GOSPODARSTVO

Tražite posao? Imamo nekoliko zanimljivih ponuda za vas…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

    Objavljeno 17.07.2020
    Ivona Amidžić

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova. Prijavite se i sretno!

    Eurokamen d.o.o. traži vozača motornog vozila E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 31.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te posjedvanje vozačkih dozvola C i E. Kandidati moraju imati položen KOD 95. Provjerite detalje na linku.

    Centar Tehnike d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te prodajne i komunikacijske vještine. Provjerite ovdje kako aplicirati.

    City Food zapošljava pizza majstora (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno vrijeme. Potrebno je iskustvo rada od dvije godine. Saznajte više o poslu na linku.

    HB produkt d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 21.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Provjerite više na linku.

    Thermia Kamini d.o.o. zapošljava zavarivača – bravara u metalopreradi (m/ž), inženjera strojarstva (m/ž) i cnc operatera (m/ž) u Donjem Miholjcu. Rok prijave je 20.7. Iskustvo nije važno. Provjerite kako aplicirati na linku.

    Čubela gradnja d.o.o. traži djelatnika za bušenje i rezanje betona dijamantnom tehnikom (m/ž). Rok prijave je 31.7., a mjesto rada Livana. Iskustvo nije važno, a poželjna su zanimanja građevinske ili strojarske struke. Više o poslu provjerite ovdje.

    Kruno popravak obuće i ostalih kožnih predmeta traži djelatnika za popravak obuće (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.8. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Više na linku.

    Drava International zapošljava pomoćnog radnika na liniji za reciklažu (m/ž) i radnika na proizvodnji pet folije (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Rok prijave je 24.7. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu na linku.

    Montri d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila s prikolicom (m/ž). Mjesto rada je Valpovo, a rok prijave 20.7. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola C i E. Provjerite više ovdje.

    Paneli projekt d.o.o. traži projektanta namještaja (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 26.7. Potrebno je poznavanje tehnike izrade i projektiranja namještaja i poznavanje okova. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno te plaćen prijevoz i topli obrok. Više na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI