GOSPODARSTVO

Trenutno ste u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

    Objavljeno 11.12.2020
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Optima Telekom d.d. zapošljava suradnika za prodaju srednjim poslovnim korisnicima (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 15.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema ekonomskog ili tehničkog smjera, minimalno godina dana iskustva u prodaji, sklonost timskom radu, osobna inicijativa, visoka razina odgovornosti i prilagodljivosti. Dodatnu prednost donosi ukoliko poznajete ICT tehnologiju, posjedujete vozačku dozvolu B kategorije, samostalni ste i imali ste priliku raditi s poslovnim korisnicima. Prijavite se.

    NTH Mobile d.o.o. zapošljava Project Manager-a (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 15.12. Posao obuhvaća definiranje strategije razvoja projekata, stalnu koordinaciju cijelog projektnog tima, suradnju s klijentima i slično. Poslodavac nudi mogućnost povremenog rada od kuće i stalno zaposlenje na puno radno vrijeme. Od kandidata se traže veliki interes prema novim tehnologijama, znanje o projektnom menadžmentu, sposobnost brzog razumijevanja te je poželjno programersko iskustvo. Aplicirajte.

    Stribor oprema d.o.o. traži operatera na raskrajanju i kantiranju ploča za izradu namještaja (m/ž). Lokacija rada je Kopačevo, a prijave su otvorene do 31.12. Uvjeti su minimalno završena srednja škola te radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više putem linka.

    Ecocortec d.o.o. traži voditelja računovodstva (m/ž) u Belom Manastiru. Prijave se zaprimaju najkasnije do 18.12. Uvjeti su najmanje srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Potrebna je samostalnost u obavljaju posla i računalna pismenost. Više na linku.

    Comparo Media iz Osijeka zapošljava asistenta u administraciji i online marketingu (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost rada od kuće. Prijave su otvorene do 30.12. Očekuju se afinitet prema digitalnim tehnologijama, informatička pismenost, znanje stranih jezika, komunikativnost, timski duh te izvrsne vještine upravljanja vremenom i projektima. Poslodavac omogućuje potrebnu edukaciju, priliku za usavršavanje te opremu za rad. Više na linku.

    Thermia kamini d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž), voditelja proizvodnje (m/ž) i referenta na poslovima uvoza / izvoza (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Traži se radno iskustvo, minimalno srednja stručna sprema i napredno poznavanje rada na računalu. Aplicirajte.

    Estradex d.o.o. zapošljava komercijalista u prodaji goriva (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema i znanje rada na računalu. Radno iskustvo nije uvjet. Provjerite više ovdje.

    TOS zapošljava strojarskog tehničara (m/ž) u Kneževu. Prijave su otvorene do 21.12. Traže se radno iskustvo, znanje MS Office-a, AutoCAD-a te engleskog i njemačkog jezika. Posao obuhvaća izradu tehničke dokumentacije za proizvodnju, specifikaciju materijala te kalkulaciju troškova. Više na linku.

    Energos zapošljava više električara / elektroinstalatera (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 14.12. Potrebno je radno iskustvo i srednja stručna sprema. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

    Mono d.o.o. traži front – end programera (m/ž), web programera (m/ž) i web dizajnera (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijave se zaprimaju do 15.12. Traži se više osoba na pozicijama. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo. Provjerite više na linku.

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!