OSJEČANI

Treći ciklus treninga za nastavnike i edukatore u sklopu EU projekta „Start the change“

S obzirom da je broj mjesta ograničen, sudionici će biti upisani prema redoslijedu prijave, a sudjelovanje je besplatno!

  Objavljeno 29.11.2019
  Ivona Amidžić

  Udruga za rad s mladima Breza iz Osijeka nastavlja i ove školske/akademske godine s treningom srednjoškolskih nastavnika, sveučilišnih profesora i voditelja rada s mladima kroz europski projekt START THE CHANGE.

  Riječ je o projektu u koji je uključeno 12 EU zemalja s ciljem implementacije inovativnog edukacijskog modela globalnog obrazovanja mladih u formalnom i neformalnom obrazovanju s tematskom poveznicom Ciljeva održivog razvoja i migracija te korištenje metodičkih alata primjerenih mladima, poput video produkcije i storytellinga. Više o projektu može se saznati na www.startthechange.eu i www.breza.hr/projekti.

  Trening se temelji na inovativnim metodičkim pristupima i didaktičkim alatima u formalnom obrazovnom sustavu. Sastoji se od ukupno 4 modula o temama – ciljevi održivog razvoja, migracije, storytelling, sustručnjačko učenje (peer to peer metodologija), učenje zalaganjem u zajednici (service learning) te globalno obrazovanje koji će se provoditi jednom mjesečno. Predavači treninga su stručnjaci i profesori tematski relevantnog znanstvenog područja i institucija iz Hrvatske.

  “Pozivamo sve zainteresirane nastavnike i edukatore na sudjelovanje i prijavu na drugi krug treninga putem online prijavnice.  Rok za prijavu na edukaciju je 2. prosinca 2019. S obzirom da je broj mjesta ograničen, sudionike ćemo upisati prema redoslijedu prijave”, najavljuju organizatori.

  Sudjelovanje je besplatno!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  36 mladih osoba iz Hrvatske, Španjolske i Poljske osmislili su aktivnost javnog događanja u Osijeku...

  Uspješno završen još jedan europski projekt za mlade

  U organizaciji Udruge Breza i partnerskih organizacija iz Španjolske i Poljske, završila je Erasmus+ razmjena mladih od 15. do 22. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Kada netko udomi psa iz azila spasio je dva života, psa kojeg je udomio i psa koji će s ulice doći na njegovo mjesto

  Udomi me, živim u azilu!

  Udruga Klikeraj priprema zimske aktivnosti i programe za djecu koji kreću u siječnju "Sidro" i "Imam ideju"

  Udruga Klikeraj radionice u siječnju “Sidro” i “Imam ideju”

  Po prvi puta na FAZOS-u organizirana je Kava s dekanom na kojoj studenti mogu iznijeti sve svoje nedoumice vezane za studiranje

  Studenti FAZOS-a imaju priliku popiti kavu s dekanom Fakulteta