GOSPODARSTVO

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

    Objavljeno 20.07.2022
    Darija Kovačić

    Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

    BARANJSKI VODOVOD d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju zapošljava osobu na radnom mjestu Referent/referentica u financijama . Mjesto rada Beli Manastir. Potpune prijave poslati putem linka do 19.08.2022.

    CRAS društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, Osijek zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater/instalaterka grijanja i klimatizacije. Mjesto rada Osijek.mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijave poslati putem linka do 19.08.2022.

    FAKTOR X društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo zapošljava osobu na radnom mjestu Voditelj/ica dječje igraonice. Mjesto rada Osijek. Potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 15.08.2022.

    PLODINE dioničko društvo za trgovinu i usluge zapošljava više oosba na radnom mjestu Prodavač / ica. Mjesto rada Valpovo. Potpune prijave poslati putem linka do 31.07.2022.

    SAVD Videodolmetschen GmbH zapošljava osobu na radnom mjestu Serviceline Mitarbeiter/in. Mjesto rada Osijek. Potpune prijave poslati putem linka do 04.08.2022.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na radnom mjestu Agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž). Mjesto rada Osijek. Potrebno iskustvo u prodaji ili telefonskoj komunikaciji mogu biti prednost. Prijave poslati putem linka do 31.07.2022.

    Gi Group Staffing Solutions zapošljava na radnom mjestu Agent u korisničkoj podršci (m/ž). Mjesto rada Osijek. Mogućnost napredovanja, povećanja plaća i dobivanja stimulativnih bonusa. Prijave poslati putem linka do 01.08.2022.

    CENTAR TEHNIKE d.o.o. za trgovinu zapošljava na radnom mjestu Dostavljač / dostavljačica robe. Mjesto rada Osijek.Ukoliko postoji potreba za dužim radnim vremenom, radi se preraspodjela i ima se slobodan dan u tjednu. Prijave poslati putem linka do 31.07.2022.

    BILIĆ-ERIĆ d.o.o. za privatnu zaštitu zapošljava više osoba na radnom mjestu Zaštitar/ka. Mjesto rada Osijek.Potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 31.07.2022.

    OLIMP pekarski obrt zapošljava na radnom mjestu Čistač/čistačica. Mjesto rada Osijek. Nudimo naknadu za prijevoz i topli obrok. Prijave poslati putem linka do 28.07.2022. 

    Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ