CRNA KRONIKA

U Čepinu smrtno stradala dva radnika prilikom čišćenja kanalizacije

Piše Hina, potvrđuje policija ... Sućut obiteljima :(

    Objavljeno 19.06.2018
    Nikolina Ćosić

    U teškoj nesreći koja se dogodila tijekom radova na kanalizaciji u Čepinu kod Osijeka poginuli su jedan djelatnik osječke tvrtke Vodovod i jedan djelatnik čepinske komunalne tvrtke Urednost, a još trojica radnika (jedan iz Urednosti i dvojica iz Vodovoda) su ozlijeđena i nalaze se na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

    PU OBŽ

    Do nesreće je došlo u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na križanju ulica Papuk i Kalničke, potvrdio je Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

    Na pitanje je li točno, kao što su prenijeli neki portali, da je do nesreće došlo jer je jedan radnik pao u kanalizacijski otvor te se pretpostavlja da su ostali željeli pomoći kolegi, ali su ih najvjerojatnije omamili plinovi te su i oni nastradali, Premec je odgovorio da je očevid još uvijek u tijeku.

    „Policijski službenici razgovaraju sa svjedocima, a očekujemo i izjave stručnjaka kako bismo utvrdili što se zaista dogodilo. Čim budemo znali više detalja o tome ćemo obavijestiti javnost, rekao je Premec.

    (Hina)

    Vodovod Osijek je poslao priopćenje koje u cijelosti prenosimo:

    Tvrtka VODOVOD-OSIJEK d.o.o. izražava najdublju sućut obiteljima stradalih u tragediji, koja se dogodila u Crpnoj stanici na križanju Ulice Papuka i Kalničke ulice u Čepinu.

    Po dojavi stanara o povratu otpadnih voda u kuće, tvrtka Urednost d.o.o. angažirala je dežurnu ekipu sa vozilom za čišćenje kanalizacijske mreže tvrtke VODOVOD-OSIJEK d.o.o.

    Po izlasku na teren uočeno je da Crpna stanica ne prihvaća otpadnu vodu jer je njena rešetka prepuna krpa. Pri pokušaju čišćenja rešetke dogodila se strašna tragedija koja je imala za posljedicu smrtno stradavanje djelatnika. U otkrivanju uzroka ove tragedije odgovorne osobe tvrtke VODOVOD-OSIJEK d.o.o. surađuju s nadležnim institucijama, a VODOVOD-OSIJEK d.o.o. izražava najdublju sućut obiteljima poginulih u ovoj strašnoj tragediji.

    Općina Čepin je na svojoj službenoj stranici izrazila sućut obiteljima tragično preminulog djelatnika Urednosti i djelatnika Vodovoda koji su stradali u ovoj nesreći.

    Tragedija u Čepinu otrovani plinom

    Izvor fotografija: video čitatelja

    Foto: Večernji list

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

    U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja Više…

    Sumnjiči ga se da je u noći između 16. i 17. veljače provalio u kuću 56-godišnjakinje na širem području Čepina, koju je ispreturao

    41-godišnjak provalio u kuću i otuđio razne predmete

    Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. PP Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 41-godišnjak sa šireg Više…

    Ukrao je utege i poteznicu za traktor te više litara goriva. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od oko 2.100 eura

    Ukrao gorivo i dijelove za traktor

    Nepoznati počinitelj je između 9. i 10. listopada iz dvorišta na širem području Čepina ukrao utege i poteznicu za traktor Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi je u više navrata putem Interneta uplatio gotovo 10.000 eura i na taj način je umjesto zarade novac izgubio.

    Sedamdesetjednogodišnjak prevaren za gotovo 10.000 eura

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila