GOSPODARSTVO

Tražite posao? Imamo prijedloge novih radnih mjesta za ovaj tjedan!

Odabrali smo za vas ponude slobodnih radnih mjesta od raznih poslodavaca, pogledajte što se nudi ovaj tjedan

  Objavljeno 26.06.2024
  Matija Ivanković

  BELJE plus d.o.o. traži Radnika u stočarstvu (m/ž) za farme u Dardi, Osječko-baranjska županija. Posao uključuje brigu o životinjama, pripremu hrane i održavanje higijene. Nudi se ugovor na određeno s mogućnošću stalnog zaposlenja i plaćeni putni troškovi. Prijavite se putem linka do 8.7.2024.

  Gastro Gerila Assets d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za dostavu hrane iz centralne kuhinje u restorane, s povremenim prijevozom u Osijek. Rad je na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci, u jutarnjoj smjeni s početkom u 06:00h, šest dana u tjednu. Nudi se stalni radni odnos, božićnica, uskrsnica i bonusi. Prijavite se putem linka do 25.7.2024.

  Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

  Wax d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) i Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Posao nudi stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijalistu za terensku prodaju (m/ž) za Hrvatski Telekom. Radna mjesta su dostupna u Rijeci, Karlovcu, Osijeku, Vukovaru, Vinkovcima, Zagrebu, Sisku, Varaždinu, Splitu i Šibeniku. Posao uključuje prodaju HT usluga na terenu i/ili telefonom, održavanje kontakta s korisnicima i promicanje HT branda. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

  Hervis d.o.o. traži Servisera/Prodavača (m/ž) za rad u Osijeku i Šibeniku. Potrebno je imati strast za sportom, tehničke vještine te sposobnost komunikacije i savjetovanja. Nudi se redovita isplata plaća, bonusi, mogućnost dodatnog bonusa, pogodnosti za zaposlenike te mogućnost dodatnog osposobljavanja i internog napredovanja. Prijavite se putem linka do 4.7.2024.

  Manpower traži Telefonskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Nude se mjesečni bonusi na plaću, naknada za prijevoz i topli obrok, osigurane online edukacije te poticajno i dinamično radno okruženje. Potrebni su minimalno SSS, odlične računalne vještine, komunikativnost i odgovornost, dok prethodno iskustvo u prodaji ili pozivnom centru nije uvjet. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

  CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

  Projektum d.o.o. traži Projektanta – ovlaštenog arhitekta (m/ž) za rad u Osijeku. Nude se radno mjesto u ugodnom i stručnom radnom okruženju s mogućnošću napredovanja. Potrebno je minimalno 3 godine radnog iskustva kao ovlašteni arhitekt. Prijavite se putem linka do 2.7.2024.

  Projektum d.o.o. traži Projektanta – arhitekta (m/ž) za rad u Osijeku. Odgovornosti uključuju izradu projekata u visokogradnji, vođenje projekata i investicija te projektantski i stručni nadzor. Poželjno je da kandidat ima ovlaštenje i minimalno tri godine iskustva. Posao nudi ugodno radno okruženje i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 2.7.2024.

  Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U nastavku možete  pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna!

  Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  U nastavku možete  pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna! Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Studente Više…

  Pročitajte koje smo vam poslove izdvojili ovaj tjedan. Sretno u ostvarivanju novih profesionalnih izazova!

  Izdvojili smo posebnu ponudu slobodnih radnih mjesta za vas, pogledajte!

  Wax d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Odgovornosti uključuju terenski rad, s Više…

  Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, pročitajte ovaj članak, istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

  U potrazi ste za poslom? Pogledajte ovdje!

  Wax d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) i Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Posao Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Osječka firma Life Story Link donosi inovativno rješenje za čuvanje uspomena na preminule, kroz izradu metalnih memorijalnih pločica za nadgrobne spomenike

  Inovacija u memorijalima: “Life Story Link” iz Osijeka

  Inspiracija u novom Portanova INside-u. Obzirom da je u većini trgovina u tijeku drugi krug sezonskih sniženja, sigurni smo kako ćete naći baš sve potrebno za cijelu obitelj!

  Drugi krug sezonskih sniženja u Portanovi

  Cilj je razviti jedinstvenu mobilnu i web aplikaciju koja će olakšati suradnju i komunikaciju između Grada Osijeka, gradskih poduzeća i ustanova s građanima grada Osijeka

  Grad Osijek na proljeće dobiva 707 000 eura vrijednu web i mobilnu aplikaciju