ŽIVOT

TZ Baranja – Perkušić u Baranji želi Skandinavce!

Česima i Poljacima nezaobilazna smo stanica na putu do ljetovanja, Skandinavci zainteresirani za slavonski tip tržišta, a ''našima'' smo omiljena vikend destinacija!

Objavljeno 11.07.2018
Antonela Verković

Povodom izuzetno uspješnog projekta ”Visit Slavonia, Share Slavonia” imali smo priliku razgovarati s direktorom ”TZ Baranja” Matejom Perkušićem. Svih 10 influencera kući su otišli i više nego zadovoljni, punog želuca zahvaljujući slavonskim specijalitetima, puni dojmova i dakako, fantastičnih fotografija.

”Siguran sam da je projekt prošao uspješno, sličnih projekata u budućnosti će biti sve više. O brojkama ne znamo puno, ali da nam dođe i 10.000 ljudi, od svih njih, bit će i više nego dobro” – naveo je Perkušić.

Influenceri pružaju najbolju promociju i marketing ”od usta do usta”. Promocije, kako navodi Perkušić, najviše nedostaje, stoga se na tom najviše planira poraditi u budućnosti. Lokalne jedinice nemaju dovoljno novca kako bi odradile promociju na tržištima. Ministarstvo će pomoći u oblikovanju konkretnog plana i promotivnih aktivnosti koje će privući domaća, ali i inozemna tržišta u budućnosti.

TZ BARANJA – PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Govoreći o planiranju budućnosti, imali smo priliku pitati Perkušića s kojim idejama TZ Baranja nastavlja svoj rad. Riječ je ponajviše o planiranju širenja na inozemna tržišta. Slovenija se izuzetno dobro pokazala kao ciljano tržište prošle godine kada su surađivali. Nadalje, Česima i Poljacima nezaobilazna smo stanica kada idu na more i upravo zato bismo voljeli da se ovdje i zadrže, kako navodi Perkušić. Vjeruje i da će influencerica iz Poljske koja je obišla naše ljepote biti dobar promotivni glas.

Osim ”susjeda”, cilj TZ Baranje je također privući Skandinavce na područje Slavonije i Baranje. Oni su zainteresirani za ovaj tip tržišta, smatraju ga drugačijim i zanimljivim.

Dakako, nećemo zaboraviti ni lokalno stanovništvo kojem smo, kako navodi Perkušić, izuzetno atraktivna vikend destinacija. Obiteljsko, prijateljsko i ono najvažnije, prirodno okruženje od velikog je značaja za svakog pojedinca koji je i sam dio našeg slavonskog bogatstva.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Osim neophodne rasvjete, staza će se obogatit dodatnim sadržajima

Na radost biciklista i pješaka – uskoro do Bilja uz novitete

Dobra vijest stiže za sve ljubitelje vožnje biciklom! Neće se više morati kalkulirati hoće li vam pasti mrak ukoliko posjetite Više…

Osjeti najljepšu avanturu života! Stoljećima čuvamo nasljeđe predaka, čuvamo ono u čemu živimo i što volimo.

“Dođi, doživi, osjeti, zavoli Slavoniju i Baranju” poruka je novog PROMO filma Osječko-baranjske županije

Lijepe vijesti za bolji početak dana! Uz snimljene kadrove neće vam biti problem danas odraditi smjenu na poslu, vjerujte nam! Više…

Matej Perkušić, direktor TZ Baranje bio je domaćinom blogerima i 'influencerima' čim su iz Osijeka prešli Dravu. A onda ...

Matej Perkušić – Blogeri oduševljeni Baranjom: Kada su vidjeli Kopački rit, nastao je muk!

Matej Perkušić, direktor TZ Baranje bio je domaćinom blogerima i ‘influencerima’ čim su iz Osijeka prešli Dravu, a koje je Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na blagdan svetog Mihaela, tradicionalno i ove godine policija obilježava svoj dan, evo što su pripremili...

Policija uz interaktivni program obilježava svoj dan

Prva je radionica zakazana za 26. rujna, a sudeći po nazivima radionica, moglo bi biti mnogo "kreiranja"

KultAkt i PLANTaža pozivaju na niz zanimljivih radionica

Puhat će slab do umjeren sjeveroistočni, u istočnoj Hrvatskoj sjeverozapadni vjetar ...

Vrijeme: Danas dobar dan