GOSPODARSTVO

Tražite posao? Pogledajte što se nudi!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 05.03.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    McDonald’s iz Slavonskog Broda traži nove članove svog tima! Zapošljava  radnika/cu za rad u restoranu. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, kao i fleksibilno radno vrijeme te mogućnost osobnog rasta. Ako do sada niste dobivali božićnice i regres, kod ovog poslodavca to je obećanje koje se ispunjava. Jesmo li Vam dali dovoljno razloga za prijavu?

    Clickattack d.o.o., mobilna oglašivačka mreža je mobile-first, end-to-end platforma za brendove, agencije i medije. Proširuje svoj kreativni tim i zapošljava Digital Marketing Specialista (m/ž) u Zagrebu i Osijeku. Želiš li dobiti neprocjenjivo radno iskustvo koje će ti osigurati zanimanje budućnosti? Na pravom si oglasu! Tvoj posao imat će izravan utjecaj na uspjeh tvrtke kroz planiranje i implementaciju SEO/SEM internih strategija, kao i strategija za klijente. Provjeri koja znanja trebaš i apliciraj na vrijeme.

    Fianona d.o.o. traži kuharicu (m/ž) za pravljenje talijanskih jela. Potrebno je da ste kvalificirani za ovu vrstu posla, a rad možete obavljati na teritoriju cijele Hrvatske. Kliknite na link za više info.

    Szintetika zapošljava djelatnika na poziciji: Sales Representative (m/ž) za posao u Hrvatskoj i Sloveniji. Ukoliko ste ambiciozni ekstrovert, koji voli raditi s ljudima, napredovati u biznisu i ostvarivati prodajne ‘golove’, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti i aplicirajte na vrijeme.

    Lajos 2014 j.d.o.o., mlada firma koja se bavi prodajom i montažom ALU i PVC stolarije, zapošljava montera ALU i PVC stolarije (m/ž) za rad na području Hrvatske i EU. Traže se ozbiljni i marljivi djelatnici kako bi se nastavilo uspješno širenje firme. Potrebno vam je petogodišnje iskustvo, srednja stručna sprema, kao i poznavanje rada s alatima koji se koriste u poslovima montaže. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem brze prijave. 

    West Alpine d.o.o. zapošljava mehatroničare/ke za održavanje, popravak i rješavanje problema sa strojevima. Ako ste završili srednju školu, znate njemački jezik, imate vozačku dozvolu B kategorije i uz to godinu dana radnog iskustva, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto. Provjerite detalje i prijavite se na vrijeme.

    Genericon Pharma d.o.o., dinamična austrijska farmaceutska tvrtka s dugom i bogatom tradicijom, zapošljava više stručnih suradnika u promociji lijekova (m/ž) za područje Dalmacije i Slavonije. Nudi vam se rad u malom, ambicioznom i kreativnom timu te kontinuirano usavršavanje, službeni automobil, mobitel i laptop. Prijavite se.

    Bredent Medical d.o.o. ima raspisan natječaj za prodajnog predstavnika za dentalne proizvode (m/ž), na području cijele Hrvatske. Traži se djelatnik koji ima jednogodišnje iskustvo u prodaji (minimalno), koga krasi kreativnost i odgovornost prema poslu te ima razvijene organizacijske sposobnosti i samostalnost u izvršenju zadataka. Provjerite preostale uvjete i pravovremeno kliknite na brzu prijavu.

    Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava električara (m/ž) na području Hrvatske (rad na terenu). Za ovaj posao trebate SSS (elektro smjer), godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te vozačku dozvolu B kategorije. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se u svega nekoliko klikova.

    Energos d.o.o. poduzeće osnovano 2006. godine s glavnom djelatnošću izvođenja elektroinstalacijskih radova na stambenim, industrijskim te poslovnim objektima, zbog povećanog opsega poslovanja zapošljava 30 elekstroinstalatera (m/ž). Čitanje projektne dokumentacije, polaganje instalacijskih cijevi, kanala i kabela te ugradnja i spajanje razdvodnih kanala, poslovi su koje imate ‘u malom prstu’? Vas se traži! Plaća je u rasponu od 6 000 kn do 10 000  kn, pa se prijavite brzom prijavom.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ