GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Objavljeno 15.04.2022
    Ivona Amidžić

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, mogućnost dodatnih mjesečnih bonusa i mogućnost stalnog zaposlenja. Natječaj je otvoren do 1.5.2022., a sve detalje možete vidjeti klikom na link.

    Orteo d.o.o. je u potrazi za Vulkanizerom/vulkanizerkom u Osijeku. Potrebno je radno iskustvo jednu godinu te vozačka dozvola B kategorije. Na oglas se možete prijaviti do 30.4.2022., a sve detalje možete vidjeti na linku.

    STARCO d.o.o. zapošljava Alatničara/alatničarku u Belom Manastiru. Oglas je aktivan do 31.5.2022., a poželjno je stručno osposobljenje za rukovanje viličarima i dizalicama. Sve detalje o tome kako se prijaviti provjerite na linku.

    Bedlington d.o.o. traži Pomoćnika/pomoćnicu u salonu za pse u Osijeku, a prijaviti se možete do 11.5.2022. Opis posla uključuje kupanje, sušenje i pomoć u šišanju pasa te održavanje čistoće na radnom mjestu. Kako se prijaviti saznajte klikom na ovaj link.

    Frizerski studio „B“ traži Frizera/Frizerku za rad u Dardi. Potrebno je radno iskustvo od 2 godine, a rok za prijavu je 26.4.2022. Sve detalje o natječaju provjerite na linku.

    ATT & AT j.d.o.o. zapošljava Informatičara/informatičarku u Kneževim Vinogradima. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Prijavite se do 24.4.2022., a sve detalje možete vidjeti na linku.

    Dječji vrtić Jaglac u potrazi je za Edukacijskim/om rehabilitatorom/icom u Đurđenovcu. Natječaj je otvoren do 19.4.2022., a sve detalje natječaja i uvjete prijave provjerite klikom na link.

    EUROMETAL d.o.o. traži Kontrolora/kontrolorku kvalitete u Osijeku. Poslodavac traži kandidata s iskustvom u kontroli kvalitete za rad na određeno vrijeme. Prijaviti se možete do 16.5.2022., a dodatne informacije dostupne su na linku.

    Studio Moderna d.o.o. zapošljava Agenta/icu u pozivnom centru u Osijeku. Poslodavac nudi izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, dodatne mogućnosti usavršavanja i napretka te stimulativni dodatak na plaću. Natječaj je aktivan do 19.4.2022., a sve detalje možete vidjeti na linku.

    OSATINA GRUPA d.o.o. je u  potrazi za Komercijalistom u prodaji (m/ž) u Viškovcu. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, osnutak stalnog radnog odnosa te profesionalno usavršavanje. Dodatne detalje provjerite klikom na link, a prijaviti se možete do 30.4.2022.

    Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI