GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo sjajan izbor!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 10.07.2019
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Tvrtka Ostendo d.o.o. iz Osijeka, prima u radni odnos građevinske radnike, bez obzira na vrstu završene škole, kao i djelatnike koji žele promijeniti posao ili probati nešto novo. Za brojne poslovne, kulturne, industrijske, zdravstvene objekte i centre, ovaj poslodavac odrađuje sve faze podopolagačkih radova, soboslikarskih i montažerskih radova. Iznimno mu je važan pozitivan stav djelatnika prema radu, želja za usavršavanjem, osobna odgovornost, kao i dobar i korektan stav prema radnim kolegama. Ako se uklapate u opis – aplicajte.

  Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optima Telekom traži više radnika za svoj tim prodaje i to na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje budućih korisnika, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Ako poznajete rad u MS Office-u i imate srednju stručnu spremu – prijavite se.

  Manpower, za klijenta u telekomunikacijskoj industriji, traži osobu za popunjavanje pozicije: prodajni zastupnik u dućanskoj prodaji (m/ž) u Osijeku i Rijeci. Opis posla uključuje dogovaranje i ugovaranje usluge s privatnim korisnicima, podršku postojećim korisnicima, administriranje korisničke dokumentacije i izvještavanje prema dogovorenim principima. Očekuje vas fiksna plaća uz stimulativne bonuse, ovisno o ostvarenom rezultatu. Ukoliko ste zainteresirani, svoj životopis i molbu za posao možete priložiti klikom na brzu prijavu.

  LPP Sinsay traži prodavača (m/ž) za postojeće i nove trgovine na lokacijama Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka i Split. Bit ćete uključeni u aktivnu pomoć kupcima pri odabiru modnih artikala, slagat ćete i izlagati robu te pratiti prodajne rezultate. Ako vas zanima rad u mladom i motiviranom timu – prijavite se.

  Proakustik security d.o.o., tvrtka je koja je već 30 godina prisutna na tržištu kao jedan od lidera na polju tehnologija za tehničku zaštitu i slične napredne tehnologije. U svoj tim pridružuje terenskog komercijalista za područje Slavonije i istočne Hrvatske (m/ž). Vaše odgovornosti uključuju svakodnevne neposredne kontakte s kupcima u regiji, pronalaženje novih kupaca i održavanje kontakta s postojećim, vođenje i proširivanje vlastite baze kupaca te izvještavanje o ostvarenim rezultatima i poduzetim radnjama. Ako ste motivirani za prijavu, kliknite na link.

  Profesio d.o.o., za svog klijenta – uspješno domaće poduzeće koje se bavi završnim radovima u graditeljstvu, traži više motiviranih osoba za poziciju: fasader / moler (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Odabrani kandidat bavit će se izvođenjem fasaderskih poslova na gradilištu, pa je svakako poželjno i radno iskustvo. Nude vam se radno vrijeme od 7-16 h u smjenama, redovita primanja, naknada za ručak, smještaj i mogućnost dobivanja radne dozvole. Kontaktirajte poslodavca – detalji su u oglasu.

  Lonia d.d., tradicionalno osluškuje svoje sugrađane i odgovara njihovim zahtjevima i potrebama, te u cilju toga zapošljava više djelatnika različitih profila: prodavače (m/ž), mesare (m/ž), skladištare (m/ž), poslovođe (m/ž) i vozače (m/ž). Mjesto rada brojni su gradovi diljem Hrvatske: Nova Gradiška, Popovača, V. Ludina i brojni drugi gradovi. Provjerite uvjete svih otvorenih natječaja i prijavite se na željeni.

  Prima namještaj, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) u Osijeku. Ako se pitate kako će izgledati vaš radni dan, onda je to svakako zaprimanje kupaca i prezentacija robe, provođenje prodajnog razgovora uz prodajno savjetovanje. Također, izrađivat ćete i ponude, obračunavati iste, brinuti o izgledu poslovnice i obavljati druge poslove po nalogu poslodavca. Provjerite više na linku i pravovremeno se prijavite.

  Presoflex gradnja zapošljava građevinskog inženjera / građevinsku inženjerku u Našicama, za brigu o kvaliteti građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova, te o održavanju ugovorenih uvjeta i rokova. Odabrana osoba bit će odgovorna za kvalitetu svih izvedbenih radova i za ispunjenje norme po pravilima struke. Ako se pronalazite u navedenom opisu izdvojenog radnog mjesta – prijavite se.

  Tokić d.o.o., ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Trenutno zapošljava knjigovođu/tkinju u Širokom Polju. Prethodno radno iskustvo nije važno, a minimalna razina obrzovanja završena je srednja škola. Više detalja saznajte u oglasu za posao.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

  Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal - Pronađite za sebe najbolji mogući posao!

  Otvorena su nova radna mjesta! Donosimo popis…

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Nije 8000 eura za rad kod kuće, ali ima odličnih prilika...

  Otvorena nova radna mjesta za zapošljavanje

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Traže se asistenti, stolari, prodajni agenti, vozač, staklar, kuhar, armirači...

  Otvaraju se vrata za nove poslove

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Gari Cappelli: "Turistički djelatnici su prvi ljudi turizma – njihov profesionalizam, osmijeh i gostoljubivost po kojoj smo poznati"

  Osijek ponovno domaćin Dana poslova u turizmu

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal - Pronađite za sebe najbolji mogući posao!

  Otvorena su nova radna mjesta! Donosimo popis…

  Ti znaš kako da se gost osjeća kao doma – Izaberi posao u turizmu!

  Dani poslova u turizmu u Osijeku: više od 9.000 poslova traže najbolje radnike