GOSPODARSTVO

Tražite posao? Otvoren izniman broj novih radnih mjesta, provjerite i prijavite se!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 15.01.2019
    admin

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Golden Rose d.o.o., kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Slavoniji. Veseli vas prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu.

    CCC Hrvatska d.o.o. zapošljava Regionalnog menadžera prodaje (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Riječ je o poslodavcu koji je u industriji obuće jedan od najbrže rastućih u Europi. Ako imate sposobnost planiranja i određivanja prioriteta u radnom danu te donosite  samostalne odluke u dinamičnom okruženju s puno izazova, vas se traži. Provjerite uvjete, aplicirajte do 24.01.

    Dekra za privremeno zapošljavanje d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika u proizvodnji autodijelova (m/ž) u Slavonskom Brodu. Na ovom poslu vas očekuje rad na CNC strojevima, strojna obrada metala na CNC stroju, rukovanje pilom, presom, brusilicom. Poslodavac vam plaća obuku na radnom mjestu, nudi stimulativna primanja, s mogućnošću stalnog zaposlenja. Prijavite se do 20.01.

    Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapoš. ima raspisan natječaj za Radnika/cu na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Radi povećanog opsega posla traži se više izvršitelja s iskustvom ili bez njega. Prijavite se klikom na link. 

    Jet2.com Limited ima raspisan natječaj za rad na području Turske, Bugarske, Hrvatske. Traži se djelatnik za poziciju: Regional Risk & Safety Manager (m/ž). Ukoliko se odlično snalazite u riskantnim situacijama, snažan ste pregovaratelj i komunikator, provjerite ovaj natječaj na linku.

    PLAVA TVORNICA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava Voditelja projekata/project managera (m/ž) u Osijeku. Plava tvornica je IT agencija koja se bavi dizajnom te razvojem mobilnih i web aplikacija za domaća i strana tržišta (SAD, Australija, Engleska Kuvajt…). Neki od klijenata ovog poslodavca su: Career Centar, Agrivi, KONČAR Institut, Strukturni fondovi, Plitvička jezera, te brojni drugi. Ako se želite okušati u ovom dinamičnom timu, ne propustite kliknuti na link.

    Obiteljski dom Janošević traži Negovatelja/cu za rad u Novoj Gradišci. Volite raditi i skrbiti o starim i nemoćnim osobama? Radili ste takav posao i prije? Provjerite detalje na linku i aplicirajte na natječaj do 31.01.

    OSATINA GRUPA d.o.o. za proizvodnju promet i usluge u poljoprivredi u Viškovcima zapošljava Agronoma (m/ž). Djelatnik na ovoj poziciji obavlja poslove planiranja, organizacijsko-tehnološkog vođenja i kontrole proizvodnje, pronalazi najpovoljnija rješenja u svrhu poboljšanja proizvodnje, brine o zdravstvenoj ispravnosti, sigurnosti i propisanoj kvaliteti proizvoda te radi godišnji plan proizvodnje i dinamike berbe. Prijave su do 31.01., pa ne propustiti provjeriti uvjete za prijavu.

    SLAVONIJA BUS d.o.o. za prijevoz putnika, robe i export-import ima raspisan natječaj za Voditelja/Voditeljicu servisa u mjestu Novi Grad, u Brodsko-posavskoj županiji. Organizacija, koordinacija i kontrola poslovanja servisa, briga o dokumentaciji i servisnom inventaru, sve su to poslovne zadaće koje vas na ovom poslu očekuju. Radno iskustvo je poželjno, no nije uvjet. Prijavite se klikom na link.

    Ljekarne JOUKHADAR traže Magistra farmacije (m/ž) u Slavonskom Brodu. Trebate imati položeni stručni ispit, uz završen fakultet, kao i jednu godinu radnog iskustva. Provjerite sve detalje i prijavite se na vrijeme.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ