CRNA KRONIKA

U 24 sata osam prometnih nesreća

Osam prometnih nesreća se dogodilo u zadnja 24 sata, pijani sljetali s ceste usljed vožnje unazad i vožnjom neprilagođenom brzinom

    Objavljeno 24.01.2023
    Matija Ivanković

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lakše je ozlijeđena, a u sedam prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta. Pet nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek, dvije na području Belišća i jedna na području Belog Manstira.

    U NADZORU PROMETA DETEKTIRANA DVA ALKOHOLIZIRANA VOZAČA

    Na području PU osječko-baranjske u nadzoru prometa jučer su evidentirana dva vozača (jedan osobnog automobila i jedan bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

    Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 00,48 sati u Trpimirovoj ulici u Osijeku,  kada je u nadzoru prometa zaustavljen 24-godišnji biciklist iz Osijeka sa 0,77 promila alkohola u krvi.

    USLIJED NEPROPISNE VOŽNJE UNAZAD SLETIO S KOLNIKA S 2,08 PROMILA

    U Feričancima se jučer u 0,05 sati, dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Šezdesetjednogodišnji vozač iz Našica, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije, uslijed nepropisne vožnje unazad sletio je s kolnika. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno mu je 2,08 promila alkohola u krv, zbog čega je smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja.

    Čeka ga maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.560 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 bodova.

    SLETIO S KOLNIKA S 2,19 PROMILA ALKOHOLA U KRV

    U Gundulićevoj ulici u Osijeku jučer se oko deset sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Četrdesetpetogodišnji vozač iz Osijeka upravljao je osobnim automobilom te je uslijed neprilagođene brzine kretanja sletio s kolnika. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,19 promila alkohola u krv te je i on smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja.

    Njega čeka maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.910 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, 175 prometnih prekršaja, prometnih nesreća...

    Tijekom vikenda evidentirano 38 alkoholiziranih vozača + još 175 različitih prekršaja u prometu!

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Više…

    U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozlijede dok je u devet prometnih nesreća nastala materijalna šteta.

    Tijekom protekla 24 sata deset prometnih nesreća

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe Više…

    Tijekom vikenda na području PU osječko-baranjske evidentirano je čak 200 prekršaja i 26 alkoholiziranih vozača

    Rezultati vikend-akcije prometne policije

    Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nepoznati počinitelj je 60-godišnjoj djelatnici pravne osobe na službeni mobitel poslao poruku upozorenja da paket ne može biti isporučen jer nedostaje neki od podataka, nakon čega je ona u dostavljenu poveznicu unijela bankovne podatke tvrtke!?

    Tvrtka oštećena za gotovo 3.500 eura

    72-godišnjak je kod sebe imao pravi arsenal exploziva, streljiva, dijelova za pravljenje bombi...

    Osječaninu oduzeta hrpa eksploziva, oružja, streljiva koje je nelegalno posjedovao

    Stupila je u kontakt s nepoznatom osobom s ciljem povrata izgubljenog novca te joj ustupila svoje osobne podatke i broj mobitela, skinuo joj je 10 500 eura!!

    60-godišnjakinja Prevarena putem Interneta