GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo sjajan izbor!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 10.07.2019
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Tvrtka Ostendo d.o.o. iz Osijeka, prima u radni odnos građevinske radnike, bez obzira na vrstu završene škole, kao i djelatnike koji žele promijeniti posao ili probati nešto novo. Za brojne poslovne, kulturne, industrijske, zdravstvene objekte i centre, ovaj poslodavac odrađuje sve faze podopolagačkih radova, soboslikarskih i montažerskih radova. Iznimno mu je važan pozitivan stav djelatnika prema radu, želja za usavršavanjem, osobna odgovornost, kao i dobar i korektan stav prema radnim kolegama. Ako se uklapate u opis – aplicajte.

  Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optima Telekom traži više radnika za svoj tim prodaje i to na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje budućih korisnika, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Ako poznajete rad u MS Office-u i imate srednju stručnu spremu – prijavite se.

  Manpower, za klijenta u telekomunikacijskoj industriji, traži osobu za popunjavanje pozicije: prodajni zastupnik u dućanskoj prodaji (m/ž) u Osijeku i Rijeci. Opis posla uključuje dogovaranje i ugovaranje usluge s privatnim korisnicima, podršku postojećim korisnicima, administriranje korisničke dokumentacije i izvještavanje prema dogovorenim principima. Očekuje vas fiksna plaća uz stimulativne bonuse, ovisno o ostvarenom rezultatu. Ukoliko ste zainteresirani, svoj životopis i molbu za posao možete priložiti klikom na brzu prijavu.

  LPP Sinsay traži prodavača (m/ž) za postojeće i nove trgovine na lokacijama Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka i Split. Bit ćete uključeni u aktivnu pomoć kupcima pri odabiru modnih artikala, slagat ćete i izlagati robu te pratiti prodajne rezultate. Ako vas zanima rad u mladom i motiviranom timu – prijavite se.

  Proakustik security d.o.o., tvrtka je koja je već 30 godina prisutna na tržištu kao jedan od lidera na polju tehnologija za tehničku zaštitu i slične napredne tehnologije. U svoj tim pridružuje terenskog komercijalista za područje Slavonije i istočne Hrvatske (m/ž). Vaše odgovornosti uključuju svakodnevne neposredne kontakte s kupcima u regiji, pronalaženje novih kupaca i održavanje kontakta s postojećim, vođenje i proširivanje vlastite baze kupaca te izvještavanje o ostvarenim rezultatima i poduzetim radnjama. Ako ste motivirani za prijavu, kliknite na link.

  Profesio d.o.o., za svog klijenta – uspješno domaće poduzeće koje se bavi završnim radovima u graditeljstvu, traži više motiviranih osoba za poziciju: fasader / moler (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Odabrani kandidat bavit će se izvođenjem fasaderskih poslova na gradilištu, pa je svakako poželjno i radno iskustvo. Nude vam se radno vrijeme od 7-16 h u smjenama, redovita primanja, naknada za ručak, smještaj i mogućnost dobivanja radne dozvole. Kontaktirajte poslodavca – detalji su u oglasu.

  Lonia d.d., tradicionalno osluškuje svoje sugrađane i odgovara njihovim zahtjevima i potrebama, te u cilju toga zapošljava više djelatnika različitih profila: prodavače (m/ž), mesare (m/ž), skladištare (m/ž), poslovođe (m/ž) i vozače (m/ž). Mjesto rada brojni su gradovi diljem Hrvatske: Nova Gradiška, Popovača, V. Ludina i brojni drugi gradovi. Provjerite uvjete svih otvorenih natječaja i prijavite se na željeni.

  Prima namještaj, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) u Osijeku. Ako se pitate kako će izgledati vaš radni dan, onda je to svakako zaprimanje kupaca i prezentacija robe, provođenje prodajnog razgovora uz prodajno savjetovanje. Također, izrađivat ćete i ponude, obračunavati iste, brinuti o izgledu poslovnice i obavljati druge poslove po nalogu poslodavca. Provjerite više na linku i pravovremeno se prijavite.

  Presoflex gradnja zapošljava građevinskog inženjera / građevinsku inženjerku u Našicama, za brigu o kvaliteti građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova, te o održavanju ugovorenih uvjeta i rokova. Odabrana osoba bit će odgovorna za kvalitetu svih izvedbenih radova i za ispunjenje norme po pravilima struke. Ako se pronalazite u navedenom opisu izdvojenog radnog mjesta – prijavite se.

  Tokić d.o.o., ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Trenutno zapošljava knjigovođu/tkinju u Širokom Polju. Prethodno radno iskustvo nije važno, a minimalna razina obrzovanja završena je srednja škola. Više detalja saznajte u oglasu za posao.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

  Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Stiže 10 novih prilika za posao!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Vrijeme nikoga ne čeka, ne čekajte ni vi! Zgrabite svoj idealan posao odmah!

  Tražite posao? Donosimo 10 noviteta s portala posao.hr

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr ‘kuhinje’

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Osijek prvi uvodi robotiku u produženi boravak osječkih osnovnih škola

  Gradska blagajna u plusu, trkačka staza pri kraju…

  Urbana aglomeracija Osijek, najuspješnija aglomeracija u Republici Hrvatskoj, koristi 40 milijuna eura koji su usmjereni na održivi urbani razvoj

  Osijek provodi EU projekte vrijedne 87 milijuna eura

  "Potrebno je minimalno 48 sati da se tartan osuši, stoga molimo sugrađane da poštuju zaštitnu ogradu gradilišta i znakove upozorenja"

  Polaže se zadnji sloj tartana na trkačkoj stazi uz šetnicu