ŽIVOT

Turistički razgled grada gliserom uz Sv. Nikolu, zaštitnika lađara i Advent na Vodenici (06.12.)

Turističke vožnje čamcem započinjati će i završavati na dravskom mlinu-Vodenici na Promenadi kod Solarskog trga svaki puni sat u vremenu od 10 do 15 sati, a trajat će po pola sata.

Objavljeno 03.12.2019
Petar Tauković

U petak 6. prosinca Turistička zajednica grada Osijeka će povodom blagdana Sv. Nikole, zaštitnika lađara i brodara, organizirati besplatne turističke obilaske grada rijekom Dravom gliserom u vlasništvu g. Igora Živkovića iz obrta Old Town Izleti.

Turističke vožnje čamcem započinjati će i završavati na dravskom mlinu-Vodenici na Promenadi kod Solarskog trga svaki puni sat u vremenu od 10 do 15 sati, a trajat će po pola sata.

Svaki polazak prima maksimalno 6 osoba.

Nakon turističkih vožnji, od 17 sati pridružite se Lions Clubu Gea i vrijednim osječkim vodeničarima, obitelji Davidović, pri paljenju lampica i ukrašavanju 8-metarskog plutajućeg božićnog drvca. Družeći se uz čaj i kuhano vino, kruha, masti, paprike, kolačića, posijat će žito, a tom prilikom u punom sjaju postavit će se i velike božićne jaslice od kukuruzovine.

Ture na blagdan Sv. Nikole su besplatne te je potrebna rezervacija termina kod Turističke zajednice grada Osijeka na tel.: 031 203 755.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U izazovnoj situaciji, a svjesni velike zainteresiranosti građana i ugostitelja iz Turističke zajednice poručuju...

Koronavirus pomrsio planove za lipanjsku osječku ljetnu noć

Osječka ljetna noć, tradicionalna manifestacija koja se do sada održavala zadnjeg petka ili subote u mjesecu lipnju, srpnju i kolovozu Više…

Turistička zajednica vas vodi na virtualnu šetnju osječkim znamenitostima

Škrinja s državnim blagom u gradskim zidinama Osijeka

Turistička zajednica grada Osijeka zadnji tjedan ima svojevrsni ciklus objava na Facebooku pod nazivom “UPOZNAJ OSIJEK”. Radi se o određenoj Više…

Znate li da u Osijeku možete zaprositi svoju bolju polovicu na pravom pravcatom gliseru? Otići na adrenalinski izlet na Karašicu ili u posjet Vinskim podrumima u Erdut i Aljmaš?

Adrenalinski izlet, obilazak grada, odlazak na ručak u Erdut ili Aljmaš ili vožnja Dunavom iz Osijeka!

Već smo pisali o ovoj jedinstvenoj usluzi u gradu Osijeku, turističkim vožnjama obilaska Osijeka čamcem, tj. turističkim gliserom, po rijeci Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projekt "Učenje u zajednici" financiran je sredstvima iz Švicarsko-hrvatskog programa suradnje i sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH

U Dokkici održan dvodnevni kreativno-glazbeni kamp EKO&REMIX MUSIC

Broj trenutno oboljelih aktivnih slučajeva u Hrvatskoj iznosi 568

U zadnja 24 sata Hrvatska ima još 54 nova slučaja, jedna je osoba preminula

„Ako birač nosi masku, morat će je prilikom identifikacije nakratko skloniti na udaljenosti od dva metra“

Upute o provedbi izbora na biračkim mjestima i u ustanovama socijalne skrbi