GOSPODARSTVO

Trenutno tražite posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

    Objavljeno 05.02.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 7.2. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

    SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava na poziciji SOS mama/ SOS tata. Lokacija rada je Lekenik, odnosno Ladimirevci. Traže se vedre, komunikativne, tople i brižne osobe s visokom tolerancijom neizvjesnosti i dobrim nošenjem sa stresom. Uvjeti za rad su četverogodišnja srednja stručna sprema, iskustvo u odgoju djece ili u radu s djecom te iskustvo u vođenju kućanstva. Prijaviti se možete najkasnije do 8.2. putem linka.

    New Yorker d.o.o. traži suradnika u prodaji (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 7.2. Potrebna je srednja stručna sprema, orijentacija prema kupcima, sklonost timskom radu, vještina komuniciranja i fleksibilnost te motiviranost za rad u prodaji. Zadaci uključuju savjetovanje kupaca, rad na blagajni, prezentaciju robe. Prijavite se.

    Hidro – M.A.D. d.o.o. zapošljava montera centralnog grijanja i plina (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 26.2. Posao obuhvaća izradu plinske instalacije i centralnog grijanja. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

    Pro Wood d.o.o. zapošljava financijskog menadžera (m/ž) u Đurđenovcu. Prijave se zaprimaju do 14.2. Posao uključuje suradnju sa šefom računovodstva i financija te direktorom te praćenje i analizu troškova poslovanja, davanje prijedloga za racionalizaciju istih, kontrolu financijsko – računovodstvenih poslova, poslovne suradnje, ugovora o nabavi i slično. Provjerite uvjete i kako aplicirati.

    Air Panonnia d.o.o. traži aviomehaničara zrakoplova (m/ž). Mjesto rada je Klisa, a prijaviti se možete do 15.2. Uvjeti su srednja stručna sprema automehaničar, strojarskog, tehničkog ili elektrotehničkog usmjerenja. Poželjno je iskustvo rada s američkim ili općenito boxer motorima u auto ili nautičkoj industriji. Saznajte više ovdje.

    Niza d.o.o. zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž) za rad u Nizi. Prijave su otvorene do 8.2. Posao obuhvaća vođenje brige o zdravstvenoj skrbi stoke. Potrebna je srednja stručna sprema te minimalno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

    Energos d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 8.2. Posao obuhvaća administrativnu podršku upravi, preusmjeravanje telefonskih poziva, pismenu i usmenu korespondeciju. Potrebno je aktivno korištenje MS Office paketom, pismenost, brzina, spretnost, odgovornost, pedantnost, razvijene komunikacijske vještine i organizacijske sposobnosti. Provjerite više putem linka.

    Agro – Honor d.o.o. traži voditelja servisa (m/ž) za rad u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 10.2. Radni zadaci obuhvaćaju vođenje poslova i organizaciju rada u servisu. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te minimalno srednja stručna sprema. Saznajte kako aplicirati na linku.

    Konjik d.o.o. traži računovođu (m/ž). Mjesto rada je Čepin. Prijave su otvorene do 28.2. Posao obuhvaća knjiženja u glavnoj knjizi pravnih osoba, knjiženja u KPI, obračun plaće i obračun PDV-a. Traži se iskustvo rada od pet godina te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja