GOSPODARSTVO

Tražite posao? Imamo nekoliko prijedloga za ovaj tjedan

U potrazi ste za poslom? Donosimo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna, uz mogućnost brze prijave putem web stranice! Sretno!

    Objavljeno 10.05.2023
    Matija Ivanković

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Agenta u call centru (m/ž). Mjesto rada uključuje Osijek, Zagreb, Split i Rijeku, a prijave traju do 02.06.2023. Traži se profesionalna i predana osoba koja će pružati kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu podršku. Prijaviti se možete putem linka.

    SOS Dječje selo Hrvatska traže SOS Predstavnika (m/ž) za rad u pozivnom centru. Rok za prijavu je 19.05.2023. Za ovu poziciju traži se ljubazna i pozitivna osoba koja želi doprinijeti razvoju djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi te na ovaj način osigurati podršku donatora. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijavite se putem linka.

    Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada je Slavonija te prijave traju do 25.05.2023. Traži se osoba koja će se brinuti o zadovoljstvu klijenata, praćenju trendova u građevinskoj industriji i koja će voditi analizu poslovanja. Prijaviti se možete putem linka.

    Tifon d.o.o. traži Gastro prodavača / Prodavača (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Traži se kandidat s razvijenim komunikacijskim vještinama, pozitivnim stavom i orijentiranošću na kupca. Prednost je iskustvo na sličnim poslovima. Možete se prijaviti do 23.05.2023. putem brze prijave.

    Manpower traži kandidate za poziciju Terenski referent prodaje sa znanjem mađarskog jezika (m/ž). Traži se odgovoran i motiviran kandidat s dobrim komunikacijskim i prezentacijskim vještinama koji je spreman na rad na terenu. Mjesto rada uključuje Hrvatsku i Mađarsku te hibridan način rada (na terenu + od kuće). Prijaviti se možete do 09.06.2023. putem brze prijave.

    CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

    Financijska agencija / FINA zapošljava Referenta za korisničku podršku (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Od kandidata se traži viša stručna sprema društvenog, tehničkog ili drugog smjera, 8 mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima i poznavanje MS Office paketa. Možete se prijaviti do 15.05.2023. putem brze prijave.

    Pro-Monting d.o.o. traži kandidate za pozicije Head Hunter (m/ž) i Recruiter (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, stručno usavršavanje i stimulacije. Mjesto rada uključuje cijelu Hrvatsku, a prijaviti se možete do 11.05.2023. putem linka.

    LJEKARNE HAUSKA  zapošljava na poziciji Farmaceutski tehničar – pripravnik (m/ž) u mjestu rada Osijek. Prijave se zaprimaju do 31.05.2023. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, a poslodavac mu nudi puno radno vrijeme i plaćene putne troškove. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

    Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Studenta za rad u restoranu (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u cijeloj Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 18.05.2023. Traži se fleksibilna, otvorena i odgovorna osoba koja je spremna raditi u timu i usvajati nova znanja. Prijavite se putem linka. 

    Na portalu posao.hr možete pronaći još stotine drugih natječaja. Želimo vam sreću u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ