ŽIVOT

U osječkom Azilu priprema se još jedno veliko druženje

Da bi se što više šetali, lukavi kerovci smislili su da će baš svi koji dođu šetati ih biti nagrađeni za svaku šetnju u koju ih povedu...

Objavljeno 01.10.2021
Ivona Amidžić

Azilska (dvonožna i četveronožna) ekipa poziva na drugi po redu “Povratak otpisanima”, događaj koji je prošle godine u Azilu okupio mnoge Osječanke i Osječane, ali i šire.

Priopćenje Udruge Pobjede prenosimo u cijelosti:

Za sve vas koji volite Azil i kerovce koji u njemu žive, šetnje na svježem zraku, druženje s dobrim ljudima, finu klopu i super poklone na našim megapopularnim tombolama – ovo je nešto što ne želite propustit!

Kerovci, koje je prošlogodišnji Povratak oduševio, odlučili su da i ove godine to bude punih tjedan dana druženja i iskazivanja već nadaleko poznate ljubavi između njih i Osječana i Osječanki.

Mjesto radnje je naravno osječki Azil za pse u Nemetinu, a druženje kreće (ne slučajno) baš na Svjetski dan životinja – 4.10. u ponedjeljak, pa tako sve do nedjelje 10.10., od 10 do 18 sati.

Da bi se što više šetali, lukavi kerovci smislili su da će baš svi koji dođu šetati ih biti nagrađeni za svaku šetnju u koju ih povedu – a za to su se pobrinuli brojni dobri ljudi i prijatelji Azila, zahvaljujući kojima će azilska tombola i ove godine biti najveći hit – od tetovaža, vina, večera po restoranima, hand made uradaka, poklon paketa, fine klope… do dječjih tombola (da, na sve su kerovci mislili).

I to nije sve!

Cijeli taj tjedan organizirat će azilanti i malecnu Čil-zonu ispred Azila: Moći ćete uzet kavu, domaći sokić i ®vegefino sendvič, pa odmorit između šetnji, nakon njih il s ovim starijim azilantima provest vrijeme na fotelji umjesto na Dravi. I to se računa, da.

Uz to sve moći ćete se i ponovit u aktivistički asesoar jer će i Azilska Butiga bit cijeli tjedan prisutna.

Jednostavnije ne može biti: Dođete, prošećete s nekim od kerovaca, osvojite tombolu, žvaknete sendvič il popijete kavu, lijepo spavate vi, lijepo spavaju kerovci.

Nemaju filing da su otpisani neg da su voljeni i život ima smisla! – poručuju azilanti.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Osijek je već prepoznat kao predvodnik među velikim gradovima u području zbrinjavanja otpada, a kada završi izgradnja Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Orlovnjak - sanirat ćemo i jedino aktivno odlagalište otpada u Osijeku - Lončaricu Veliku"

Ministar Ćorić: Nastavljaju se projekti RCGO Orlovnjak i korištenja geotermalnih izvora

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić i župan Ivan Anušić sa suradnicima 8. listopada 2021. godine u Osijeku su održali radni sastanak Više…

"Sve pozivamo u šetnje, a po povratku pripremili smo tombole koje su sve dobitne i jednu malu Čil-zonu gdje ćete moći sjesti, podružiti se, popiti kavu, sokić, pojesti sendvič i sebi i našim kerovcima uljepšati dan”

Na Svjetski dan zaštite životinja počeo “Povratak otpisanima”

Cijeli ovaj tjedan (do 10. listopada) u Azilu za pse u Nemetinu trajat će drugi po redu „Povratak otpisanima”. Iz Više…

Azil i GSSR Osijek smislili su dvostruko bolju biciklijadu nego što je ikada bila...

Još jedan odličan event za vikend: Bajsom u Azil

Dvije pune godine apstinencije od velikih evenata učinilo je da su Azil i GSSR Osijek smislili dvostruko bolju biciklijadu nego što Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U odnosu na protekle dane radi se o velikom porastu...

Danas imamo 3162 nova slučaja, gotovo 30 posto testiranih je pozitivno

Osječko-baranjska županija odabrana je kao pilot područje za provedbu nove metodologije za procjenu potreba za socijalnim uslugama...

Osječko-baranjska županija odabrana za pilot područje projekta socijalnih usluga

Ako ste već posjetili HeadOnEast do sada, onda i sami znate da je svako novo izdanje – novi doživljaj...

Treći HeadOnEast odgođen još jednom: Novi termin pred Silvestrovo