GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo sjajan izbor!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

    Objavljeno 10.07.2019
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Tvrtka Ostendo d.o.o. iz Osijeka, prima u radni odnos građevinske radnike, bez obzira na vrstu završene škole, kao i djelatnike koji žele promijeniti posao ili probati nešto novo. Za brojne poslovne, kulturne, industrijske, zdravstvene objekte i centre, ovaj poslodavac odrađuje sve faze podopolagačkih radova, soboslikarskih i montažerskih radova. Iznimno mu je važan pozitivan stav djelatnika prema radu, želja za usavršavanjem, osobna odgovornost, kao i dobar i korektan stav prema radnim kolegama. Ako se uklapate u opis – aplicajte.

    Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optima Telekom traži više radnika za svoj tim prodaje i to na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje budućih korisnika, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Ako poznajete rad u MS Office-u i imate srednju stručnu spremu – prijavite se.

    Manpower, za klijenta u telekomunikacijskoj industriji, traži osobu za popunjavanje pozicije: prodajni zastupnik u dućanskoj prodaji (m/ž) u Osijeku i Rijeci. Opis posla uključuje dogovaranje i ugovaranje usluge s privatnim korisnicima, podršku postojećim korisnicima, administriranje korisničke dokumentacije i izvještavanje prema dogovorenim principima. Očekuje vas fiksna plaća uz stimulativne bonuse, ovisno o ostvarenom rezultatu. Ukoliko ste zainteresirani, svoj životopis i molbu za posao možete priložiti klikom na brzu prijavu.

    LPP Sinsay traži prodavača (m/ž) za postojeće i nove trgovine na lokacijama Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka i Split. Bit ćete uključeni u aktivnu pomoć kupcima pri odabiru modnih artikala, slagat ćete i izlagati robu te pratiti prodajne rezultate. Ako vas zanima rad u mladom i motiviranom timu – prijavite se.

    Proakustik security d.o.o., tvrtka je koja je već 30 godina prisutna na tržištu kao jedan od lidera na polju tehnologija za tehničku zaštitu i slične napredne tehnologije. U svoj tim pridružuje terenskog komercijalista za područje Slavonije i istočne Hrvatske (m/ž). Vaše odgovornosti uključuju svakodnevne neposredne kontakte s kupcima u regiji, pronalaženje novih kupaca i održavanje kontakta s postojećim, vođenje i proširivanje vlastite baze kupaca te izvještavanje o ostvarenim rezultatima i poduzetim radnjama. Ako ste motivirani za prijavu, kliknite na link.

    Profesio d.o.o., za svog klijenta – uspješno domaće poduzeće koje se bavi završnim radovima u graditeljstvu, traži više motiviranih osoba za poziciju: fasader / moler (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Odabrani kandidat bavit će se izvođenjem fasaderskih poslova na gradilištu, pa je svakako poželjno i radno iskustvo. Nude vam se radno vrijeme od 7-16 h u smjenama, redovita primanja, naknada za ručak, smještaj i mogućnost dobivanja radne dozvole. Kontaktirajte poslodavca – detalji su u oglasu.

    Lonia d.d., tradicionalno osluškuje svoje sugrađane i odgovara njihovim zahtjevima i potrebama, te u cilju toga zapošljava više djelatnika različitih profila: prodavače (m/ž), mesare (m/ž), skladištare (m/ž), poslovođe (m/ž) i vozače (m/ž). Mjesto rada brojni su gradovi diljem Hrvatske: Nova Gradiška, Popovača, V. Ludina i brojni drugi gradovi. Provjerite uvjete svih otvorenih natječaja i prijavite se na željeni.

    Prima namještaj, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) u Osijeku. Ako se pitate kako će izgledati vaš radni dan, onda je to svakako zaprimanje kupaca i prezentacija robe, provođenje prodajnog razgovora uz prodajno savjetovanje. Također, izrađivat ćete i ponude, obračunavati iste, brinuti o izgledu poslovnice i obavljati druge poslove po nalogu poslodavca. Provjerite više na linku i pravovremeno se prijavite.

    Presoflex gradnja zapošljava građevinskog inženjera / građevinsku inženjerku u Našicama, za brigu o kvaliteti građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova, te o održavanju ugovorenih uvjeta i rokova. Odabrana osoba bit će odgovorna za kvalitetu svih izvedbenih radova i za ispunjenje norme po pravilima struke. Ako se pronalazite u navedenom opisu izdvojenog radnog mjesta – prijavite se.

    Tokić d.o.o., ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Trenutno zapošljava knjigovođu/tkinju u Širokom Polju. Prethodno radno iskustvo nije važno, a minimalna razina obrzovanja završena je srednja škola. Više detalja saznajte u oglasu za posao.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

    Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ