GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr “kuhinje”

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 10.04.2020
    Ivona Amidžić

    Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

    Lucy j.d.o.o. zapošljava radnika u mjenjačnici (m/ž) u Đakovu. Rok prijave je 1.5. Potrebno je radno iskustvo od pola godine i srednja stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

    Expert d.o.o. zapošljava arhitekta (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 13.4. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i zvanje diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž). Posao se sastoji od izrade idejnih rješenja i glavnih projekata, izrade 3D vizualizacija i prezentacija investitorima. Prijavite se.

    Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Aplicirajte.

    Wienerberger d.o.o. zapošljava referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, poznavanje MS Office paketa, SAP-a i aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ključne odgovornosti na poslu su izrada ponuda, predračuna, otpremnih dokumenata i računa u SAP-u, praćenje stanja skladišta, izrada različitih izvješća i analiza u SAP-u i ostalo. Rok prijave je 20.4. Prijavite se.

    Cras d.o.o. zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.4. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima i vozačka dozvola B kategorije. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

    Maglo d.o.o. traži zidara i tesara (m/ž) te vodoinstalatera (m/ž) u Osijeku. Potrebno je više osoba za rad sa srednjom stručnom spremom. Radno iskustvo nije važno. Rok prijave je 30.4. Više na linku.

    Energos d.o.o. zapošljava električare (m/ž). Traži se više izvršitelja. Prijave su otvorene do 19.4. Posao se obavlja na području Osijeka i bliže okolice. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stalno zaposlenje i odlične uvjete rada. Detalje pronađite ovdje.

    Gedžić gradnja traži pojačanje na pozicijama: pomoćni građevinski radnik (m/ž) i zidar (m/ž) u Đakovu. Traži se više osoba za rad. Rok prijave je 30.4. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Detalje o poslovima pronađite ovdje.

    Tokić, poljoprivredno gospodarstvo, traži radnika na farmi muznih krava (m/ž) u Širokom Polju. Rok prijave je 30.4. Traži se minimalno završena osnovna škola. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Detalje pronađite na linku.

    Ska – ing j.d.o.o. traži elektroinstalatera / lan instalatera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više o poslu provjerite ovdje.

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ