ŽIVOT

Treći HeadOnEast odgođen još jednom: Novi termin pred Silvestrovo

Ako ste već posjetili HeadOnEast do sada, onda i sami znate da je svako novo izdanje – novi doživljaj...

Objavljeno 20.10.2021
Ivona Amidžić

Što su Jazz varoš, Disco bager i Chill Čardak? Na odgovor ćemo sačekati još malo jer se treće izdanje festivala za sva osjetila – HeadOnEast-a odgađa još jednom. Prvi je termin trebao biti 8. listopada, a drugi 22. ali su oba odgođena zbog prognoze lošeg vremena.

“Kiša može isprati datum, ali ne i hedonizam na istoku Hrvatske. Treća sreća obilježit će kraj 2021. i dati priliku svima da krenu put istočne Hrvatske i dožive Osijek, Slavoniju i Baranju na autentičan, a opet iznenađujući način kroz treće izdanje manifestacije HeadOnEast koje će se, makar padale sjekire, održati u osječkoj Tvrđi 29. i 30. prosinca 2021.”, napisali su organizatori na Facebooku.

Osim varoši, bagera i čardaka, Osijek će tada biti jedino mjesto gdje možete saznati gdje rastu kulenove seke, gdje se skrio hedonistički vinski raj, kuda idu crne svinje i gdje je Grga našao čvarak. Ako vas na putovanja, istraživanje i dobru zabavu vodi isti hedonizam, imat ćete se priliku i osobno uvjeriti da su najbolje ribe upravo na istoku! Igre riječima koje oslikavaju široku paletu ponude Slavonije i Baranje, i Osijeka kao srca ove turističke destinacije, pozivnica su da razmišljate u smjeru istoka, a sadržaj koji će ovogodišnji HeadOnEast ponuditi potaknut će vas da s misli prijeđete na djelo.

Organizatori manifestacije su Osječko-baranjska županija, Grad Osijek, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, Turistička zajednica grada Osijeka, Kulturni centar Osijek i Regionalni centar kompetentnosti – Ugostiteljsko-turistička škola Osijek.

foto: arhiva

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Redom se otkazuju manifestacije kao što je HeadOnEast i sva događanja koja su trebala biti danas i sutra u sklopu HeadOnEast-a.

[OTKAZANO] Otkazuje se HeadOnEast radi trenutne situacije s kvalitetom zraka u gradu Osijeku

[OTKAZAN HEADONEAST] Dragi naši hedonisti, u gradu Osijeku zabilježena je povećana koncentracija lebdećih čestica u zraku uslijed promjene smjera vjetra. Više…

Uživat ćete u gastronomskim delikatesama, vinskim iznenađenjima, sportskim uzbuđenjima i mentalnom rasterećenju prolazeći kroz portale iza koji vas čekaju nove emocije i doživljaji Slavonije i Baranje

Pred nama je hedonistički vikend u Osijeku – najbolje od Slavonije i Baranje od 6. do 8. listopada [HEADLINERI]

LAST CALL – HEAD ON EAST Ne jedan, ne dva, nego čak tri dana čistog hedonizma i to za čistu Više…

5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku će se održati kao dio programa manifestacije HeadOnEast

[NAJAVA] 5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku

Udruga Volim Gramofonske Ploče u suradnji s Udrugom Osječki glazboplov – prijatelji glazbe i Osijeka, organizira 5. Sajam gramofonskih ploča Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!