GOSPODARSTVO

Tražite posao? Pogledajte ovotjednih top 10 ponuda poslova u OBŽ

Posao između ostalih nude, Lusar d.o.o, Deltron d.o.o., Autoprijevoznik Kljuki, Udruga Tatavaka, B for Business d.o.o. Želimo vam sreću u pretraživanju poslova!

    Objavljeno 05.10.2023
    Matija Ivanković

    Tražite posao? Pogledajte ovotjednih top 10 ponuda poslova s portala posao.hr i pronađite svoj posao iz snova!  Sretno pri zapošljavanju!

    Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Savjetnika u telefonskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Osijek ili Zagreb, a prijave se zaprimaju do 09.10.2023. Od kandidata se očekuju razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine te poznavanje rada na računalu (MS Office). Poslodavac nudi stimulativne dodatne mjesečne nagrade ovisno o ostvarenim ciljevima, Multisport karticu i još drugih benefita. Prijavite se putem linka.

    LuSar d.o.o. zapošljava Specijalista u teleprodaji A1 usluga (m/ž). Posao se obavlja u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 09.10.2023. Poslodavac nudi mogućnost rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme, naknadu za topli obrok i troškove prijevoza te stimulativne prihode povezane s ostvarenim rezultatima. Prijavite se putem linka.

    Deltron d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Osijeku i Zagrebu. U opisu posla se nalazi širenje prodajne mreže, otvaranje novih prodajnih mjesta i pozicioniranje proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme. Nude nagrade za poslovne uspjehe, postignuća i trud. Prijaviti se možete do 20.10.2023. putem linka. 

    Autoprijevoznik Kljuki zapošljava na poziciji Vozač kamiona – CE kategorije (m/ž). Posao se obavlja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Italiji. Prijave se zaprimaju do 09.10.2023. Od kandidata se traži Kod 95 i C+E kategorija te minimalno 6mj. rada na E kategoriji. Poslodavac nudi mogućnost produljenja ugovora na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka.                                                                                                                 

    Udruga Tatavaka zapošljava Financijskog administratora (m/ž) pretežito online te moguće u Zagrebu ili Šibeniku / Zlarinu. Traže pedantnu i savjesnu osobu koja bi preuzela vođenje financijske administracije udruge. Za ovaj je posao potrebna visoka stručna sprema ili najmanje 3 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. Prijavite se na linku do 10.10.2023.

    Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 25.10.2023.

    B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Pula i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 15.10.2023. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je unapređivanje daljnjeg razvoja lokalne prodajne strategije, struktura i procesa. Poslodavac nudi rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka. 

    Manpower zapošljava na poziciji Mlađi specijalist za podršku poslovnim korisnicima (m/ž) u Osijeku i Zagrebu s mogućnošću rada od kuće. Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske i interakcijske vještine te poznavanje rada na računalu (MS Office). Neke od pogodnosti koje nude su naknada za prijevoz i topli obrok te službeni mobitel. Prijavite se putem linka do 20.10.2023.

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača gotovih jela (m/ž). Glavna odgovornost ove pozicije je priprema jela po zadanim recepturama i normativima te održavanje čistoće i higijene radnog i prodajnog prostora te pribora za pripremu jela. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 15.10.2023. putem brze prijave.

    Studenac d.o.o. zapošljava Specijalista ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

    Razgledajte ostatak ponude poslova na portalu posao.hr. Želimo vam sreću u pretraživanju!

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!