ŽIVOT

U iščekivanju F-16, MIG-21 danas probija ‘zvučni zid’ nad Slavonijom!

Nacijo, dragi Slavonci i svi drugi, ne bojte se! To 'pucaju naši'!

Objavljeno 11.04.2018
Nikolina Ćosić

Kada stignu u Hrvatsku, izraelski avioni američke proizvodnje – F-16 BARAK, bit će svakako najmoćnije letačko oružje regije. Ali, obzirom da stižu tek kroz koju godinu u Hrvatsku, načelno tek u ljeto 2020. godine, možemo reći da su MIG-21 trenutno – barem dvije godine brži! Jer, postojeća ‘eskadrila’ danas (srijeda, 11.4.) će ‘probijati zvučni zid’ nad Slavonijom. BUUUM!

Hrvatska ‘eskadrila’ ruske prozivodnje, u okviru planiranih zadaća HRZ-a, danas će iznad Slavonije, ali i oko Zagreba i Siska, jer avioni to brzo prelete, ‘zum-zum’, imati redovite letačke aktivnosti, javili su priopćenjem iz MORH-a. Aktivnosti će se provoditi na visini od 10.000 metara, uz sve sigurnosne mjere, ali se iznad Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije, u vremenu od 9 do 16 sati, očekuje ‘probijanje zvučnog zida’.

Stoga nacijo, dragi Slavonci i svi drugi, ne bojte se! To ‘pucaju naši’!

VIŠE IZ KATEGORIJE

Jučer, na dočeku nogometnih reprezentativaca u Zagrebu manjkalo je signala, ali to nije spriječilo naše dečke da zapale svoje profile na društvenim mrežama i oduševe svoje fanove.

Društvene mreže “izgorjele” zbog Vatrenih

Pomiješane emocije; umor, nervoza, ali i ponos i sreća... Doček Vatrenih bio je NEOPISIV, a svoj osvrt pišu naše novinarke Antonela Verković i Tea Pakšec

Doček Vatrenih u Zagrebu – unatoč gužvi i čekanju, vrijedilo je to doživjeti!

Noizz.rs donosi potpuno apolitičnu i sjajnu priču o hrvatskim navijačima na Exitu u Novom Sadu ...

Noizz.rs: Hrvatski navijači na Exitu u Novom Sadu za sobom pokupili smeće