GOSPODARSTVO

Tražite posao? Trenutno su otvorena ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

    Objavljeno 12.03.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Blast j.d.o.o. traži konobara (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 15.3. Posao uključuje primanje stolova, rad na šanku, punjenje frižidera, inventure, čišćenje lokala i sve ostalo po dogovoru. Poslodavac osigurava prijavu, redovita i sigurna primanja, sanitarnu te stimuliraju dobro odrađen posao. Očekuju se osobe koje razumiju hijerarhiju i poslovnu etiku, komunikativne su, vedre, pouzdane i kulturne. Aplicirajte.

    Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 23.3. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

    Workforce za potrebe klijenta traži servisera radnih strojeva (m/ž) za rad u Osijeku i na terenu. Prijave su otvorene do 22.3. Posao obuhvaća održavanje i popravke radnih strojeva, zamjenu neispravnih dijelova, komunikaciju s klijentima i brigu o alatu i drugoj opremi. Traži se minimalno srednja stručna sprema tehničkog usmjerenja, znanja vezana za hidrauliku, pneumatiku, elektroniku i mehaniku te iskustvo u sličnim poslovima od barem godinu dana. Prijavite se.

    NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Glavne odgovornosti su komunikacija s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, dokumentiranje dogovorenh uvjeta i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u radu. Traže se izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Prijavite se ovdje.

    Reklamart d.o.o. traži radnika na obradi iverala (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 10.4. Potrebno je više osoba na poziciji, a završen stupanj obrazovanja nije uvjet. Poželjno je iskustvo u radu s iveralom. Posao se odvija na visini te uključuje obradu drvnih elemenata i slaganje elemenata te pomoćne poslove u procesu proizvodnje i montaže reklama. Obvezno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Više na linku.

    Hrkač j.d.o.o. traži prodavača u trgovini boja i lakova (m/ž). Mjesto rada su Našice, a prijave su otvorene do 31.3. Prednost imaju osobe sa iskustvom u radu s bojama i lakovima. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i srednja stručna sprema. Više o poziciji potražite ovdje.

    Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Traži se radno iskustvo u komercijali i na administrativnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i inicijativa, visoka razina odgovornosti. Poslodavac uvodi u posao. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

    Bazeni Vodos d.o.o. zapošljavaju vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok priajve 16.3. Posao obuhvaća izradu vodovodnih i kanalizacijskih instalacija, montažu i održavanje uređaja za bazensku tehniku i uređaja za pročišćivanje vode. Potrebna je godina dana radnog iskustva te srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

    Privatna praksa zubotehničkog laboratorija Goran Stipić traži zubotehničara (m/ž). Mjesto rada je Čepin, a aplicirati možete do 8.4. Od kandidata / kinja očekuje se srednja stručna sprema te radno iskustvo minimalno godinu dana. Provjerite detalje o poziciji putem linka.

    Mono d.o.o. traži web dizajner (m/ž), programer mobilnih aplikacija (mobile developer) (m/ž), programera (junior web developer) (m/ž), programera (senior web developer) (m/ž), programera (front end developer) (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.3. Potrebno je više izvršitelja. Radno iskustvo nije uvjet, već želja za učenjem i usavršavanjem, osnovna znanja o razvoju softvera, web tehnologijama i protokolima. Prijavite se ovdje.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nakon zagrebačkog i splitskog meetupa, na red je ponovno došao i osječki - mjesto odakle je The Geek Gathering nastao prije 11 godina.

    [NAJAVA] The Geek Gathering Meetup se vraća u Osijek

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice