GOSPODARSTVO

U Osijeku uspješno održani Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Dani poslova u Osijeku okupili su 18 izuzetno uspješnih hrvatskih poslodavaca koji su se predstavili nezaposlenim osobama, studentima i učenicima srednjih škola

  Objavljeno 09.02.2024
  Darija Kovačić

  U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u Osijeku, 8. veljače, uspješno su održani Dani poslova, nastavljajući tako niz događanja usmjerenih na povezivanje nezaposlenih osoba s poslodavcima te poticanje zapošljavanja u ključnim sektorima hrvatskog gospodarstva.

  Dani poslova u Osijeku okupili su 18 izuzetno uspješnih hrvatskih poslodavaca koji su se predstavili nezaposlenim osobama, studentima i učenicima srednjih škola. Posebno zanimljiva bila je prezentacija učenika Ugostiteljsko-turističke škole Osijek koji su demonstrirali pripremu koktela, što je naišlo na opće zadovoljstvo prisutnih.

  Osim toga, ostali učenici srednjih škola aktivno su sudjelovali u razgovorima s poslodavcima te su imali priliku sudjelovati u radionici Sezonski poslovi, sezonski izazovi, gdje su mogli čuti osobna iskustva osoba koje već dugi niz godina rade na sezonskim poslovima.

  Dane poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje podržali su i predstavnici grada i županije – zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka, Jasenka Crnković, te zamjenik župana Osječko-baranjske županije, Josip Miletić.

  Poslodavci su izrazili veliko zadovoljstvo cjelokupnim događajem te su uspostavili suradnju i zaprimili brojne životopise od osoba zainteresiranih za rad u nadolazećoj sezoni.

  Nakon Osijeka, Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održat će se u Sisku, 13. veljače 2024. godine.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Pročitajte u nastavku kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  Pročitajte u nastavku kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje! Više…

  Želite li brzo pronaći zaposlenje? Istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

  Želite li brzo pronaći zaposlenje? Pogledajte što je u ponudi ovoga tjedna za OBŽ

  Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

  Na Danima poslova HZZ-a, najuspješniji hrvatski poslodavci na jednom su se mjestu predstavili nezaposlenim osobama, studentima i učenicima završnih razreda srednjih strukovnih škola

  Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje uspješno održani u sedam hrvatskih gradova

  Hrvatski zavod za zapošljavanje, u suradnji s partnerima, uspješno je proveo Dane poslova, koji su se tijekom siječnja i veljače Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pročitajte u nastavku kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  "Kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem realizirano je 3 milijarde eura. Od 2013. godine BDP u Slavoniji se per capita povećao 50 posto, a klasični za nešto više od 40 posto."

  Optimalan razvoj Slavonije i Baranje – l. Znanstveno-stručni dijalog “Regionalni razvoj u Hrvatskoj – razvojna tranzicija Slavonije”

  Grad Osijek prihvatio je nagodbeni prijedlog tužitelja Saubermacher Dienstleistungs AG i Strabag AG te se obvezuje isplatiti iznos od 3.897.000,00 EUR, najkasnije do 30. studenoga 2024. godine.

  Osječki gradonačelnik Radić o slučaju Saubermacher-Strabag: Ovo je najštetnija sudska presuda protiv Grada Osijeka. Nemamo veze s njom, ali ćemo ju platiti a građani to neće osjetiti