prvostupnica ekonomije upoznavat će se s procesima rada, s procedurama, kao i s aplikacijom i akvizicijom klijenata i obradom kreditnih zahtjeva. Ukoliko nemate više od 12 mjeseci staža u zvanju za koji ste se obrazovali, vi ste idealni kandidat za ovu poziciju – aplicirajte.

    Lactis d.o.o., farma je muznih krava, koja vapi za radnikom/radnicom na farmi. Osnovne zadaće uključuju hranjenje i brigu oko teladi te ostale poslove na farmi muznih krava. Poželjno je da kandidat ima položen vozački ispit B kategorije, no to nije uvjet za prijavu. Ako se pronalazite u oglasu, aplicirajte već danas. Mjesto rsdasu Budrovci, Osječko-baranjska županija.

    Transcom WorldWide d.o.o., za projekt Europske online banke, traži 4 agenta/ice u službi za korisnike na njemačkom jeziku u Osijeku. Djelatnici na ovoj poziciji komunicirat će s korisnicima u najvećoj mjeri putem telefona, e-maila, dok će manji dio upita pristizati i poštom. Unutar projekta nalazi se više manjih timova koji se bave određenim radnjama, kao što su naplata dugovanja, aktivacija/blokiranje kartica, itd. Nudi vam se atraktivna plaća uz mjesečne motivirajuće bonuse, plaćena obuka u roku od 10 radnih dana, mogućnost napredovanja te svakodnevno usavršavanje njemačkog jezika. Prijavite se.

    Poliklinika Osijek za oftamologiju, internu medicinu i neurologiju, zapošljava medicinsku sestru/medicinskog tehničara u Osijeku. Potrebno vam je uvjerenje o položenom stručnom ispitu, kako biste mogli obavlajti poslove za navedenu poziciju. Pismenu zamolbu možete poslati na adresu iz oglasa.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

    Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI