POLITIKA

Tribina MOŽEMO! RAZGOVARATI na temu “Jesu li razvoj i zeleno u sukobu?”

Prva u seriji tribina na kojima se raspravlja o temama koje mogu biti važne za održivi razvoj iz perspektive nacionalnih/lokanih politika

  Objavljeno 07.01.2022
  Ivona Amidžić

  Prva u seriji tribina MOŽEMO! RAZGOVARATI na temu “Jesu li razvoj i zeleno u sukobu?”, a na kojima se raspravlja o temama koje mogu biti važne za održivi razvoj iz perspektive nacionalnih/lokanih politika održat će se u petak, 7. siječnja u 18 sati u Staroj pekari (velika konferencijska sala, Trg Vatroslava Lisinskog 11).

  Na tribini sudjeluju Sandra Benčić, saborska zastupnica Političke platforme Možemo! i predsjednica Saborskog Odbora za zaštitu okoliša i prirode, dr. Katarina Kruhonja, vijećnica u Gradskom vijeću Grada Osijeka Političke platforme Možemo! i Boris Kiš, vijećnik u Gradskom vijeću Grada Osijeka Političke platforme Možemo!.

  “Prijenos tribine možete pratiti na Možemo Osijek i našoj Facebook stranici”, pojašnjavaju organizatori.

  Više informacija potražite na službenoj Facebook stranici događaja.

  foto: facebook

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  SDP: "Apelirali smo nekoliko puta da se analizira stanje i utvrde potrebe poljoprivrednih gospodarstva te pripremi plan obnove"

  SDP: Ministarstvo poljoprivrede se probudilo – zar doista?

  „Imamo 200 tisuća stanovnika više no što imamo birača što samo pokazuje koliko nam je aljkava administracija i koliko joj je u digitalno doba kada je sve dostupno stalo do pravih poteza”

  Hrvatski suverenisti – Na istoku Hrvatske 80 tisuća ljudi manje

  Velik dio građana ne razumije oznake rokova trajanja hrane i to je jedan od glavnih razloga ogromnih količina bačene hrane u Hrvatskoj i Europi

  Borzan: Radi ogromnih količina bačene hrane EU mijenja oznake rokova trajanja