GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr ‘kuhinje’

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 25.07.2019
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Ego j.d.o.o., tvrtka je specijalizirana za direktnu prodaju i promociju telekomunikacijskih usluga. Čini je tim jednostavnih, vrijednih, odgovornih, vječno mladih ljudi. Dodatno obogaćuje svoj tim u Osijeku i zapošljava prodajnog predstavnika na terenu (m/ž) koji će zastupati Hrvatski Telekom. Nudi vam se mogućnost napredovanja i ostvarivanja bonusa, službeni laptop i mobitel, edukacije, treninzi i brojni drugi benefiti. Provjerite opis posla na linku i pravovremeno izvršite prijavu.

    Plava tvornica d.o.o., IT je agencija koja se bavi dizajnom te razvojem mobilnih i web aplikacija za domaća i strana tržišta (SAD, Australija, Engleska Kuvajt).
    U uredima u Osijeku i Virovitici zapošljava više od 40 ljudi. Sav posao odrađuje timski i uz međusobnu podršku. Ako želite biti dio ovog uspješnog tima, provjerite tri natječaja koji su vam trenutno na raspolaganju: Junior Backend Developer (m/ž), Junior Frontend Developer (m/ž), Project manager / Voditelj projekata (m/ž). Sve natječaje provjerite na linku i aplicirajte na željeni. 

    CKTZ integrator je usluga za transport tereta i jedna je od vodećih firmi u ovom sektoru u regiji. Trenutno proširuje svoj tim u Osijeku i zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž). Nudi vam se dinamičan posao utovara i istovara robe kamionom na području RH i EU, kao i briga o preuzetoj robi, odgovornost za održavanje i urednost zaduženog vozila i radne opreme te osiguravanje tehničke ispravnosti vozila. Provjerite uvjete i beneficije te aplicirajte u što kraćem vremenskom roku.

    Kanaan d.o.o., kompanija je koja se bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda te je vodeća u proizvodnji čipsa i flipsa na hrvatskom tržištu. Trenutno zapošljava na dvije pozicije u Donjem Miholjcu i traži: voditelja razvoja novih proizvoda (m/ž) i radnika na održavanju (m/ž). Informirajte se o uvjetima i izvršite prijavu na vrijeme.

    Makpharm d.o.o., mlada i brzorastuća farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja se bavi registracijom, distribucijom i promocijom lijekova i medicinskih proizvoda, traži za svoj prodajni tim nove članove tima na radnom mjestu: stručni suradnik (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska. Dodatni poticaj za vašu prijavu stimulativna su primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo.

    Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optime Telekom traži više radnika za svoj tim prodaje i to na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje budućih korisnika, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Ako poznajete rad u MS Office-u i imate srednju stručnu spremu – prijavite se. 

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva dipl. Ing. građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate:  položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo organizacije gradilišta te na poslovima poslovođe gradilišta. Također, trebate poznavati i materijale za rad na gradilištu te imati četverogodišnje iskustvo. Prijavite se brzom prijavom.

    Europa 92 zapošljava prodavača (m/ž) jeans odjeće u Osijeku. Od kandidata se očekuje komunikativnost, snalažljivost, proaktivan stav u prodaji, predanost radu i sposobnost organizacije. Nude vam se edukacije, treninzi, mogućnosti napredovanja, sigurna i redovita primanja te stimulativni varijabilni dio primjeren postignutim rezultatima prodaje. Ako ste iskusni prodajaš – prijavite se.

    KOVAČEVIĆ TRANSPORT j.d.o.o. ima raspisan natječaj za voditelja/voditeljicu logističkih poslova u Osijeku. Na ovom poslu ćete  pronalaziti nove klijente u domaćem i međunarodnom transportu i održavat ćete odnose s postojećim klijentima. Također, bavit ćete se i s organizacijom i praćenjem robe u domaćem i međunarodnom transportu i izvještavat ćete o aktivnostima i prodajnim rezultatima. Ako ste spremni za ove izazove – prijavite se.

    Future Vision j.d.o.o. traži web programera/programerku u Osijeku. Kandidat/kandidatkinja za ovo radno mjesto treba poznavati: WordPress CMS CSS, HTML i Javascript, a plus je PHP SQL. Također, treba tečno govoriti engleski jezik (ili njemački jezik) te poznavati cijeli web design i development proces. Poslodavac nudi izazovne projekte, mogućnost konstantnog educiranja, fleksibilno radno vrijeme, te opuštenu i ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

    Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja