ŽIVOT

Turistička zajednica i grad Osijek preuzimaju organizaciju Sajma Antikviteta!

Grad Osijek u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Osijeka preuzima na sebe organizaciju Sajma antikviteta u Tvrđi.

Objavljeno 19.01.2018
Alan Srčnik

Jučer je Glas Slavonije putem svoje internet stranice napisao da Sajam antikviteta u Tvrđi prestaje s radom te kako Glas Slavonije nije našao partnere koji prepoznaju važnost ovoga sajma, a samostalna je organizacija ekonomski neisplativa. Ubrzo je odgovorio i grad osijek te je zamjenica osječkog gradonačelnika Žana Gamoš izjavila:

U emisiji Dobar dan Radio Osijeka Amoreta Bajto je pitanje “Hoće li biti Sajma antikviteta?” postavila zamjenici osječkog gradonačelnika Žani Gamoš, a odgovor je glasio: “Naravno da hoće. Naravno da ne možemo dopustiti da ostanemo bez jednog od naših brendova, a to je svakako ona prva subota u mjesecu kojoj se svi radujemo i iščekujemo. I tako će biti i prve subote u veljači i svake prve subote u narednom razdoblju”, rekla je Gamoš te je dodala kako u ovome trenutku ne može odgovoriti kakav će biti model, jer o tome “još uvijek slažu priču”, ali da Grad Osijek u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Osijeka preuzima na sebe organizaciju Sajma antikviteta u Tvrđi.

“U tišini se ništa ne bi riješilo. Javnost je, građani su reagirali. Mediji i društvene mreže postoje za to da u, pozitivnom smislu pokrenu rješavanje problema”, stoji u jednom od komentara na društvenim mrežama na objavu o ukidanju Sajma antikviteta u Osijeku.”