GOSPODARSTVO

Tražite posao, promjenu karijere, donosimo vam radna mjesta koji se nude u Osijeku i okolici

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

  Objavljeno 16.06.2022
  Petar Tauković

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

  REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU zapošljava djelatnika na radnom mjestu 13. viši/a stručni/a referent/ica (red. br. 390.). Mjesto rada Osijek. Stručni uvjeti preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij u trajanju od najmanje 3 godine ekonomske, upravne, poljoprivredne, informatičke ilistatističke struke ili iz područja tehničkih znanosti. Prijave poslati putem linka do 23.06.2022.

  SLAVONIJA – BOŠKOVIĆ društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava na radnom mjestu Prodavač/prodavačica. Mjesto rada Đakovo. Potpune prijave poslati putem linka do 20.06.2022.

  DAVEL društvo s ograničenom odgovornošću za inženjering, montažu i održavanje traži osobu na radnom mjestu Pomoćni elektroinstalater/pomoćna elektroinstalaterka. Mjesto rada Osijek. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavu poslati putem linka do 14.07.2022.

  OS METAL d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge traži više osoba na radnom mjestu Zavarivač / zavarivačica. Mjesto rada Ladimirevci. Stimulativna primanja uz topli obrok. Prijave poslati putem linka do 30.06.2022.

  Ljekarne Prima Pharme traži osobu na radnom mjestu Farmaceut (m/ž). Mjesto rada Osječko-baranjska županija. Proaktivnost i otvorenost prema novim izazovima. Prijave poslati putem linka do 26.06.2022.

  Transcom WorldWide d.o.o. za usluge pozivnih centara zapošljava više djelatnika na radnom mjestu Agent/ica u službi za korisnike na njemačkom jeziku (projekt: europska online banka). Mjesto rada Osijek. Potrebno znanje njemačkog jezika na B2 razini. Prijave poslati putem linka do 13.07.2022.

  COMPANYWALL d.o.o. za trgovinu i usluge zapošljava više djelatnika na radnom mjestu Prodajni/a agent/ica u call centru . Mjesto rada Osijek. Redovita plaća u iznosu od 5500 kn – besplatan topli obrok, regres, božićnicu, mogućnost zarade i preko 10000 kn s bonusima. Prijave poslati putem linka do 27.06.2022.

  FRIDRICH d.o.o. zapošljava više osoba na radnom mjestu Djelatnik/ca u proizvodnji i montaži pvc stolarije i aluminijske bravarije. Mjesto rada Čepin. Prijave poslati putem linka do 01.07.2022.

  MLR j.d.o.o. za ugostiteljsvo i usluge zapošljava na radnom mjestu Pomoćni konobar/ica u restoranu. Mjesto rada Đakovo. Radno iskustvo nije važno. Potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 30.06.2022.

  SAN REMO, obrt za ugostiteljstvo, vl. Branko Drenjančević, Đakovo, Kralja Tvrtka 36 traži više osoba na radnom mjestu  Konobar/konobarica u Đakovu na puno radno vrijeme. Prijave poslati ovdje do 30.06.2022.

  Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Poslove nude Belje, MD Energija, Transcom, Fridrich... provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno...

  Tjedna ponuda poslova u Osječko-baranjskoj županiji

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se Više…

  Nove vještine za zapošljavanje u turizmu je projekt, kojim će se mlade obučiti kako da ojačaju svoje komunikacijske vještine, kako se nositi s potrebnim vještinama u svakodnevnom radu u timu i sve o poduzetništvu

  Udruga Echo pomaže konkurentnosti mladih u turizmu – Besplatne radionice vještina za mlade od 18 do 29 godina

  Nove vještine za zapošljavanje u turizmu je projekt, kojim će se mlade obučiti kako da ojačaju svoje komunikacijske vještine, kako Više…

  Besplatne edukacije, verificirane od Ministarstva znanosti i obrazovanja, besplatno savjetovanje i stvaranje plana obrazovanja i zapošljavanja, mentorstvo od strane stručnjaka, informiranje o mogućnostima zapošljavanja te individualna savjetovanja prilika su koju mogu dobiti mlade osobe

  Mlad si i nezaposlen?!  SpirituOS i Edunova ti nude besplatno mentorstvo i osmišljavanje plana zapošljavanja

  Besplatne edukacije, verificirane od Ministarstva znanosti i obrazovanja, besplatno savjetovanje i stvaranje plana obrazovanja i zapošljavanja, mentorstvo od strane stručnjaka, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Zbog funkcionalne sličnosti sa snimačima koji se koriste u avijaciji, novi uređaji Event Data Recorderi (EDR) uobičajeno su prozvani "crnim kutijama" za automobile...

  “Crne kutije” u automobilima od slijedeće godine!

  Ne trebate juriti na benzinske crpke, vlada je na telefonskoj sjednici odlučila produžiti na još dva tjedna trenutno stanje i cijena eurosupera 95 iznosi 13.50 kuna, a eurodizela 13.08 kuna

  Cijene goriva ostaju iste još dva tjedna, vlada donjela odluku na telefonskoj sjednici