GOSPODARSTVO

Tražite posao? Imamo nekoliko zanimljivih ponuda za vas…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Objavljeno 17.07.2020
  Ivona Amidžić

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova. Prijavite se i sretno!

  Eurokamen d.o.o. traži vozača motornog vozila E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 31.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te posjedvanje vozačkih dozvola C i E. Kandidati moraju imati položen KOD 95. Provjerite detalje na linku.

  Centar Tehnike d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te prodajne i komunikacijske vještine. Provjerite ovdje kako aplicirati.

  City Food zapošljava pizza majstora (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno vrijeme. Potrebno je iskustvo rada od dvije godine. Saznajte više o poslu na linku.

  HB produkt d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 21.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Provjerite više na linku.

  Thermia Kamini d.o.o. zapošljava zavarivača – bravara u metalopreradi (m/ž), inženjera strojarstva (m/ž) i cnc operatera (m/ž) u Donjem Miholjcu. Rok prijave je 20.7. Iskustvo nije važno. Provjerite kako aplicirati na linku.

  Čubela gradnja d.o.o. traži djelatnika za bušenje i rezanje betona dijamantnom tehnikom (m/ž). Rok prijave je 31.7., a mjesto rada Livana. Iskustvo nije važno, a poželjna su zanimanja građevinske ili strojarske struke. Više o poslu provjerite ovdje.

  Kruno popravak obuće i ostalih kožnih predmeta traži djelatnika za popravak obuće (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.8. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Više na linku.

  Drava International zapošljava pomoćnog radnika na liniji za reciklažu (m/ž) i radnika na proizvodnji pet folije (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Rok prijave je 24.7. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu na linku.

  Montri d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila s prikolicom (m/ž). Mjesto rada je Valpovo, a rok prijave 20.7. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola C i E. Provjerite više ovdje.

  Paneli projekt d.o.o. traži projektanta namještaja (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 26.7. Potrebno je poznavanje tehnike izrade i projektiranja namještaja i poznavanje okova. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno te plaćen prijevoz i topli obrok. Više na linku.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Uz novu godinu dolaze i nove prilike: Poslovi i za kandidate bez iskustva!

  Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne Više…

  Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pregledajte ove poslovne prilike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

  Ne propustite savršenu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ministarstvo je zatražilo od svih ravnatelja zdravstvenih ustanova izvješće o provođenju navedene odluke Vlade, a ministar zdravstva Vili Beroš poručio je da svi moraju biti pravedno plaćeni za svoj rad.

  Ministarstvo: Uvećane plaće zdravstvenim radnicima koji rade s covid bolesnicima

  Eko-shema je novi instrument Unije uveden kako bi se nagradilo poljoprivrednike koji u većoj mjeri od propisane doprinose ostvarivanju ciljeva EU-ovog Zelenog plana u zaštiti okoliša i klime.

  Komisija objavila koje će ekološke prakse poticati u poljoprivredi

  Božinović je naglasio kako Stožer nikada nije zauzeo stav da će na određenom broju novozaraženih mijenjati mjere.

  Stožer neće mijenjati aktualne epidemiološke mjere do 31. siječnja