GOSPODARSTVO

Tražite posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

    Objavljeno 21.08.2020
    Ivona Amidžić

    Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

    Dekra za potrebe klijenta traži radnika na radnom stroju (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo u radu na poljoprivrednim strojevima minimalno godinu dana. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijavite se.

    Arena Casino u Čepinu traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok prijave je 31.8. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

    NTH Mobile d.o.o. zapošljava u Osijeku na poziciji Customer Care Agent za češki jezik (m/ž). Rok prijave je 31.8. Potrebne su napredne komunikacijske vještine i poznavanje češkog i engleskog jezika. Radno iskustvo nije važno. Postoji mogućnost rada od kuće. Aplicirajte.

    Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Donjem Miholjcu. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Rok prijave je 4.9. Prijavite se.

    Kopko d.o.o. zapošljava rukovatelja bagerom (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 18.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

    Bella d.o.o. zapošljava montera namještaja (m/ž). Mjesto rada je Darda, a rok prijave 2.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Očekuje se radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati.

    Trinas projekt d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 4.9. Radno iskustvo u projektiranju je poželjno, ali nije nužno. Prednost donosi poznavanje rada u BIM software-u. Više na linku.

    Celeritas j.d.o.o. zapošljava vozača motornog teretnog vozila (m/ž) u čepinu. Rok prijave je 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana i vozačke dozvole C i E kategorije. Provjerite detalje ovdje.

    Metalci i partneri j.d.o.o zapošljavajju bravara – zavarivača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 16.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

    Urbanizam d.o.o. zapošljava rukovatelja radnim strojem (m/ž). Mjesto rada je Valpovo, a rok prijave 31.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i osposobljenost za rad na radnim strojevima. Više na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada te vam predstavljamo ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

    Top 10 ovotjednih ponuda za zapošljavanje u OBŽ

    TJEDNA PONUDA POSLOVA – posao.hr  Stribor oprema d.o.o. zapošljava na Razvojnog inženjera (m/ž) i Stolara (m/ž) u Bilju. Prijave se Više…

    Poslove ovaj tjedan nude, Gi Group Staffing Solutions, Studenac d.o.o., FRKOVIĆ j.d.o.o, Konzum Plus d.o.o., CCPORTER Sp. z o.o., RICARDO d.o.o., FIX rješenja d.o.o.

    Nova slobodna radna mjesta u OBŽ

    Gi Group Staffing Solutions zapošljava osobu na radnom mjestu Agent u call centru (m/ž). Mjesto rada Osijek. Potpune prijave poslati Više…

    Nova tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta je tu. Donosimo vam 10 novih poslovnih prilika. Sretno!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!