ŽIVOT

TZ Baranja – Perkušić u Baranji želi Skandinavce!

Česima i Poljacima nezaobilazna smo stanica na putu do ljetovanja, Skandinavci zainteresirani za slavonski tip tržišta, a ''našima'' smo omiljena vikend destinacija!

Objavljeno 11.07.2018
Antonela Verković

Povodom izuzetno uspješnog projekta ”Visit Slavonia, Share Slavonia” imali smo priliku razgovarati s direktorom ”TZ Baranja” Matejom Perkušićem. Svih 10 influencera kući su otišli i više nego zadovoljni, punog želuca zahvaljujući slavonskim specijalitetima, puni dojmova i dakako, fantastičnih fotografija.

”Siguran sam da je projekt prošao uspješno, sličnih projekata u budućnosti će biti sve više. O brojkama ne znamo puno, ali da nam dođe i 10.000 ljudi, od svih njih, bit će i više nego dobro” – naveo je Perkušić.

Influenceri pružaju najbolju promociju i marketing ”od usta do usta”. Promocije, kako navodi Perkušić, najviše nedostaje, stoga se na tom najviše planira poraditi u budućnosti. Lokalne jedinice nemaju dovoljno novca kako bi odradile promociju na tržištima. Ministarstvo će pomoći u oblikovanju konkretnog plana i promotivnih aktivnosti koje će privući domaća, ali i inozemna tržišta u budućnosti.

TZ BARANJA – PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Govoreći o planiranju budućnosti, imali smo priliku pitati Perkušića s kojim idejama TZ Baranja nastavlja svoj rad. Riječ je ponajviše o planiranju širenja na inozemna tržišta. Slovenija se izuzetno dobro pokazala kao ciljano tržište prošle godine kada su surađivali. Nadalje, Česima i Poljacima nezaobilazna smo stanica kada idu na more i upravo zato bismo voljeli da se ovdje i zadrže, kako navodi Perkušić. Vjeruje i da će influencerica iz Poljske koja je obišla naše ljepote biti dobar promotivni glas.

Osim ”susjeda”, cilj TZ Baranje je također privući Skandinavce na područje Slavonije i Baranje. Oni su zainteresirani za ovaj tip tržišta, smatraju ga drugačijim i zanimljivim.

Dakako, nećemo zaboraviti ni lokalno stanovništvo kojem smo, kako navodi Perkušić, izuzetno atraktivna vikend destinacija. Obiteljsko, prijateljsko i ono najvažnije, prirodno okruženje od velikog je značaja za svakog pojedinca koji je i sam dio našeg slavonskog bogatstva.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ima li boljeg specijaliteta od pravog, slavonskog, dobrog, starog fiš paprikaša? Nikad nam neće dosaditi, a kod nas u Slavoniji je tradicija da se priprema za Badnjak... Evo recepta!

Što se fino kuha na Badnjak? Mi vam donosimo recept za najbolji riblji fiš paprikaš!

Badnjak nam je pokucao na vrata. Uz Badnjak, dakako, povezano je i okupljanje oko obiteljskog stola, pripremanje hrane i uživanje Više…

Nema u tom saznanju velike senzacije, osim što rijetko u posljednje vrijeme put nekoga iz Zagreba nanese prema Slavoniji i Baranji ...

Ivana Mišerić bila u Baranji i u Suljošu – brala jabuke!

Poznata zagrebačka i hrvatska radijska voditeljica Ivana Mišerić , a nacionalne slave stečene kroz televizijski show Tvoje lice zvuči poznato, Više…

Osim neophodne rasvjete, staza će se obogatit dodatnim sadržajima

Na radost biciklista i pješaka – uskoro do Bilja uz novitete

Dobra vijest stiže za sve ljubitelje vožnje biciklom! Neće se više morati kalkulirati hoće li vam pasti mrak ukoliko posjetite Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ponedjeljak je - dan za promjene... Ali ne mora tako biti, novo istraživanje će vas oduševiti! :D

Baš danas ste odlučili u teretanu? Ipak ne morate, sjedite i popijte čašu vina!

Dama je možda u blizini naišla na sniženja koja jednostavno nije mogla propustiti?

Autom, kao kosilicom, ‘počupani’ stupovi na ulasku na Trg

Puljani su očekivano bili težak suparnik...

Vrlo važna pobjeda za Bijelo-plave!