CRNA KRONIKA

Tri muškarca ispala iz kanua u Dravu kod Osijeka, za jednim se traga

Skupina mlađih muškaraca porinula je kanue, a oko 300 metara uzvodno jedan od njih se prevrnuo...

  Objavljeno 21.06.2021
  Ivona Amidžić

  Tri muškarca ispala iz kanua kod Osijeka, a jedan od njih je nestao u Dravi, javlja Glas Slavonije, a PU osječko-baranjska potvrdila je da se traga za 30-godišnjim muškarcem, prenosi Index.

  Sve se dogodilo u subotu oko 17 sati.

  Skupina mlađih muškaraca porinula je kanue, a oko 300 metara uzvodno jedan od njih se prevrnuo.

  Trojica muškaraca našla se u Dravi te su počeli plivati prema obali, a njihovi prijatelji već su bili udaljeni od njih i nisu bili svjesni što se iza njih događa.

  Kratko prije nego što su mladići porinuli kanue u Dravu, do istog se spusta jet-skijem dovezao jedan muškarac koji je mladiće upozorio da budu oprezni jer je na tom dijelu jako opasno zbog privezanih šlepova i jakih struja. Muškarac je krenuo prema svom kombiju i prikolici, namjeravajući izvući jet-ski, kada je čuo vriskove i vidio da se jedan od kanua prevrnuo 15-20 metara od spusta.

  Potraga traje od subote

  Dotrčao je do svog jet-skija, upalio ga i odjurio po mladiće u vodi. Dvojica su se uhvatila za jet-ski, a upitao je i 30-godišnjaka, koji se držao za kanu, treba li mu pomoć.

  Kako je on odgovorio negativno, da će sam do obale, vozač jet-skija dva je njegovog prijatelja dovezao do obale. Kada su došli do obale, ni prijatelji ni muškarac na jet-skiju više nisu vidjeli 30-godišnjaka na površini, nego samo kanu kako nizvodno plovi Dravom.

  Dok su dvojica spašenih alarmirala policiju, vozač jet-skija svojim je plovilom pokušavao locirati mladića, a kada to nije uspio, odjurio je po ostale prijatelje iz skupine, koji su već odmaknuli u svojim kanuima, i rekao im da se vrate.

  Pola sata od dojave policiji na mjesto događaja stigli su i ronioci. Dali su se u potragu za nestalim 30-godišnjakom, no ona je bila neuspješna.

  foto: screenshot

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Provalnik je provalio u nenastanjenu kuću na području Osijeka, a kradljivci su iz trgovine ukrali više kozmetičkih proizvoda

  Otkriveni provalnik i kradljivci u Osijeku

  Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnjak Više…

  Pokušao je pobjeći policajcima od uhidbenog naloga, skočio kroz prozor i smrtno stradao...

  Smrtno stradao u bijegu od policajaca koji su ga došli uhititi

  Danas oko 7.20 sati, policijski službenici Policijske postaje Našice pokušali su realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku Više…

  Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

  Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

  Nepoznati počinitelj je 5. ožujka stupio u kontakt s 55-godišnjakom, kojeg je lažnim prikazivanjem činjenica oko ulaganja doveo u zabludu Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Četrdesetšestogodišnjak iz Osijeka je 18. travnja putem Interneta dobio ponudu nepoznatog počinitelja za posredovanje u internetskoj prodaji te je po uputama te ''tvrtke'' napravio profil, nakon čega je lažno navođen da posreduje u prodaji raznih neprehrambenih proizvoda. Tako je do 16. svibnja putem svog računa uplatio ukupno 35.000 eura, a proviziju do danas nije dobio.

  Prevaren putem interneta

  Sumnjiči ga se da je 15. svibnja čekićem porazbijao stakla na pet automobila te iz jednog ukrao 650 eura

  Porazbijao stakla na autima napravio štetu od 6650 eura!

  Osumnjičeni su provaljivali u skladišta trgovina i drugih pravnih osoba iz kojih su ukrali razne prehrambene i neprehrambene proizvode te povratnu ambalažu

  Otkriveno još provalnika