GOSPODARSTVO

Trenutno otvorena radna mjesta u Osijeku, okolici, čitavoj Slavoniji ali i zemljama Beneluxa, Turskoj, Bugarskoj …

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 04.12.2018
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

  Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom. 

  Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 2 pozicije za područje Hrvatske,Turske, Bugarske. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/ž) – Turkey, Bulgaria & Croatia i Overseas Risk & Safety Manager (m/ž) – Turkey, Bulgaria & Croatia. Vaši zadaci na ovim pozicijama uključuju procjenu rizika na brojnim destinacijama, predviđanje rizika i izvještavanje nadređenih o istima. Provjerite natječaj po želji i pravovremeno se prijavite. Sretno.

  Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine (m/ž), Zubotehničar (m/ž), Dentalni asistent (m/ž). Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31.12., pa zakoračite u Novu godinu s novim poslom. Sretno s prijavama.

  Pepco Croatia d.o.o., vodeći europski diskontni lanac,  zapošljava na 2 pozicije u Đakovu. Traže se: Voditelj trgovine (m/ž) i Zamjenik voditelja trgovine (m/ž). Pridružite se ovom dinamičnom timu, provjerite uvjete za natječaj koji vas zanima i prijavite se do 11.12. Sretno.

  Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž), za rad u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima, Našicama. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka do 02.01.2019.

  Tvrtka Findri d.o.o.  zastupnik je inozemnih tvrtki koje proizvode poljoprivrednu opremu – Hardi-International, Bogballe, Ag Leader, Dewulf, Soil Max i Pessl Instruments. Trenutno proširuje tim i zapošljava Servisera poljoprivredne mehanizacije (m/ž). Područje rada: Istočna i zapadna Slavonija, Vinkovci i okolica. Kliknite na link da biste se prijavili.

  Prima namještaj d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) i Dostavljača/Montera (m/ž) u Požegi. Riječ je o poslodavcu koji u  čak sedam tvornica u Hrvatskoj i inozemstvu proizvodi namještaj za cjelokupno opremanje doma, apartmana, vikendica, hotela i poslovnih prostora te zapošljava više od 1.800 djelatnika svih profila i područja stručnosti. Pridružite se ovom timu klikom na link. 

  FOLDING D.O.O. ZA TRGOVINU, PROMET I USLUGE zapošljava Disponenta/icu u organizaciji prijevoza u Josipovcu. Za ovaj posao trebate godinu dana iskustva, a očekuje vas  organizacija prijevoza, komunikacija s vozačima, raspoređivanje vozača i voznih jedinica po nalogu. Uvjeti – poznavanje engleskog jezika. Prijavite se klikom na link.

  Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

  Baaer Ltd, belgijska firma, zapošljava na 6 impresivnih pozicija. Traže se djelatnici za radne pozicije: Business Analyst (m/ž), Database Developer (m/ž), Security Officer (m/ž) i brojne druge. Provjerite sve pozicije na linku i odvažite se na inozemni rad u Belgiji, Nizozemskoj, Luksemburgu.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Novi poslovi na tržištu rada!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada? Provjerite!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Aktualne vijesti s tržišta rada!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Fotogalerija promocije prednosti i značajke sustava Civilne zaštite te promicanja suradnje žurnih službi

  Održana promocija prednosti i značajki sustava Civilne zaštite povodom dana Osječko-baranjske županije

  Eko-industrijska zona Nemetin bila je prva postaja obilaska poduzetničkih zona na području Osječko-baranjske županije i promocije Kataloga poduzetničkih zona OBŽ

  Obilazak Eko-industrijske zone Nemetin

  Naporan i dugotrajan posao pretvorite u mačji kašalj!

  Brzo i jednostavno se riješite svih nemogućih grinja u Vašim madracima i kaučima